ЕВРОПА СИ ПОИСКА ОБРАТНО 160-ТЕ МЛН. ЕВРО ЗА ВЕЛИКАТА ГРАНИЧНА ОГРАДА НА БОЙКО И ДАЛАВЕРДЖИЯТА СИМЕОНОВ!

Във Външно министерство днес официално е депозирано Писмо от Европейската комисия, в което се посочва, че „европейските средства, отпуснати за „ограничаване на бежанския поток“ не са разходвани съгласно регламент 13-354/2016. Писмото е официално депозирано във Външно министерство.

Това на практика означава, че за България стартира процедура по връщане на европейското финансиране от 160 милиона евро, което бе изцяло използвано за строежа на оградата с Турция, както и за закупуване на модерна техника за видео наблюдение.

Очакваме управляващите да се опитат да прикрият това писмо или да се опитат да замажат случая като отрекат значението му, подхвърляйки на обществото свои собствени тълкувания.
Опитът показва,че такива писма винаги са завършвали със санкции.

Оказа се, че Европейската комисия е гледала разобличаващия документален филм на Елена Йончева „Граница“ предварително, като е запозната и с част от материалите, които не са излъчени.

ФИЛМА НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА „ГРАНИЦА“ ВИЖ ТУК:

ЕТО КАК ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ ЦЕНЗУРИРА ФИЛМА НА ЙОНЧЕВА, В ОПИТ ДА ПРИКРИЕ ДАЛАВЕРАТА НА БОРИСОВ И СИМЕОНОВ ЗА 1 МЛРД. ЕВРО:


Източник: Bnews

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*