Тайната е разкрита: Вижте Защо Борисов е във Властта! Виж Тук:

Според „Ръководството за диагностика и статистика на психическите болести“ в САЩ почти 40 процента от хората могат да бъдат считани за луди. В тази връзка поне от статистическа гледна точка се появява въпросът, дали Б. Борисов е бил подлаган на психотест и какви са били резултатите. Но има и други, по-важни въпроси. Това е човек, който е учил само за пожарникар, няма никаква квалификация и реално няма ценз за никаква квалифицирана работа. Може да бъде само нощен пазач на паркинг, но и там ще краде коли.

Липсата на квалификация е компенсирал идеологически (бил е член на БКП, както и баща му) и след 1990 г. е отказал да се деполитизира, което не му пречи шизофренично да ругае комунистите и да им се заканва.

Липсата на квалификация и качества не пречат на Борисов да има „голям мерак“ да се представя за такъв, какъвто не е.

Въпреки хвалбите си, никога не е бил каратист, а се е навъртал около тях. Оттогава са и прякорите му „прани гащи“, „тиквата“, „крушата“ и прочее плод-зеленчук.

Никога не е охранявал Живков, не само защото няма хал-хабер от охрана, а защото го охраняваха други хора.

Има хора, които твърдят, че е бил главатар на бригада за крадене на коли, най-вече в Унгария.

И до днес не е ясно за какво Сретан Йосич му издаде смъртна присъда според закона Омерта на мафията.

Още по-странно е, че е предложен за главен секретар на МВР от хомо-кръжока „Монтерей“.

Пълна фата моргана е как е станал генерал, което е невъзможно и наказуемо по закон и устав.

Мъгла продължава да покрива неговото финансово и материално състояние, както и истинските му отношения с Цв. Бориславова и СИБанк.

До днес не са публикувани резултатите от следствените проверки и парламентарни комисии за дейността на Борисов.

Не е ясно какви ги е вършил като софийски кмет и как така именно на него са фалшифицирали стотици подписи за имотни сделки.

Ясно е обаче, че в момента България има премиер с най-дебел врат в Европа и с най-нисък IQ, по-нисък даже от този на неговия съратник Цецо-цървула или, както сочат други медии, от този на индианския вожд от 19 век, известен с фамозното име „Кучи гъз“.

Ясно е, че пред нас е човек, който прави „политическа кариера“ с единствената цел да се спаси от личното отмъщение на своите аверчета от подземния и надземния свят. С една дума – да е във властта, а не в затвора.

Източник: Строго секретно

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

5 коментара

  1. -РЕЗИЛЪТ Е ГОЛЯМ…,АМА ГЪЗОЛИЗЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ СЕ РОЯТ,ВЕЧЕ НЕ МЕ Е ЯД, ЧЕ НИ ЗАТРИВАТ…КОМПЛЕКСНО,МАЙНАТА ВИ-И-И-И !!!

  2. УНижаеми гербери, Вие сте пълна помия… Но е добре да Ви има, за да се филтрират нормалните хира от боклуците като Вас!

  3. И кои са нормалните хора, един от тях ли си дълбоко се съмнявам.

  4. Той е генерала на шофьорите в СИК.Който не вярва да гледа интервюто с Иван Славков в Ютуб,и слушайте внимателно

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*