ГАВРА: СТРОЯТ ДЖАМИЯ ПРЕД НДК! Ислямският храм ще е на мястото на Разрушения Паметник „1300 години България“! Павлова: Не разбирам защо хората истерясват!

„Не разбирам каква е тази истерия около договорената от премиера Борисов втора джамия в София?! Ще дойдат стотици милиони инвестиции по строителството, а районът пред НДК, където ще се издигне, допълнително ще се облагороди“ – така евро-министърката Лиляна Павлова коментира разрастващия се скандал около новия ислямски молитвен храм, който ще се подтрои до НДК – на мястото на разрушения наскоро паметник „1 300 години България“.

„Ние европейци ли сме, или някакви източни полуграмотни варвари?“ – попита риторично Павлова и добави, че строежа на втория ислямски духовен храм в София ще се приеме изключително добре в Европа, ако направим „първата копка“ точно по време на Евро-председателството. Първоначалната идея беше на мястото на бутнатия паметник да се поставят паметни плочи с имената на загиналите български войници до Първата световна война.

От ГЕРБ нееднократно са заявявали, че за тях бъдещето е по-важно от миналото… та затова с оглед на очертаващото се бъдеще на България и ЕС, Бойко и компания загърбиха войнишките плочи и дават приоритет на втората джамия.

„Тук ще има много чужди гости. Ще видите, че стотици чужденци ще се стекат на копката, а после ще разказват в държавите си колко етнически толерантна страна е България“, уверена бе Павлова.

„Отворете си очите, стига късогледство и тъпота. Европа е многообразна и това я прави силна…“ – убедително завърши министърката…

източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

30 коментара

 1. Тия идиоти не са на център!!!А,дали ще бъде публикуван Е-mail aдреса ми изобщо не ме интересува нито ме е страх,аз съм българин!!!

 2. Няма ли да е по добре на мястото на паметника“1300години от освобождението на България,да построите паметник“1900 години турско съжителство“

  • Или още по-кртко и ясно – 800 години Бългатия (защото 500 от тях…), нали. Не разбирам как е възможно подобно безочие, дори само изречението „На мястото на паметника „1300 години България“ ще се строи джамия“ е кощунство.

 3. ПРАЗНИК
  С уахабитска сабя в ръка,
  закалена в християнска кръв
  танцува танц на радостта
  премиерът ни продажен!
  С кървавата сабя в ръка,
  щастлив празнува сделка носеща беди,
  до него припка ситно и щастлив,
  продалият държавата ни, псевдо цар!
  Хорото Страшимирово е техния модел,
  но не насила,а от радост,
  напълнили от кръв джобовете си днес,
  празнуват те на гроба български!
  Максим Велков

 4. НАЙ ДОБРЕ Е ДА СЕ ПОСТРОИ ГИЛОТИНА И ТИЯ ГЕРБЕРИ ДО ЕДИН ДА МИНАТ ПОД НЕГО, ЩОМ КАТО С ТЯХНИЯ БОМБАС АГА СИ ДАВАТ ГЪЗОВЕТЕ НА РЯЗАНИТЕ. СЪБОРИХА ТОЛКОВА МНОГО ПАМЕТНИЦИ ЗА ДА ИМА МЯСТО ЗА РЯЗАНИТЕ ДА СИ СТРОЯТ ДЖАМИИ, ЗАЩО НЕ СИ ПОРЪЧАХТЕ И ЧАЛМИ И ДА ГИ НОСИТЕ ВИЕ ГЕРБАРИТЕ ТАКА ИЛИ ИНЪЧЕ СЕ ОТЛИЧАВАТЕ ОТ НАРОДА

 5. Ти освен от суджук, от нищо друго не разбираш… даже и от чанти не разбираш 😀

 6. Тази какви ги говори. Няма такова нещо в Европа, никога няма да станем европийци с такива управляващи. Срамувам се да кажа че съм БЪЛГАРКО. Всичко българско е поругано. България е задника на ЕВРОПА.

 7. Ще дойдат стотици милиони инвестиции по строителството, голяма част от които ще окрадете, а районът пред НДК щял да се облагороди с джамия, хаха, егаси и гъската

 8. “Кажи ми кажи,бедни народе кой те в таз робска люлка люлее…? Е,този път ако не им скокнем живи ще ни погребат.Боклуци !

