Костадинов: Управляващите Фашисти твърдо следват Украинския Сценарий – вкарват ни в Гражданска Война

Председателят на ПП „Възраждане“ коментира в страницата си в социалната мрежа Фейсбук предложението за смяна на националния празник на България:

„Стана ясно, че според проекта за промяна на конституцията на ПП-ДБ националният празник на България трябва да бъде сменен. Управляващият американски режим иска 3 март да бъде премахнат и на негово място да се сложи 24 май.

Уважаеми сънародници, управляващите фашисти твърдо следват украинския сценарий за България, целящ да вкара страната ни в гражданска война. Провокациите спрямо нас, българите, няма да престанат докато не започнат да ни избиват и по улиците. „Възраждане“ ще направи всичко, което е необходимо, за да не допусне осъществяването на американския план за унищожение на България.“, написа Костадинов.

Припомняме, че сред предложенията за промени в Конституцията на ПП-ДБ е 24 май да стане национален празник на мястото на 3 март. Идеята беше поднесена пред медиите лично от съпредседателя на „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) Кирил Петков.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*