МАРЕШКИ: НЯМА ДА СТЪПИМ В ПАРЛАМЕНТА, ДОКАТО ИВО ХРИСТОВ НЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА, ТОЙ ОТ ВИСША КАСТА ЛИ Е, ТА НАРЕЧЕ НАРОДА «ДЕБИЛИ»

Групата на «Воля» в Народното събрания няма да стъпи в парламента, това заяви председателят на ПП «Воля» и зам.председател на парламента Васелин Маришки. Повод за заканата му е това, че проф. Иво Христов от групата на БСП е нарекъл българския народ «дебили».

„Той трябва да си подаде оставката, допълни Марешки.

Факт е, че има толкова голямо напрежение, че на Главчев не му издържаха нервите.

Но той можеше да прекъсне това с едно «Извинявайте».

Но аз искам да ви питам харесва ли ви някой да нарича 80% от вас дебили.

Вие ще поддържате ли този език на висша каста, която вижда нещо повече в себе си от българския народ, обърна се той към БСП.

По време и на вашето управление българският народ е оскотявал и е доведен до нищета.

Ние от «Воля» няма да участваме в нито едно заседание и ще напускаме винаги парламентарната зала, докато Иво Христов не си подаде оставката от българския парламент и в него няма хора, които да обиждат българския народ, отсече Марешки.

Ние от Воля няма да си позволим да обиждаме нито един български гражданин, ние уважаваме всеки един, независимо дали ни подкрепя или не, независимоза коя партия е гласувал, каза  още лидерът на «Воля».

Източник: bgr.news-front.info

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

  1. Всички играчи в Парламата са мафиотски патици, които си подават топката в един фарс, симулиращ ритане между „опозиция“ и управляващи, за да не разберем, нито че „опозицията“ не е никаква опозиция, нито че всички ТЕ играят СРЕЩУ НАС – изключените, лъгани и ограбвани чрез държавата, превзета от тях, за да ги гледаме зяпнали пред телевизорите, вместо да скочим и ги изметем от кабинетите, в които са се намъкнали чрез една фалшива затворена „избирателна“ система. Изключи телевизора и ИДИ ПРИ СЪБРАТЯТА СИ и се разберета за датата, часа и целите на БУНТА – мирен, всенароден, освободителен! http://www.directdemocracy21c.eu/edname4ta/sabranie.htm

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*