АРЕСТУВАХА ВОЛЕН СИДЕРОВ В НОРВЕГИЯ! ГРОЗЯТ ГО ДО 2 Г. ЗАТВОР! Ето Какво Направи МЪРТВО ПИЯНИЯТ Атакист:

2 години затвор грозят “българският патриот” Волен Сидеров. Волен спрян от местни Норвежки полицаи за рутинна проверка на пътя. Състоянието на Сидеров било видимо неадекватно и полицаите “поканили” Волен на проверка за алкохол чрез дрегер. Дрегерът на полицаите установил цели 2.87 профила алкохол в кръвта на Волен Сидеров, след което веднага бил закопчан с белезници и отведен в най-близкият полицейски участък в град Тромсьо. Където му е повдигнато обвинение за шофиране в нетрезво състояние и по всяка вероятност го очаква затвор до 2 години.

Припомняме, че това не е първият арест за лидера на „Атака“ и Патриотите. През 2015 г. Волен Сидеров и съпартиецът му – атакист Десислав Чукалов бяха арестувани с прокурорска заповед.  А причината – за нахлуването им в сградата на НАТФИЗ в изборната нощ и саморазправата със студенти. Тогава Сидеров търсеше човек, който според думите му го е ударил при предишно негово нахлуване в театралния институт. Събитието предизвика струпване на полиция и хора в центъра на София и се стигна до насилие срещу самия Сидеров, а общественото внимание бе изцяло отклонено от първия тур на местните избори.

„Свободен народ“ следи за вас подробностите по случая и ще ви информира при първа възможност.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

16 коментара

  1. Не му е за пръв път Волен Сидеров да се държи неадекватно. Според мен той непрекъснато излага патриотите. Не е последователен. Явно го интересува само властта и парите!

    • Ееее разгеле! Най-сетне го разбрахте!Ама защо продължавате да го избирате е въпросът?

  2. Еми като не вкараха Норвежеца в нашенски затвор задето ритна брутаално чистачката в хотел сега е време да върнат визитата на нашия отбор,само дано го осъдят ефективно и да си излежи присъдата в техен затвор,че иначе тук ВЕДНАГА ще го освободят и даже и медал може да му дадат.

  3. До кога безобразници ще излагат името „българин“?!? Едва ли норвежки депутат би си позволил подобно поведение в България!

  4. Ако знаете за какво става въпрос Кой е този боклук Този мазохист фетиш който плаща на хора по 5000 лв да му смучат г*** щял да оправи България

  5. На мен друго ми е на мисъл…
    Ами булчето какво ще прави?
    Трябва кръстника да поддържа фронта….

  6. Вие от “ свободен народ “ нямате ли си пишки да си играете с тях ами се занимавате с клюки. Ние знаем какво става, всеки отговаря за себе си, така че потърсете си друго занимание.Мразя клюкарите…:(

  7. Те големите патриоти не се афишират. Просто работят повечко. И подхождат не с омраза, а с уважение към всеки. За Норвегия се чуват доста противоречиви неща, но със сигурност е доста хладно, особено зимата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*