Внимание: Въпреки „Огромния“ Излишък ГЕРБ ЗАГРОБВА БЪЛГАРИЯ С НОВИ 2 МЛРД. ЗАЕМ! Виж Тук:

Въпреки огромните хвалби и дитирамби на платените гербаджийски медии за „процъфтяваща икономика“ и „огромен бюджетен излишък“ през 2017 г., за догодина правителството на Борисов и ГЕРБ… отново предвиждат вземане на нов колосален заем и трупане на нов дълг. Нови 1 милиард лева ще се впишат за изплащане на сметката на поколенията след ГЕРБ.

Проектът за бюджет е пълна гротеска. Едно се говори по телевизора, друго се вписва в закона.

Това, че икономиката пропада, а не расте, е видно за всички. Напрежението в държавата става вече нетърпимо. Истината е, че няма никакъв излишък, и такъв не е имало никога, откакто Бойко Борисов е на власт. А ако продължавате на вярвате на ГЕРБерските приказки за цветуща икономика, тогава си отговорете на въпроса: Защо всяка една година откакто са на власт, Бойко и бандата му теглят все нови и нови заеми? Заеми, които за 9 години гербаджийско управление, достигнаха колосалната сума от 36 милиарда лв.

Официалната статистика, наприме, твърди, че тази година държавата ни е индексирала 2 милиарда излишък. Но въпросната стъкмистика мълчи по въпроса защо тогава за догодина правителството на Борисов е включило в разчетите си тегленето на нови два заема- всеки от по 1 милиард лв.? 2 не е ли повече от 1? Не трябваше ли от тези два милиарда излишък да му остане поне 1 милиард- да си харчи за рязане на лентички, да речем?

Суровата истина е съвсем друга. Шайката ГЕРБаджийска се крепи на кормилото на властта само и единствено благодарение на тегленето на все нови и нови многомилиардни дългове, с което прехвърля кражбите на изначално проваленито си управление към бъдещите поколения.

Твърде вероятно е обаче този път номерът да не мине. Властта е на ръба на пропастта и много скоро можем да се озовем с ново правителство, под контрола на президента. Правителство на справедливостта, което има всички шансове да сложи край на дълговете, корупцията и кражбите… За да оцелее България!

Източник: ГН

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*