Ексклузивно! Татяна Дончева тръгна на война! Вижте срещу кого ще се бори!

Мафията ръководи държавата, каза компетентно не кой да е, а Татяна Дончева.
Тя обясни, че държавните решения  на най-високо ниво се вземат не в интерес на хората, а са продиктувани от единствената идея какво  да бъде откраднато.
Дамата, която смени няколко партии, предупреди българите, че страната ни върви към фашизъм. Мачкат се обикновените хора и остават само олигарсите и политиците, които са преплетени като свински черва. И отстояват само собствените си интереси.
Краде се на общинско ниво, като кметовете лапат обществени поръчки и ги дават на свои хора, а после делят печалбата, краде се на държавно ниво, където се разпределя баницата с еврофондовете, крадат се чужди успешни бизнеси, краде се всичко! От една шайка, която определя себе си като политическа класа.
Само че ние това много добре го знаем…
 И не е нужно Татяна Дончева да ни го съобщава.
Освен ако българинът не е толкова заспал, че всеки ден трябва да му се напомня в каква държава живее, по-скоро в каква клоака и как го грабят, а той спи.
 По думите й се краде от държавния и от общинските бюджети, а обществените поръчки са подчинени на схеми, крадат се и чужди бизнеси, особено тези, които властта счита за доходоносни. Направо се отива при притежателя на бизнеса и му се обяснява, че или го продава за жълти стотинки, или му пращат всякакви проверки, хващат го в крачка и го фалират. И той безропотно приема стотинките.

Тя твърди и че най-сериозните проблеми на държавата не се изговарят от никого в парламента, има негласно споразумение между партиите да мълчат.

Според нас обаче, нещата са станали толкова сериозни, че мафията започва да се бори със самата себе си по липса на друг враг. Парадоксът е абсолютен.

Права е Дончева, но дали удобно не забравя, че беше адвокат на „Мултигруп“, а сега е на Гриша Ганчев?

Борисов също се бори с мафията. Пред телевизионния екран, а насаме може би пред огледалото.

Пеевски и той се бори. Срещу корупцията. Чрез медиите си. Но само срещу тази корупция, която са налапали конкурентите, а той не е могъл.

И Цацаров се бори. Самосезира се и после всичко потъва. Какво става с Трайчо Трайков и останалите знайни и незнайни корумпирани, никой не разбра.

Да. Мафията ръководи държавата.

И едновременно всички се борят с нея.

Такава борба пада, че медиите не смогват да отразят всички полицейски и прокурорски акции.

Защо тогава няма нито един мафиот в затвора?

Ако някой отговори на този въпрос, ще стане нобелист!

Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

3 коментара

  1. Всичко върви по план.Още в началото на 20 век Дънов е казал, че т.н. Социализъм в България ще продължи 45 години, но след тях идват нови 45 години, с още по-голяма диктатура. Така, че „дрьжте се“

    • Г-Н ХРИСТОВ, ОТ НАС ЗАВИСИ НО, …ТОЛКОВА СМЕ ИЗТОЩЕНИ ОТ СЛУЧВАЩОТО СЕ,ЧЕ НЯМАМЕ ЕНЕРГИЯ ….ПОВЯРВАЙТЕ НА МЕН И ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРИЦА КАТО МЕН…МНОГО СЕ НАДЯВАМ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ИСТИНСКИ СМЕЛИ И ЧЕСТНИ МЪЖЕ !

  2. ПЪРВО, ТАТЯНА ДОНЧЕВА Е ЮРИСТ-АДВОКАТ И ЗА ТОВА Е УЧИЛА, ТОВА И Е РАБОТАТА … КОЙТО ПОЖЕЛАЕ ТЯ ДА МУ Е АДВОКАТ ,ТЯ ЩЕ СИ ИЗПЪЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА …НЕ МОГА, НИКАК НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ВЕДНАГА “ ВАДИТЕ ОТ НАФТАЛИНА“ СЛУЧКИ ?!? МАЛКО ЛИ СА ВИ НАСТОЯЩИТЕ ИЛИ СА ВИ НЕДОСТАТЪЧНИ ?!?ЗАЩО НЕ СТЕ ТАКА КРИТИЧНИ КЪМ ДЕСЕТИЛЕТНИТЕ БЕЗОБРАЗИЯ НА ГЕРБ ? ОБЯСНЕТЕ МИ , МОЛЯ !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*