Шизофреничка ли е Мегз? Жестоки разкрития за инфантилната моделиерка!

Хората, които следят „ВИП Брадър“ са с полюсно мнение за Миглена Каканашева.

Тя предизвиква ту съжаление, ту смях. Като че ли шоуто са влезли две Миглени, едната безкрайно наивна и недодялана, а другата хитра и пресметлива, нанасяща ударите си внезапно, като гърмяща змия.

Коя е истинската Мегз, питат се те? Момичето, което ходи като муха без глава из Къщата, говори на някакъв странен език като циганка, учила само в първи клас и то единия срок, или строгата и хладнокръвна дама, която отговаря на Мария със скоростта на светлината и винаги успява да я затапи?

Глезлата, която реве с крокодилски сълзи, защото главата я сърбяла от перуката и нямало кой да я свали, или мигащата с очи дребосъчка, която пита какво е любов и се тюхка, че не е срещнала мъжа на мечтите си?

Талантливата дизайнерка, която може да си ушие рокля от перде и тича да оправи тоалетите на всички, или мърлата, която не се сеща да си свали грима и се влачи с бабешки пантофи?

Двойнственото поведение на момата предизвиква учудване не само в публиката, но и в останалите играчи. Колкото и да се прави на девствена в любовно отношение Миглена, няма начин да не знае, че като прави кръгове с пръста си върху дланта на Тото, може да го докара до неконтролируема възбуда и че това е повече от еротичен жест. Демонстрирайки пълна наивност, тя го издебва и го гали, питайки „така ли“, „ама наистина ли така“, „ама това действа ли на мъжете“, а рапърът силно стиска краката си, за да не се види нещо през дънките му.   И докато се прави на дете, гледа изпод мигли Ваня Щерева, която пък си е заплюла Тото и е хлътнала по него, затова умира от ревност.

Как да тълкуваме думите й – не съм влюбена, нямам човек до себе си, всъщност имам, ама той няма голямо значение за мен, всъщност има значение, ама не зная дали има чувства между нас, никой не ме чака отвън, впрочем чака ме, къде ще ходи да не ме чака, обаче той е нещо друго, не е точно любов.

В живота има точни понятия. Имам приятел, нямам приятел, обичам, не обичам. В случая обаче Мегз наивно пита какво е любов. Видите ли, нямала време да я изживее. Не, че не се е влюбвала, влюбвала се е, бърза да се самоопровергае тя, ама  имала съм няколко връзки, но не са такива, каквито ги описвате.

Абе, хора, аз не знам дали съм изживяла любовта, или не, направи откритие тя.

А после продължи – ама какво значение, малка съм още, имам си хубава работа, сбъдвам мечтите си.

Както не знае какво е любов, тъмнокосата дама умело върти на пръста се шеф Петров, който само пред нея изглежда умиротворен и кротък като агънце, дава аванси на Дани и гали по ръката Тото.

Пък приятелките си от реалния живот ги реже като кисели краставички и издава тайните им една по една.

Болна ли е Мегз?

Да, болна е от амбиции, болна е от себелюбие, до нея няма място за друг човек, понеже жестоко обича себе си, инфантилна е, но само когато й изнася и е пряма и откровена, също когато й изнася.

Затова и тази вечер ще отнесе рекорден брой номинации за изхвърляне от Къщата, но отново ще бъде спасена в понеделник.

Продуцентите ще я спасят, понеже им трябват дразнители.

А Мегз е такъв дразнител, че чак успява да дразни и самата себе си!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*