Интелектуалец № 1 Цветан Цветанов: Елена Йончева, Иво Христов и Президента Радев са хора, които МРАЗЯТ ВСИЧКО И ВСИЧКИ!

Големият български интелекталец Цветан Цветанов изригна обилно и напоително в телевизионен ефир в понеделник сутринта по БНТ. От телевизора той заяви: Професор Иво Христов е в противоречие със самия себе си и така е през последните 20 години. През 92-ра и 94-та година той е бил протежиран от покойния г-н Лучников, за да може да бъде част от тогавашното СДС.

Много интересно е, че Иво Христов е бил в правния отдел на парламента за подкрепа за закона за приватизиция. Сега виждаме каква е неговата позиция и най-лошото е, че подобни хора – както той, така също Елена Йончева, а също и говорителя, и началника на кабинета на президента Радев, това е профилът, който съответства и с профила на президента. Това са хора, които по принцип не обичат никого и нищо. Не може ти да обидиш българските граждани като кажеш, че 80 % от тях са дебили. И този човек да стои в парламентарната група на тези, които бяха в инициативния комитет на Румен Радев, а самият проф. Иво Христов работеше неотлъчно в координация с инициативния комитет на Румен Радев“.

Интелектуалец Цецо се изцепи още, че ГЕРБ се борят супер успешно с корупцията по високите етажи. Това се виждало от всички, само ония от БСП били слепи за грандиозните успехи на Боковата партия. А на изпроводяк ченгето с душа на поет обеща в най-скоро време ГЕРБ да разровят всички приватизационни сделки от 20 години насам и да накажат нарушилите законите.

Казаното не се нуждае от коментар. Все пак не можем да подминем изразът: „бил протежиран от покойния г-н Лучников“… Цветанов е заместник-председател на партия ГЕРБ, „дясната ръка“ на Бойко Борисов, шеф на парламентарната група на ГЕРБ, шеф на Парламетарната комисия по вътрешен ред и сигурност и бивш министър на вътрешните работи… А борави с доста неточни и витиевати изрази, които повече напомнят компроматаджийство. Дали пък Иво Христов няма да го осъди за тези му свободни интерпретации и опити за интригантстване чрез лъжливи намеци. Неслучайно Цецо е пръв приятел на ченгето Антон Тодоров.

Свободен народ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

3 коментара

    • Е, как да не я е открил – бутонели и сметки от ЦРУ – дал Господ, пардон – американските господари!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*