Не Лекари, а Убийци! Не Пандемия, а Фашизъм! (ШОКИРАЩО ВИДЕО от Военномедицинска Академия!)

„Брат ми е с опасност за живота. Нуждае се от спешна операция на бъбреците. Диагнозата му е поставена от двама професори. Лекарите от Военно-медицинска академия обаче отказват да го оперират, защото просто са решили да играят мръсната и много добре платена игра с фалшивата пандемия. Аргументът им е че е болен от Ковид… и затова го оставят да умре… от бъбреци! Хора, всеки в един момент ще се озове на мое място и на мястото на брат ми. Няма никаква пандемия, никакъв вирус. Има медицински фашизъм, който убива. Това е мракобесна диктатура“. Думите са на героинята в това видео, която притиска гузни медици до стената и стреля… С думи, разбира се. Но истината лъсва. А тя е ужасяваща. И касае цялата здравна система в България.

Преди да гледате това шокиращо видео – екшън с нагли, алчни лекари – психопати и брутални безмозъчни охранители, които се нахвърлят на беззащитна жена, която се бори за живота на брат си, трябва да знаете две неща:

1) Държавата издава заповед за борба с недоказан и неизолиран от никой и никъде коронавирус Ковид-19 – действие, което снема съдебната отговорност от лекарите за по-нататъшните им фашистки действия. Действия, с които убиват директно и индиректно хиляди хора.

2) Държавата позлатява 5 пъти клиничните пътеки за лечение на Ковид-19. Пари, с които всъщност приспива гузната съвест на изродите – убийци в бели престилки. Стига се до шокиращото заключение, че лекарите нямат финансова сметка да те лекуват или оперират по спешност от реалната болест, от която има опосност да умреш. Те имат изключителна финансова изгода вместо това да те хвърлят в Ковид-отделение, защото от всеки ден престой на пациента там, болницата печели пет пъти повече пари по Здравна каса. И това става безпощадно ясно във видеото.

Жертви сме на диктатура, а измамата „Ковид“ е първата стъпка към налагането на Новия Фашистки Световен Ред!

Изгледаайте видеото до края за да разберете ЦЯЛАТА ИСТИНА! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*