Брюксел ЗЛОБНО: България е НАЙ-ЯРОСТНИЯТ противник на ЕС! Вижте КОЙ воюва срещу КОВАРНИТЕ планове на Запада! Истината ще ви ИЗУМИ!

Проучване на Европейския съвет по външна политика разкри нелицеприятни факти за отрочето на Транснационалните корпорации, наречено за благозвучие Европейски съюз.

Проучването се провежда във всички 28 страни-членки на ЕС. За изненада на авторите си, това изследване на настроенията в държавите членки и респективно на действията на партиите, представени в 28-те парламента, разкрива най-напред, един публично известен, но дълбоко прикриван факт.

Без да искат, авторите на изследването оповестяват, че ЕС, въпреки всички призиви, харти, ценности и уж „демократични“ процедури, изобщо не е съюз на РАВНОПРАВНИ държави. Защото прехваленият „съюз“ се разкъсва от яростна борба между центъра и периферията. От една страна са двете големи държави от Западна Европа, Германия и Франция, които на практика управляват ЕС и заедно със своите сателити Холандия, Белгия, Дания, Швеция колонизират останалите европейски държави. А от друга страна са източноевропейските държави, които съвсем неочаквано за тях, се оказаха в ролята на бели роби на богатия Запад.

Това всъщност е новата битка на европейските държави против западния неоколониализъм и американския глобализъм.

И, съвсем естествено, където има битка, има и лидери. И колкото да не се вярва на нашенските соросоиди и грантаджии, България и най-вече българският народ са лидери в тази безмълвна, но упорита борба за връщане на загубения суверенитет. За връщане на загубената държавност. За връщане на загубената независимост.

Затова Европейският съвет оповести с неохота, че от всички 28 държави в ЕС, най-яростен противник на Запада е България. И по-точно българският народ. А най-много антизападни партии има в България. Именно в България народът отхвърля най-яростно западния либерален модел налаган в обществото от адептите на щатските Транснационални корпорации. Именно в България хората най-яростно отхвърлят глобализма, който е още един начин на янките и техните западни пудели да ликвидират държавите и подложат на тотално унищожение народите им.

Мнозина западни политолози се питат и не могат да намерят отговор на въпроса защо българският народ е толкова голям противник на Запада. Нека тогава да им отговорим ние.

Най-напред моделът на олигархичен капитализъм, който бе натрапен на страната ни, разбираемо унищожи цялата икономика. Унищожи промишлеността, селското стопанство и енергетиката. Унищожи производството и износа. И ни лиши от каквито и да било приходи. По този начин държавата фалира. И макар правителството на Борисов да не признава този факт, истината е, че сега нашата страна няма пари за нищо. И взема в несвяст многомилиардни заеми.

Ние нямаме пари да си купим дори пет – шест самолета, какво да говорим повече?

Второ, ако в страни като Унгария, Словакия и Чехия има смели и решителни държавници-родолюбци като Виктор Орбан например, то в България такива все още липсват. И липсват, не на последно място, поради тоталната преса от натиск, заплахи и подкупи, с които САЩ държат в подчинение всички, които се опитат да станат истински и независими български държавници. Поради това, ролята на правителството в България, е иззета от народа.

Само общественото мнение и натискът, който хората оказват на властта, променят нещата в България в положителна насока. Например избухналата преди няколко години вълна от русофилия в България, принуди много партии и президента Радев да говорят и действат много повече като приятели на Русия. Да искат отмяна на санкциите срещу Русия. Да искат дружески политически и икономически отношения с Руската федерация и нейния президент Владимир Путин, и т.н.

Именно този народен натиск върху властта принуди и ЕС да се опита в един от своите „доклади“ да ни заклейми, а всъщност ни зарадва, като ни нарече страната и народът, които са най-яростните противници на Запада. И най-големите приятели и братя с Русия и руския народ.

