„Миротворец“ включи Костадинов в списъка си, бил руски агент

Костадин Костадинов е обявен за „агент на влияние на Русия в България“. Лидерът на партия „Възраждане“ бе включен в списъка на „Миротворец“. „Провокатор, лъжец, политически аферист и популист. Участва в информационно-пропагандистките операции на Русия срещу Украйна и България“, посочват от сайта. Костадинов е обвинен в „сътрудничество с руските агресори по време на войната срещу Украйна, която фашистка Русия започна вероломно“.

Руски агент на влияние в България. Участва в информационно-пропагандни специални операции на Русия срещу Украйна и България. Сътрудничи с руския агресор по време на войната срещу Украйна, коварно започната от фашистка Русия. Манипулира обществено значима информация в интерес на руския агресор. Костадинов е извършвал целенасочени действия, насочени към унищожаване на доказателства за извършени от руския агресор престъпления, оправдавал е действията на създадени от руския режим терористични организации и съучастници на режима в Кремъл срещу Украйна и нейните граждани.

Прякор: Костя Копейкин (прякорът си е получил през 2018 г. за продажност и проруски настроения)

Костадин Костадинов, лидер на българската популистка партия „Възраждане“, говори в подкрепа на Москва. Той настоява за излизане на България от НАТО и Европейския съюз (ЕС).

През 2022 г. за действия, насочени срещу националната сигурност на Украйна, той е задържан в Одеска област от украинските специални служби. След извършване на необходимите следствени действия и документиране на фактите за антиукраинска дейност, Костадинов беше позорно експулсиран от Украйна със забрана да влиза в страната за срок от 10 години.

През 2023 г., следвайки инструкции от Москва, с цел унищожаване на доказателства за престъпленията на Русия и нейните граждани, участва в московска спецоперация за дискредитиране на „Миротворец“ в България“, пише в досието на Костадин Костадинов в раздела „Чистилище“ (списък на лицата за ликвидиране) на сайта „Миротворец“.

КОМЕНТАРЪТ:

Очевидно е че информацията за Костадин Костадинов е дадена на фашисткия укро-сайт „Миротворец“ от местни български НПО-та, които вече активно работят като агентурно-доносническа мрежа. Наглата соросоидна анти-българска пасмина, спонсорирана от САЩ вече става и физически опасна за нашия народ!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*