ЩЕ НАПАДНЕ ЛИ РУСИЯ ЕВРОПА?! ОТГОВОРЪТ ЩЕ ВИ УЧУДИ! Виж Тук:

66% от гражданите на седем големи натовски държави били убедени, че „САЩ трябва да използва сила, за да спаси Европа от сигурната руска инвазия“. Така поне тръбят платените им мейнстриймовски медии, а новината е от вчера. Все още никой не е обяснил обаче защо Русия ще напада Европа.

Не могат да го обяснят и ония, дето не спират да повтарят, че Русия се издържа само от износ на газ и нефт, като едни от най-важните пазари са точно европейските.

„Експертите“ мълчат защо Русия ще си нападне пазарите, което ще доведе до срив на собствената и икономика. Все пак, нали ако стане война, който и да бие, договорите за износ на нефт и газ вече няма да важат. Ако бие Русия – що да продава нефт? А и на кого ще го продава, като ще има сринати икономики в Европа. Ако бие Европа – ей ти безплатни нефт и газ в Сибир. Ако САЩ дадат де …

А и да не забравяме, че руската икономика трябва да фалира и да се срине до 1 година след присъединяването на Крим, защото 2 милиона гърла са прекалено тежко перо за издръжка и то така изведнъж. Това беше преди 3 години …

А Европа е маааааалко повече от 2 милиона допълнителни гърла за хранене. Значи руската икономика трябва да се срине на втората минута след анексирането на ЕС ?

Или няма да има анексия и съответно приемане на няколкостотин милиона гърла за хранене, щото ще се използват ядрени оръжия да се посмали популацията? Мхм, то щото като хвръкне ЕДНА ядрена ракета и изобщо няма да полетят още няколкостотин от двете страни на Атлантика ….при този сценарий, на хлебарките изобщо няма да им пука след това. Щото не се очаква да оцелее нещо друго.

Ако няма размахване на ядрени шамари, значи НАТО ще смаже Русия за 5 минути (така викат експертите, щото така сочели статистиките за броя на самолетите, танковете, пехотата и т.н.). Ми тогава значи кеф за Европа бе – ей ти нефт, ей ти газ. Без ГАЗПРОМ и компания, които се издържат само за да цоцат от българската икономика (според експертите). Отново – ако САЩ даде на Европа тия ресурси. Все пак, НАТО, съюзници, приятели и т.н., е едно, ама и бизнеса и влиянието са си бизнес и влияние.

И що й е на Русия да завладява Европа, превърнала се в ядрено пепелище? Или Европа, без възможност да си плаща за руските ресурси, продажбата, на които всъщност крепи руската икономика и съответно тя ще се срине, ако няма пазари в Европа (Китай и останалите далеч не могат да покрият загубите от европейските пазари)

А може би Русия иска да завладее немските находища на въглища ? Или дървесните масиви в Европа. Урановите мини на България? Да вземе златото от трезорите на Британската Банка ? (немското не може, щото е чак в САЩ, както и доста от другото злато на европейските държави). Все пак, то друго ценно, освен златото в Европа няма да остане след евентуална мащабна война.

Все пак Русия е известна с това, че си няма въглища и дървета, само сняг, лед и водка по каменистите чукари на цялата територия.

А друга логика да напада Европа сякаш няма …

П.П. И да пратят още танкове по руската граница. Че да спрат ислямистите, до един „бивши“ борци за демокрация в Либия, Сирия и т.н. …

Политофил, Фейсбук

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

5 коментара

  1. Россия,никога няма да падне,вапреки изявленията на господата Еврей

  2. С ,Россия никой не може да се мери,защото тя е силна и вярва в себе си,Россия е непобедима,ние СМЕ за Россия

  3. Европа е проядена,като рокфорско сирене,даже мухаля и е същият.Трябва да се закваси ново,свежо сирене със балканска мая,но от Путин!?!

  4. DA ZHIVEE PUTIN I RUSKIA NAROD .TOI NE SE PRODAVA NA PEDERASITE AMERIKANTHII KADETO NE DONESOHA DA SA ZHENII MASH SAS MASH I ZHENA SAS ZHENA.TVA I SODOMA I GOMORA GOSPOD NIAMA DA NI TARPI MNOGO.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*