Разпада ли се партията на Борисов? Шокиращи подробности само тук!

И не защото Борисов е изтървал юздите, а защото просто няма толкова ръце да ги държи. И тъй като е едноличен собственик на партийното ЕООД, не дава на хората си да потушат скандалите в зародиш и не обръща внимание на сигналите, които все още донякъде честни гербери му пращат.

Партията му се разпада от само себе си, раздирана от скандали, невиждана лакомия и шуробаджанащина.

Докато лично  Делян Добрев по нареждане на Борисов потушава скандала с кмета в Хасково, избухна още един. В Ботевград.

Там стана нещо невиждано. Партията се  разцепи, а част от  местното партийно ръководство без да иска разрешение от Бащицата, се коалира с бившия кмет  Георги Георгиев.
Местната структура на партията се раздели на две и половината членове и общински съветници започнаха да се саморазправят с другите, биейки се за властта. Това решил местният лидер Мартин Танчев, който минал на страната на бившия кмет Георгиев. Георгиев е също от ГЕРБ, изкарал е три мандата като кмет и изхвърлен от своите  заради доказано корумпираното и деспотично управление на общината цели  12 години. Сега се съюзил с част от съветниците и търси реванш, а другите ги е обявил за предатели.

В писмо до Борисов „предателите“ молят за личната му намеса в конфликта, а общината е минала буквално на автопилот, защото общинският съвет не може да вземе нито едно решение.

Защо им е Борисов, не е ясно. Не могат ли да се съберат на събрание и да отлъчат бунтарите? Или просто не знаят кой е по-голям човек на Бащицата и се страхуват да не го настъпят?

В същото време в Хасково гръмна як скандал, когато се оказа, че кметът Добри Беливанов е на тузарска почивка в Монако в компанията на местен бизнесмен с „Бентли“. Бизнесменът пък завел градоначалника да се разтуши, понеже фирмата му „Монолит“ и близки до нея компании са спечелили множество обществени поръчки за саниране на кооперации в Хасково, както и други общински поръчения.

Далаверата се оказа толкова голяма, че се наложи ГЕРБ бързо да свали доверието от избраника си и да го прикани да напусне поста. Той пък е в отпуска и не приема никакви заповеди, а зад гърба му бе сложен временно изпълняващ длъжността.  Всъщност, той не беше такъв човек, опита се да го защити Делян Добрев, чието протеже е самозабравилият се управник.  Явно властта и ласкателите го промениха.  Това, което е постигнато в общината е благодарение на управлението на ГЕРБ, а не на кмета, каза Добрев. И не уточни кое – урана във водата, или златния светофар, който постави кмета за 60 хиляди лева и багера, който купи на двойна цена.

В Добрич бизнесмени пък три пъти даваха пресконференции за рекета, на който са подложени от управляващата партия „Суджук“ и тормоза от страна на областния председател, но гласът им остана глас в пустиня.

В Бургас гърмят скандал след скандал за обществените поръчки, скъпото саниране, безумно грозните и стуващи колкото един апартамент спирки, за отклоняване на милиони, но това не стига изобщо до медиите.

След местните избори преди два години Борисов се изтъпани по телевизията и заяви, че цяла България е на ГЕРБ. Всички областни кметове без двама, били негови.

Сега се оказва, че всъщност са били избрани не кметове, а партийни рекетьори, хора, които да перат парите на властта, нагли самозванци, мошеници на едро или дребно, градоначалници, източващи бюджета и прибиращи го в собствения си или делейки го с партийния джоб.

Налага се Борисов да работи по специалността си и да гаси пожарите, които лумват в различните градове, а те лумват, защото наглеците минават всякакви граници и на хората им писна.

Разпада ли се ГЕРБ?

По места битката за кокала е все по-стръвна и местните организации се цепят, люспят и далаверите им лъсват една по една.

Само Цецко и Бойко са се прегърнали здраво и демонстрират единството на партията, което отдавна не е единство, а пълен разпад на една изкуствено създадена формация, чиято алчност и безскрупулност я изяде отвътре!

Жалкото обаче е това, че изяде и десет години от живота ни и вярата ни, че у нас някога нещо ще се оправи!

Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

  1. „ГЕРБ“ НЕ СА ПАРТИЯ, В ОБЩОПРИЕТИЯ СМИСЪЛ! ТОВА Е БАНДА, НАЧЕЛО С ГЛАВАТАР, КОЙТО ЕДИНСТВЕНО „КОЛИ И БЕСИ“! ЦЕЛТА НА БАНДАТА Е: „ДА ЗАГРАБИ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ БЛАГА ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ И ПО СУБОРДИНАЦИЯ!“ В ТОЯ ДУХ, ОБЕДИНЕНИ, ТЕ ЩЕ ПЕЧЕЛЯТ ВСЕВЪЗМОЖНИ ИЗБОРИ, АКО СРЕЩУ ТЯХ НЯМА ПОНЕ МИЛИОН И ПОЛОВИНА ПОЛИТИЧЕСКИ ОПОНЕНТ! АРМИЯ ОТ СЕДЕМСТОТИН ХИЛЯДИ „КАЛИНКИ“ – НА ВСИЧКИ УПРАВЛЕНСКИ НИВА, ОТ СЕЛОТО ДО МИНИСТЕРСТВОТО, КОИТО ЗАЕДНО СЪС СЕМЕЙСТВАТА НАДХВЪРЛЯТ ПОНЕ МИЛИОН И ДВЕСТА ХИЛЯДИ „СЪЗАКЛЯТНИЦИ“! ЗАГРАБВАНЕТО НА БЛАГАТА Е ВЪЗМОЖНО НАЙ – СИЛНИЯТ СПЛОТЯВАЩ ФАКТОР!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*