СЕЧ! ГЕРБ СВАЛИ НАД 1 000 ОПОЗИЦИОННИ ПРОФИЛА ВЪВ ФЕЙСБУК! „Много ще Страдате“, заплаши PR-ът на ГЕРБ!

Над 1 000 фейсбук профила на опозиционно настроени журналисти и граждани бяха буквално съсечени тази седмица от тролските пълчища на ГЕРБ. От бруталната атака пострадаха профилите на журналистите Валентин Георгиев (Onovinite), Пею Благов (Skandalno.net), Веселина Томова (Afera.bg), няколко десетки ФБ-групи и страници, които от години критикуват тираничната гербаджийска шайка, която е обсебила властта.

След чудовищна лавина от тролски доклади днес и двата фейсбук профила на Веселина Томова, през които публикува статиите от сайта си Афера.бг в социалната мрежа, са блокирани за цели 30 дни. В своя статия смелата журналистка информира читателите си, че е наела програмисти и хакери, които са установили лицата, които стоят зад яростната атака срещу свободата на словото. И техният краен адрес бил централата на ГЕРБ. Цялата статия Прочети ТУК

Опозиционно настроената Фейсбук активистка Калинка Тодорова пък публикува къде гневно, къде подигравателно съобщение, свързано със заплахите на скрития PR на ГЕРБ Георги Харизанов, че ще я блокират и ще страда.

Припомняме, че през последните седмици няколко хиляди недоволни от ГЕРБ се озоваха с блокирани профили, след като армията от тролове на Цветанов брутално ги атакува. Засега не всичко е заглушено, но платените агитатори доста се стараят, като докладват в мрежата на три смени и без почивка. Явно вече не се свенят и открито да заплашват. Самозабравили са се.

Припомняма също така на уважаемите читатели, че преди 10-тина дни Цветан Цветанов даде интервю по Нова тв., в което гръмко обяви решителността на държавата да се саморазправи със сайтовете, бълващи „фалшиви“ новини. Само да отбележим, че терминът „фалшиви новини“ е пропагандно средство на глобалната олигархия, чието лице в България е ГЕРБ. А с това клеймо се назовават всички националистически, антиглобалистки и русофилски новини, коментари и анализи – които громят лицемерието и лъжата на неолибералното статукво и ГЕРБ. Закани се Цветанов, че ще приключи нахалните критици на властта. И десет дни по-късно резултатите са налице- хиляди фейсбук опозиционери геройски загинаха в борбата с неолибералното чудовище ГЕРБ.

Публикуваме статуса на Калинка Тодорова без коментар:

„Пичовееее, един чичко от ГЕРБ ме заплаши, че ще ме докладват и ще ми блокират профила… много ще страдам!

Може би ще се наложи да заведа детето в зоопарка, дори ще трябва да пазарувам в Мола поне три пъти, че съм си харесала едни нещица… Ще ми се наложи да гледам някой интересен филм, за да ми минава времето. Ще си дочета книгата за Япония, стигнала съм до 1868 година, точно най-интересното, но я оставих за 2-3 дни, не знам защо…

Георги Харизанов

Ще си подредя гардероба и ще открия поне 15 роклички, които съм забравила…

Ще си подредя обувките и ще си купя нови…

Та така, да знаете, ако ме блокират, много ще страдам и ще плача.

Георги Харизанов, скъпи ГЕРБере, ако прочетеш това, благодаря!

Калинка Тодорова, Фейсбук“

Автор: Пею Благов, Свободен народ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

3 коментара

  1. нямаш фейсбук – нямаш проблем! Колко сте пристрастени вече, че ревете за някакви си профили в мрежата…

    • Ревем за това, че ГЕРБ убиват свободата на словото. А ти явно нищо не си разбрал

  2. ГРУПАТА – ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА В БЪЛГАРИЯ Е ПРЕДУПРЕДИЛА СОБСТВЕНИКА НА ФЕЙСБУК ЧЕ АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА БЛОКИРАТ ПРОФИЛИ ЩЕ ЗАВЕДЕ ДЕЛО СРЕЩУ НЕГО ЗА НАРУШАВАНЕ СВОБОДАТА НА СВОБОДНОТО СЛОВО !СУМАТА КОЯТО ЩЕ СЕ ПОИСКА СЕ РАВНЯВА НА МИЛИАРДИ ЕВРА !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*