Топ Шпионинът на Израел Яков Кедми: САМО ЕДИН ПОДВОДЕН ЗАЛП С РУСКИТЕ РАКЕТИ „ЦИРКОН” ЩЕ НЕУТРАЛИЗИРА НАТО ЗА 15 МИНУТИ

Русия може да „неутрализира” НАТО и с конвенционално (неядрено) оръжие. С един залп от подводница с конвенционалните ракети „Циркон” може да унищожи всички електроцентрали в Британия за секунди. Същото важи и за САЩ.

По думите на Кедми Русия промени „правилата на играта” на световната арена още когато създаде хиперзвуковите си ракети. Той отбеляза, че в случай на пълномащабна война Москва може да използва тактическо ядрено оръжие срещу територията на САЩ или срещу някои обекти в Европа; това го пише в ядрената доктрина на Русия. Но най-новите образци хиперзвукови ракети позволяват на Руската федерация да отложи ядрения апокалиптичен и в крайна сметка и самоунищожителен акт, само за краен случай.

Русия може да „неутрализира” НАТО и с конвенционално (неядрено) оръжие. С един залп от подводница с конвенционалните ракети „Циркон” може да унищожи всички електроцентрали в Британия. За 15 минути Великобритания ще бъде обезкръвена и няма може да съществува. И край. Няма електричество, и страната е ликвидирана. При това безкръвно… Същото се отнася и за САЩ, както и за всички останали страни от НАТО” – посочи Кедми в ефира на YouTube-канала ITON TV.

Израелският топ шпионин и анализатор подчерта, че след такъв удар НАТО няма да представлява никаква заплаха за Русия. Т.е. сега на Русия са й нужни максимум 15 минути, за да порази всички цели по планетата на разстояние хиляди километри и противникът ще бъде разбит.

„Самият факт, че Русия постави ултиматум на САЩ и НАТО да изтеглят силите си от Източна Европа, а те тръгнаха на преговори, е показателен за тяхната несъстоятелност“, продължи анализът си Яков Кедми и добави, че точно преговорите за безопасността на Русия са разкрили най-пълно мащабите на отчаянието на САЩ. Вашингтон прикрива слабостта си като с огромен пиар внушава на световното население илюзията, че все още е могъщ. Американците вече влязоха в конфликт с Китай и бяха принудени да бягат от Афганистан. Още едно поражение за тях ще е пълна катастрофа.

Само с една фраза Кедми обясни положението на САЩ:

„Военната, политическата и икономическата мощ на САЩ е абсолютно „гола и куха” и това го вижда целият свят, а те се опитват да прикрият тази голота и слабост…” – обясни аналитикът. По неговите думи днешната ситуация заставя Вашингтон да търси формулировка, с която да се договори с Москва без вреда за репутацията си. Писменият отговор (по същество отказ да се съобразят с основните руски искания) който дадоха на Москва, всъщност не значи нищо. Истинските преговори между двете държави се водят тайно.

Яков Кедми е топ шпионинът на Израел, ръководител и участник в десетки мисии на МОСАД. Служил е в ЦАХАЛ, в танкови войски, където е и офицер-разузнавач, участник е в израелската Война на Съдния ден. Той се обучава в разузнавателна школа на специалните части; служи като началник на танков батальон.

След войната завършва химически факултет и други учебни заведения, работи в различни еврейски държавни органи. През 1977 г. Яков Кедми получава длъжност в Бюрото по връзките – „Натив” („Път”), чиято основна задача е да репатрира евреи в Израел от Източна Европа, основно от Съветския съюз. През 1992 г. оглавява „Натив” и остава на този пост до 1999 г. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*