Валентин Вацев: Радев Предаде Нинова и Превзе БСП по Външна Поръчка! Той и партията му ПП са Клон на Демократическата партия в САЩ!

От ден първи откакто е президент, Румен Радев работеше за свалянето на Корнелия Нинова от поста председател на БСП със същата страст, с която громеше и ГЕРБ. Радев е подставено лице на Демократическата партия в САЩ, която в момента агресивно изнася и налага революционния си прогресизъм на света. Това заяви в интервю днес политическия анализатор Валентин Вацев. Ето какво още каза той:

Като един класически неолиберал Румен Радев изпълни поръчката на глобалистките си работодатели да измете от властта и да унищожи левицата и десницата в България. Същото направиха Макрон във Франция, Трюдо в Канада… Същото се случи и в Германия с една лека корекция. Там за да оцелеят, под натиска на американските глобалисти, консервативната левица и десница се неолиберализираха и съставиха общо правителство начело с Ангела Меркел. Тези две основни партии с над 150-годишна история направиха нещо нечувано в историята на политиката – леви и десни се събраха зад единна политика. Коалицията им стана възможна, защото приемайки неолиберализма и двете партии се обезличиха дотам, че вече нямаха разлика в идеологиите и политиките си. Да, Румен Радев е същият агент на Демократическата Партия на САЩ, каквито са Макрон, Трюдо и още една дузина действащи президенти и премиери в Европа и по света. Няма как глобалистите да въведат новия си световен ред ако държавите продължават да се управляват от традиционните леви и десни партии. Директивата е тези партии или да бъдат заличени, или да се префасонират в нов неолиберален формат. Точно на тази американска заповед стана жертва и БСП под ръководството на Корнелия Нинова.

ДОЦ. ВАЛЕНТИН ВАЦЕВ

 

В този ред на мисли Корнелия Нинова е права, като каза вчера, че през цялото време Румен Радев е работил в полза на „Продължаваме промяната“, които в крайна сметка й откраднаха 10-15% от изборния резултат на БСП. Надявам се няма да е много скандално ако допуснем и версията, че тези 10-15 % може да съ й взети чрез фалшифициране на машинния вот.

Натискът срещу Корнелия Нинова е от САЩ, защото тя отказва да играе с глобалистите и удържа БСП в един консервативен и родолюбив социалистически формат. Отхвърли Истанбулската конвенция (спомнете си какъв натиск имаше срещу нея от падналите вече в неолиберален плен европейски социалистически партии начело с центъра им ПЕС)

Нинова е напълно права като определи ПП като „президентска партия“. Но не каза цялата истина. Спести ни обяснението защо въпреки че тя откри и вкара в политиката Румен Радев, той от първия ден започна подмолно да работи срещу нея. Мълчи за историята къде и как се е запознала с него. Очевидно е, че са й го наложили. Вместо това я чухме да казва, че когато предложила неговата кандидатура за президент, колегите й от БСП масово скочили срещу това решение. В чисто човешки план я разбирам защо толкова години мълчеше и криеше истината за предателството на Радев, но от рационална гледна точка това е грешка, категоричен е политологът Валентин Вацев.

Дълго време Румен Радев го играеше за пред аудиторията почти социалист и русофил – допреди 1 година, когато си свали маската и се заяви като неолиберал. Неслучайно проектът му „Продължаваме промяната“, осъществен с решаващото съдействие на Херо Мустафа, е именно ляво- либерален. Неслучайно кликата около глобалиста Станишев  най- яростно иска оставката на Нинова и подкрепя най- усърдно Радев. Неслучайно още преди изборите стана ясно, че представители на Румен Радев се опитват да откъснат цели структури от БСП. Въпреки това, Нинова заяви категоричната си  подкрепа за преизбирането му. Още едно доказателство, че Нинова е тотално зависима от същият онзи задокеански глобалистки фактор, от който е зависим и Радев. Но за разлика от президента, който им слугува от самото начало и най-методично, Нинова поне се опитваше да лавира и даже да воюва с тях на ползу роду.

Докато Борисов беше на власт, тя водеше битка на два фронта – вътрешнопартиен и външнопартиен. Вторият франт й го отвори Бойко Борисов за да изпълни същата тази американска поръчка. Откакто се установи служебното правителство на Радев обаче, тези два фронта се сляха в един, а ударите, които по-рано нанасяше Борисов, сега започнаха да валят от служебното правителство. Ето това е истината за Радев и Корнелия Нинова вчера при подаването на оставката си трябваше да я каже.

Чрез него, както и с помощта на няколко други овладени бг. партии, и с НПО-инструментите си на терен САЩ се опитват да създадат у нас ново ляво, което да изповядва идеологията на Демократическата партия в САЩ. Дали проектът им „Продължаваме промяната“ ще успее да се закрепи на сцената у нас, това тепърва ще става ясно. Защото когато безродната им политика на идентичностите, разни зелени сделки, обричащи ни на глад излязат наяве, не изключвам народът ни да скочи на отчаяна съпротива. Въпреки че превзеха БСП, все още не може да се говори, че са унищожили традиционната социалистическа идея у нас. Има голяма доза вероятност Корнелия Нинова да основе своя социалистическа партия, която да изповядва принципите на Димитър Благоев – Дядото. Със сигурност обаче неолибералите на Радев от ПП ще претопят останките от т. нар. протестърски партии. Защото тъкмо те бяха първият неолиберален проект на янките, но се провалиха като не успяха да съставят кабинет в рамките на миналия парламент. И Демократическата партия на САЩ вдигна ръце от тях. Говоря за ИТН, ДБ и ИБГНИ. Skandalno.net

Записа: Надя Колева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

  1. Безспорно точен анализ на В.Вацев. За много голяма част от народонаселението тези истини тепърва ще стават видими, защото истината не може да се крие и винаги се явява с лицето си.
    С други думи, тези, които клеветиха и ругаеха Нинова, дължат извинение на тази смела и принципна жена, защото тя преподаде урок на всички – урок по достойнство.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*