Руски Гeнeрал РАЗМАЗА САЩ: Санкции да не стъпваме в Америка ли? АКО ПУТИН НАРЕДИ, НА ОСМИЯ ЧАС ЩЕ СЪМ ВЪВ ВАШИНГТОН С 80 000 КОМАНДОСИ!!!

РУСКИЯТ ГЕНЕРАЛ ВЛАДИМИР ШАМАНОВ СЪСИПА САЩ: САНКЦИИ ДА НЕ СТЪПВАМЕ В АМЕРИКА ЛИ? АКО ПУТИН МИ КАЖЕ НА ОСМИЯ ЧАС ЩЕ СЪМ ВЪВ ВАШИНГТОН, ЗАЕДНО С 80 000 КОМАНДОСИ!!!

Генерал Владимир Шаманов е командващ въздушно-десантните войски на Руската федерация. Герой и основна фигура в двете чеченски войни. Бил е главнокомандващ и на руския окупационен корпус в Абхазия- кавказката област, която използва войната в Южна Осетия, за да обяви независимост.

Армейските силовици го наричат „Суворов на нашето време“, нему се приписват думите: „Бандидът си е бандит. Жена му и децата му – също“, казани в разговор с покойната Ана Политковска.

През 2004 година Ген. Шаманов е уволнен от армията заради прекомерната му твърдост в умиротворяването на чеченските терористи. Три години по-късно, на 27 март 2007-ма изненадващо е приет в Белия дом лично от Джордж Буш, този път в качеството му на съветник при руското военно министерство. През ноември същата година е върнат в армията като началник на Главното управление по боева подготовка. Награден е със златна звезда „Герой на Русия“.

Между 2000 и 2004 г. Ген. Владимир Шаманов е губернатор на Уляновска област, след което заема редица постове в министерството на отбраната. Svoboden-narod.eu

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

5 коментара

  1. Браво, Генерале! Целият поробен от САЩ свят стиска палци на Русия да успее да сабори евроатлантическия звяр, соросоиден, вашингтонски неприятен…

  2. Колко ще струва кока колата след време в Америка – 50 копейки или 1 юан

      • Америка не се състои само от олигарси !И там има сиромашия и там има честни трудови хора !Стига с помисли за военни действия !Техните деца не са по различни от нашите !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*