Българите: Идиотизъм без граници! Виж Тук:

Основният продукт на съвременна България е идиотизмът. След влизането ни в ЕС, BG-идиотизмът стана без граници. По този начин той се интернационализира. Това е и българският принос в глобалния идиотски креативизъм. Според последните анкети над 1,5 милиона българи, тоест около 30 процента от цялото население на територията, имат някаква форма на умствена болест, като от тях около 800 000, т.е. над 50 процента, са пълни дебили. Това обяснява защо Б. Борисов печели изборите.

По-младите на възраст от 18 до 25 години имат най-високо равнище на умствено разстройство – над 30 процента, докато при онези над 50 години, равнището на идиотизирането е най-ниско – около 13 на сто.

Заради липса на места в лудниците и психиатриите от споменатите 1,5 милиона почти всички са на свобода. Повечето са трудово устроени в правителството, полицията, прокуратурата, съда, президентството и други държавни институции. Това означава, че всеки около вас може да е пълен психопат или кретен. Добрата новина е, че, ако не е наркоман, може само да е масов убиец или педофил.

Според енциклопедията психопатът е „човек с психопатична самоличност, който манифестира аморално или антисоциално поведение, краен егоцентризъм и невъзможност да се учи от предишния опит“. Ако се вземе предвид тази по-широка дефиниция, тя обхваща 50 процента от населението на България. А това означава, че нормалните хора в нея са малцинство и трябва да поискат съответните права и защита.

Идиотизмът се формира в ранна възраст и отърване от него няма чак до гробищата. Идиотът не се променя защото е уверен, че няма какво да променя. В главата на идиота е възможна само една връзка X = Y.

Заради това отново предупреждаваме: хората във властта са идиоти, кретени, малоумници, имбецили, психопати и дебили. Продължаваме да издирваме синонимите на тези думи в различни речници на различни езици.

Източник: Строго секретно

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*