Лиляна Павлова: ПАДНЕ ЛИ БОРИСОВ ОТ ВЛАСТ, все едно Повторно сме ОБЕСИЛИ ЛЕВСКИ!

„Нахалството на опозицията мина всякакви граници“ – така евро-министърката Лиляна Павлова коментира разразилата се буря около думите на Премиера, който най-нагло сравни ислямските мигранти, които прескачат граничната ни ограда с Турция с… Апостола на свободата. В разразилата се буря от народно недоволство срещу идиотското изказване на премиера обаче опозицията няма пръст. Нещо повече- БСП е сред последните реагирали по скандала. Припомняме, че тази сутрин Корнелия Нинова реагира на наглата Бойкова изцепка с писмо, в което призова Борисов публично да се извини на нацията.

Народът настръхна и обсипа социалните мрежи с гневни попръжни Бойко Борисов след като на конгреса на ГЕРБ, министър-председателят обяви, че и ислямските мигранти, и Васил Левски са се опитвали да прескачат огради. И това е едно и също. „Виновни за тази нелепа история са другарите от БСП. Първо настроиха срещу нас пенсионерите – да излизат по митинги, да искат оставка на правителството… вероятно като благодарност за това, че им вдигнахме пенсиите“, коментира евро-министърката Лиляна Павлова. „БСП нападнаха мен, а после и правителството, и премиера…

Активистите им в социалните мрежи денонощно фабрикуват какви ли не фалшиви новини, само и само да бутнат правителството.

Сега ни вкараха в измислен сериал с Васил Левски. И то след като ние от ГЕРБ дадохме толкова много за паметниците му, а и за паметниците на други възрожденци. Откакто е на власт Борисов всеки ден строи и преобразява България към по-добро, а тези хора не си дават сметка, че падне ли Той от власт, то е все едно че сме обесили Левски за втори път, коментира Павлова.

ЛЮБОВ ИЛИ ОБСЕСИЯ?! ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

7 коментара

  1. Аз мисля, да го направим Б0рисов светец. Заслужава!
    Да повторим примера с Левски – края му!

  2. Имам чувството,че тези хора живеят в свой собствен свят и не виждат и не чуват какво се случва в страната!

  3. Леле, какви свине дебели са двамата, тая шия не е от туршия…Партизанската внучка,явно, напълно е изтрещяла, сравнявайки банкянското неуко и безкултурно селянче с Левски!?Падне ли престъпник №1 в БГ от власт,а падането му е въпрос на месеци, ще отиде в затвора, като и ти и останалите от крадливата му шайка ще го последвате!!И да ти кажа, Свинетке, един много верен негов блюдолизец, го полива с чудотворна вода, сравняваше го с Левски и преди 1 месец скоропостижно гушна букета, аз и повечето пенсионери ти желая от цялото си сърце ти също да го гушнеш в в най-скоро време, като ти обещавам, с увеличението на пенсията ми, ще ти изпратя букет на Централните Софийски гробища!!

  4. Да се сравнява тази тъпа и крадлива мутра с Левски е светотатства.Той и всичките му калинки,като тази партизанската внучка са за дълго пребиваване при бай Ставри.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*