Писмото на Един Гневен БЪЛГАРИН : Не сте нормални – ДЕБИЛИ СТЕ НА 100 %! Нормален народ не би търпял Борисов на власт!!!

Един гневен българин (Георги Димитров) избухна с писмо във Фейсбук и предизвика взрив в социалната мрежа. Ето неговия статус : Хората в социалните мрежи признаха, че професорът (проф. Иво Христов) е прав… – Нормален народ не би търпял Бойко на власт!!! Нормален народ не би допуснал да изгонят 2 милиона от България!!! – Нормален народ отдавна да е направил въстание и да е избесил предателите по дърветата!!!

– Нормален народ не би плащал на ЧЕЗ да му препродава прескъпо собствения ток, нормален народ не би плащал на френска ВИК фирма да му продава ДЪЖДА от собствените му язовири, нормален народ не би позволил да разпродадат държавата му на безценица, нормален народ не би търпял определен етнос да изнасилва, убива и граби всеки ден безнаказан!!! – Нормален народ не би позволил да ваксинират децата му с отровни турски ваксини и с ваксини за стерилизация!! – Нормален народ не би позволил да се закриват болници!!! – Нормален народ не би позволил фалшиво саниране за 2 милиарда!! – Нормален народ не би разрешил 27 милиарда НОВИ заеми!

Нормален народ не би позволил ежедневни далавери с пътища, магистрали и всяка общинска и държавна поръчка!!!

Нормален народ няма да търка листчета за лъжливи печалби, няма да гледа Биг Брадър и да пуска СМС-и, няма да хвърля парите си през балкона!!!

Няма да се радва на лъжливи символи – Гришовци, Пулевци и Стоичковци, докато си пие ракийката и псува на масата всичко живо!!!
Не сте нормални, българи – ДЕБИЛИ СТЕ 100%!!!!

Има шанс да станете нормални и да се събудите – от вас зависи!!!

Свободен народ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

8 коментара

  1. А ти къде си бе „родолюбецо“, защо чакаш ние тук да свършим твоята работа и после да се биеш в гърдите и да разказваш колко много си направил…!

  2. Уважаеми сънароднико! Когато обиждаш своя народ като го наричаш „дебили“ пропусна да се сетиш че и ти си част от него!Такива като тебе, вместо да нападат народа и да се възмущават от поведението му, защо не се съберете и да дойдете да си изразите възмущението пред парламента докато не получите изискванията си пък тогава и народа ще се вдигне да ви подкрепи! Хайде наслука!

  3. Прав е човекът ПУТКИ СМЕ И ПЕДАЛИ всички в тая нещастна държава,дебили е меко казано!Бъка от правозащитници,а бай циганин ебе и убива майки и бащи баби и дядовци ненаказан.Пълно е с гербаджии,а Бат Бойчо пълни джоба и офшорките си с техните пари,докато те екзалтирали го възхваляват подскачайки пред парламента.Има ли овце неизменно се появяват и вълци.Има ли телета има и касапи,гласи народната мъдрост.Инак сме люти патриоти,зъбим се и се блещим горди с делата на Левски комарджията когото поп Кръстю издал щот оня наебал дъщеря му и жена му,и Ботев хомобандита дето камък и дърво са пукало той пеел,е кък няма да пей като постоянно е бил пиян.Евалла на хората дето са си намерили препитанието и местенцето някъде далеч от тук,с по-големи шансове са за успех.Инак ние тука да мажем гъзлягата с вазелинец че Султан Бойко не са знае кого ще избере таа вечер

      • Абсолютно е прав човека!!!Кой друг, освен дебили, биха го търпяли този нагъл, арогантен и отвратително прост безхаберник, кой, ако не изкукал дърт дебил, с пенсия, колкото да не умре от глад, би носил тениска с лика му, кой, ако не дърта, изкуфяала пенсионерка, би му кръщавала таратори и телета, а в НС някаква дебелана, депутатка, чете от трибуната „Ода за Борисов“?!!

      • Абсолютно е прав човека!!!Кой друг, освен дебили, биха го търпяли този нагъл, арогантен и отвратително прост безхаберник, кой, ако не изкукал дърт дебил, с пенсия, колкото да не умре от глад, би носил тениска с лика му, кой, ако не дърта, изкуфяала пенсионерка, би му кръщавала таратори и телета, а в НС някаква дебелана, депутатка, чете от трибуната „Ода за Борисов“?!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*