ГЕРБ са създали ДС! Следят хора, медии и блокират десетки хиляди ФБ-профили! Вижте схемата:

На 16-ят етаж в малкото НДК (централата на ГЕРБ) е офиса на Ц. Паунов – мъжката секретарка на Цветанов. Той е нещо като шеф на герберското ДС. Следят се профили, медии и хора, следят се собствените им служители, подслушват се дори офисите на самата ГЕРБ. Фактор в тези действия е и Никола- ПР на партията. Цветанов и Паунов разполагат с няколкодесетки служители , занимаващи се с мониторинг на социалните мрежи и изпълнение на специални задачи – разпространение на фалшиви новини, докладване на профили, омаскаряване на нарочени хора, лъскане имиджа на Вожда и тн. Част от тези хора работят в офисите на ГЕРБ, други работят от домовете си. Това са служители на ГЕРБ, назначени на работа с трудови или по граждански договори – технически лица, ПР-и, лица за контакти и тн. Лично Паунов спуска задачите и списъците с имената на хората за докладване.

Ще представя само схемата за блокиране на профили, останалите работят на същият принцип и следват същият модел. След като списъка е даден, интернет доносниците от частното ДС на ГЕРБ се активизират. Тези хора в същото време са и админи на много герберски групи и страници, като често рекламират и спонсорират публикации в тези страници и групи, получавайки статут на „клиенти“ за ФБ. Това са хора с реални профили, активни и добри платци, наливащи огромни средства във ФБ, плащани с партийната субсидия, платена от ЖЕРТВИТЕ ИМ.

Набелязва се конкретен пост в който се маркира някакъв недопустим според правилата на ФБ израз или дума (няма значение дали е цитат или медийна публикация) и започва организирано докладване на съответният профил. Не се хаби излишен ресурс, знаят колко докладвания са нужни за да се „удари“ профила. Елементарно и ефективно. По същата схема се атакуват и страници на определени организации и медии. Страницата на БОЕЦ е почти ежедневно атакувана и докладвана.

Другото „оръжие“ е армията от фалшиви профили, които спамят, докладват масово, лайкват по задължение постовете на Вожда и вождовчетата и заливат с помия нарочените за омаскаряване. В тази дейност Никола има своята роля. За определени хора в ГЕРБ има събрани цели досиета – папки и файлове със снимки на техни участия в протести, медийни участия, постове във социалните мрежи, инфо за бизнеса им, близките им и тн. Виждал съм такова досие ( моето) където имаше снимки на хора , които са идвали във фирмата ми,на мои колеги от БОЕЦ, като е отбелязано в колко часа са дошли и в колко са си тръгнали, както и моя снимка с един общински съветник в центъра на Видин, което значи, че някой се е залагал, следял и снимал мен и района на фирмата ми.

Трета група гнусни ченгета следят профилите на самите гербери, дали са „лайкнали“ правилните постове, кого са приели за приятели, чии други постове коментират и харестват и т.н. Това се прилага в държавната и общинските администрации по абсолютно същият начин.

Пример – служител от Областна служба „Земеделие“ Монтана ми сподели, че след като се върнал от море, шефа му го е извикал да даде обяснения защо през това време е качил пост с критично съдържание към правителството и е приел за приятел човек, който открито напада ГЕРБ.

Втори пример – общинският ръководител на ГЕРБ и кмет на Видин привиква в партийният офис човек, член на ГЕРБ, чиято жена работи в община Видин, позволил си да хареса мой пост. Кмета е разпечатал поста и списъка на харесалите го, размахва го пред човечеца и къса листа с думите – „следващият път това ще е трудовата и книжка“. Кмета е пенсиониран милиционер, член на БКП и поведението му е обяснимо, но това е класическият модел по който слугите се държат в подчинение – пълен и тотален контрол и мачкане.

Не се заблуждавайте, подобни схеми се прилагат и в ДПС, и БСП, и в останалите партии на статуквото. Преди години наемаха външни фирми за изпълнение на част от тези задачи, но теча на информация е тежък проблем и затова ОПГ-тата наречени „партии“ изградиха собствен репресивен апарат.

Сега властва стабилността. ТЕ се грижат за това. Управляват ни най-долните и подли престъпници, които са способни на всичко за да запазят властта си. Власт, която ползват за да крадат и да си осигуряват безнаказаност. Това зло може да бъде отстранено само с твърди действия на площадите и ФБ е една от платформите за организация на такива действия. От това ги е страх свинете и затова се ровят в профилите на хората и докладват непримиримите.

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

  1. Всички „фили“ са продажни лизачи и се чудят как да ни лъжат и разделят със сценичен бой помежду си. Помияри. Не само тиквата – корнелата с путриотите, Трумп, Пюткин – всички са ВРАГОВЕ на собствените си народи. Купуват си слуги да им го лижат.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*