Лиляна Павлова: Един депутат е по-важен от един полицай, защо да не взима 20 заплати?

„Стига с този популизъм, един депутат наистина е по-важен за държавата от един полицай“. Това коментира министър Лиляна Павлова около разгорялата се дискусия трябва ли и народните избраници да получават по 20 заплати при пенсиониране.
„Спрете емоции и помислете – всеки катаджия или квартален, взима 20 заплати като се пенсионира. А животът ви повече ли зависи от него, или от ваши депутат? Депутатите не са ли хора, не вършат ли работа? Трябва ли да ги обричаме на мизерни пенсии? Какво са 20 заплати за 240 човека?

Троха в бюджета. Но не искаме ли достойни старини за онези, които коват законите и изграждат страната ни?“ – попита реторично Павлова.

Припомняме, че преди 2 седмици тя направи остра забележка към 85 годишна старица, която попита ще се вдигнат ли пенсии, че 200 лв. за нищо не стигат. Тогава Лилето я посъветва да се хване на работа, а не да мрънка постоянно за пари.

„Аз съм министър, на мен не ми тече стаж като депутат. Няма да взема никакви заплати. Но мисля за обикновените, онеправдани хора, които винаги са на топа на устата и ги плюят за всичко“ – убедено коментира Лилето.

Източник: bgtrollnews

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

3 коментара

  1. Въпросната „ДАМА“ не мога да я понасям…извратена дребна душица

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*