СКАНДАЛНО ВИДЕО: Адв. Теодора Леонидова: БОЙКО БОРИСОВ Е ПСИХОПАТ! БЯХ БРЕМЕННА ОТ НЕГО! ТОЙ МЕ ИЗНАСИЛВАШЕ И ПРЕБИВАШЕ! Виж Видеото:

В Yuotube изтече скандален запис, на който е записана варненската адвокатка Теодора Петрова – Леонидова. Записът, в който Теодора Петрова – Леонидова разказва как е била бременна от Бойко Борисов и как е била изнасилвана и пресирана от него. Записът е от 15 минути и в него Теодора разкрива куп шокиращи преживявания през които е минала, благодарение на това, че е била интимна с Борисов. Съобщава и подробности как е била извеждана до Гърция. Намесени са и още няколко известни имена.

Припомняме и обвиненията на тенисистката Сесил Каратанчева, която на 16 г. обвини премиера Борисов в телефонен секс тормоз: (Всичко за педофилския скандал Борисов-Каратанчева ВИЖ ТУК). В записа Адв. Теодора Леонидова разказва и как за цялата отвратителна и шокираща нейна история с Бойко Борисов е бил наясно и бившият шеф на ГЕРБ – Варна Павел Димитров, който според думите и бил наясно с всичко, и дори вдигнал скандал на Бойко Борисов, като според Леонидова – Димитров е загубил кариерата си, благодарение и на това, че е бил злощастен очевидец на премиерските изстъпления.

Борисов е наричан от Теодора Петрова Леонидова „педофил“: „Той не ме оставя да живея, той е психопат, появи ли се някой приятел около мен, той праща да го пребиват…“

„Свободен народ“ направи опит да установи къде се намира лицето Теодора Петрова – Леонидова. Това, което проучихме е, че към настоящия момент тя е в чужбина. Умишлено не посочваме държавата и града, в който се намира, за да не й се случи някой зловещ инцидент. Ако ни разбирате правилно, уважаеми читатели!

ЕТО И ЦЕЛИЯ ЗАПИС, КОЙТО Е КАЧЕН В КАНАЛА НА ВЕНЦИСЛАВ АНГЕЛОВ В Yuotube:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

2 коментара

  1. НЕ РАЗБИРАМ КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ПУБЛИКУВАНЕТО НА ЗВУКОЗАПИС ОТ ЛОГОРЕЯТА НА ПСИХИЧНО БОЛНА ЖЕНА.

  2. „за педофилския скандал “
    Много сте неграмотни: Няма педофилия с 16 годишно лице.
    Консултирайте се със закона или с психиатъра си.
    Иначе и аз не харесвам Борисов. Но поне не пишете глупости.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*