Някой ще попита защо е така? Ами така е не само защото сме братя славяни с руснаците. Не само защото имаме общи език, писменост и традиции. Не само защото русите ни освободиха два пъти от унищожително робство, а сега се молим да ни освободят и трети път.

Българите обичат Русия, защото само Русия единствена постъпва винаги честно и почтено с нашата държава. Защото само и единствено, когато сме били в съюз с Русия, нашата страна е просперирала, народът е живял в мир и благоденствие, а суверенитетът и неприкосновеността на нашите държавни граници са били ненарушими.

Защото единствена от всички държави на света, само нашата посестрима Русия има интерес от силна славянска и православна България на Балканите.

Защото Русия и славяните са нашето семейство. Защото ние друго семейство нямаме. И докато сме в ръцете на  Запада, той ще се опитва всячески да ни унищожи.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

7 коментара

 1. Както винаги, браво Иво! За какво са ни тия самолети, не дай Боже на някои да му скимне пак да ги нареже. Ако Русия не ни помогне – ликвидирани сме. Русия анексирала Крим, а американците кога ще върнат Америка на индианците? В Крим всички са живи и здрави, а в Америка вече няма индианци. Кой тогава е агресор? Нямат срама тия американски авантюристи.

 2. Браво:) Много хзубава статия, макар че Иво нищо ново не ни казва:) Ние си го знаем. Важното е сега да го научат и алчните бездуховни и безродни интермафиоти:) Мнооого ги търпяхме, че ги домъкнахме в древната ни богата Родина под формата на военни бази, монополи, продавачи на лекарства, магазини и пр. некачествени и скъпи стоки…Време е съвсем да се изгонят и заедно с тях партийчките и поддръжниците им, които вече 27 г живеят луксозно на гърба на Народа:(

 3. Браво, Иво и поклон! Все едно, че аз съм го писал това! Трябва да принудим или изгоним „пуделите“, които ни продадоха за лична изгода и да сме там, където ни е мястото, при братята руси!

 4. Да,аз сам сагласен с вас,но без революция и поткрепа от Россия,не виждам как ще стане,защото нацията ни е деградирала на 90%

 5. Най-напред моделът на олигархичен капитализъм, който бе натрапен на страната ни, разбираемо унищожи цялата икономика. Унищожи промишлеността, селското стопанство и енергетиката. Унищожи производството и износа. И ни лиши от каквито и да било приходи. По този начин държавата фалира. И макар правителството на Борисов да не признава този факт, истината е, че сега нашата страна няма пари за нищо. И взема в несвяст многомилиардни заеми.

  Ние нямаме пари да си купим дори пет – шест самолета, какво да говорим повече?
  –––––
  Трябва да не си си пил хапчетата от 1989 година насам, за да пишеш тези неимоверни простотии. Значи всички до сега управляващи ни издънки на БКП бяха и са света вода ненапита а виж го ти този скапан Запад само как накара нашите момчета и момичета от отбора на Майка Тереза да изглеждат толкова крадливи, лъжливи и свидливи! Значи дивия Запад ни е виновен за милиардите, откраднати от хрисимите „приватизаторите“? Какво ни е виновен Запада, че си имаме управление от шайка крадци и тероризатори на собствения си народ? Не, Иво, не! Слободията, настъпила като разрушително цунами след 1989 година, разкри истинската същност на така наречените ни управляващи. Да, ще кажат някои, такива са, но тогава защо ги избираме, а? Ами защото си нямаме други! Защото са деца на народ от крадци, лъжци, измамници, убийци и атентатори! И то не от сега, а от столетия назад във времето и в историята ни, която е осеяна като минно поле от кражби, предателства и убийства, извършени все по политико-измекярски причини. Тук като че ли съм на конгрес на български руснаци!

 6. Кабули, разбирам, че истината боли, но се научи да я приемаш, бавно и на малки глътки… ще свикнеш 😉

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*