Войн Божинов: ПП-ДБ си играят с огъня. Шайка негодници иска да унищожи държавата ни. Тикат ни към Грaжданскa Вoйнa

Предложението за промяната на националния ни празник, не само демонстрира българофобския характер на ПП/ДБ, но носи и опасността от разпалването на сериозен граждански конфликт в родината ни. Формации, като по-горе споменатите, зад които не стоят гласовете на българските граждани, а американското посолство, могат да съществуват единствено в обстановка на крайно политическо противопоставяне.

Темата за ролята на Русия в историята ни и пещерният антикомунизъм, винаги са били спасителната сламка за оцеляването на сините американо-агентурни утайки, когато губят почва под краката си, а моментът е точно такъв – хората са отвратени от слугинското поведение на коалицията ПП/ДБ-ГЕРБ/СДС+ДПС; от нейната „сглобка“; от борбата за власт сред управляващите ни западни агенти, гарантираща обстоятелството, че бюджетът не може да бъде „вързан“.

Предстои или печатането на пари (въпреки борда), или тегленето на заеми, за да се спаси положението. Първите сигнали, че предстои сериозна криза са налице – недоволстват полицаите и учителите.

С наближаването на есента и на местните избори, напрежението единствено ще се увеличава и за да намалят щетите пе-пейците/де-бейците, още от средата на лятото, ни готвят есенно-зимния си сценарий. Този път, обаче, той ще се обърне срещу тях, защото поставя самото съществуване на държавата ни на карта, тъй като техните замисли могат да внесат раздор между християни и мюсюлмани, при едва зарасналите рани от възродителния процес, но и при всеобщия консенсус, че 3 март е свята дата за българите. Ще възникнат и антисемитски настроения, тъй като двама от рупорите на антибългаризма са от еврейски произход. Подобна тенденция вече се забелязва.

АВТОРЪТ ВОЙН БОЖИНОВ

Ето защо ПП/ДБ си играят с огъня, а ние, българските граждани, независимо от народност и вяра, сме задължени да не допуснем една шайка глобалистки негодници да унищожи държавата ни и разбирателството, царуващо в нея, водещо до извода, че всички трябва да живеем мирно в най-прекрасното място на света – България!

Автор: Войн Божинов

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*