 9. Тази простакеса няма ли да спре с резилите си и да повлича България в клоаката на ислямизма?! Тази да не е мохамеданка? А няма ли после да иска да сложим и фереджетата,а?! Тъпа гъска!!!

 10. Официалната религия в република България е ХРИСТИЯНСТВО! !!!
  Българският народ е толерантен към другите религии.
  Господа политици, вие чували ли сте поговорката :
  Те го пуснали под одъра , а то се качило отгоре (на одъра) .
  Тази поговорка е с два адреса :
  – БЕЗОЧЛИВО – нахалните мюсюлмани.
  – БЕЗСРАМНО – алчните ГЪЗОЛИЗЦИ (псевдополитици).

 11. Нашите управници съвсем са изтрещяли…. Как на Българин ще завираш под носа джамия-. Да станат само Хаджи Димитър, Христо Ботев и другите революционери да видят мазаляците които . правите от алчност яще ви извият вратовете. Българите никога няма да забравят как нашите пра-пра-пра родители са били клани за да приемат исляма. Как са изнасилвали, обирали и отвличали. Няма как да стане на пъпа на София да вие ходжа от минаре. Не предизвиквайте народа си, опростели и оглупели управници…………

 12. Никаква джамия, а тази директно в затвор за престъпления срещу България. Много нагли и нахални са тея бе.От къде се взеха

 13. Образована съм Не зная какъв човек трябва да си да помислиш да построиш на мястото на войнишкия паметник джамия До тук с партия ГЕРБ Учудвам им се нормални хора ли са Явно не Тази Павлова трябва да си ходи Наясно ли е какво иска Бунт ли иска на софиянци

 14. Хаха, тази дълго е близала и продължава да ближе ама вече с турски мурафети…

 15. Виж какво,тъпа кучко.ако искаш рязан х у й да ти пукне дебелия гъз,никой няма нищо против,само не слагай народа български на пангара.

 16. Какво сте се размрънкали-излезте на улицата и протестирайте, Бойко ще се обиди и ще си тръгне, ще платите от джоба си още едни избори, пак ще си изберете Бойко щото не можете без него и така колелото ще направи пълен оборот…Тъпаци сме ние, тъпаци…

  • Какви патриоти сте вие дето се възмущавате тук? Защо не идвате на протестите против Истанбулската конвенция? Днес беше четвъртия протест пред Народното събрание и толкова малко хора!? Писаниците ви и пет пари не струват щом не можете да отделите един час от скъпоценното си време!

 17. …точно за 1300 годишнината от спирането на Арабите (718-2018) предателите разрушиха паметника 1300 години (пред НДК) и ще строят джамия…
  …БРАТЯ БЪЛГАРИ СПОДЕЛЕТЕ И ГИ СПРЕТЕ !!!

  • Паисий
   О, неразумни юроде! Поради что се срамиш да се наречиш
   Болгарин…Или не са имали Болгаре царство и господарство Ти,
   Болгарино, не прелщайся, знай свой род и язик…
   Паисий (1762)
   Сто и двайсет годин… Тъмнини дълбоки!
   Тамо вдън горите атонски високи,
   убежища скрити от лъжовний мир,
   место за молитва, за отдих и мир,
   де се чува само ревът беломорски
   или вечний шепот на шумите горски,
   ил на звона тежкий набожнийят звън,
   във скромна килийка, потънала в сън,
   един монах тъмен, непознат и бледен
   пред лампа жумеща пишеше наведен.
   Що драскаше той там умислен, един

 18. Разбрахме, Бойнишките паметници от войната са минало, а джамиите от петнадесети век са бъдещето.Българите не искат да се върнат в 15ти век, продажни мръсници.

 19. Разбрахме, войнишките паметници от войната са минало, а джамиите от петнадесети век са бъдещето.Българите не искат да се върнат в 15ти век, продажни мръсници.

 20. Нямам думи, изумен съм как лесно някои налапват въдицата барабар с тежестите – чак до водача на пръчката, щом им се подхвърли някоя сензацийка. Ама тоя път надминахте себе си! Колкото и да са тъпи управляващите, не е възможно да им мине такава изродщина в главата! Няма и една сричка вярна в написаното! Спрете да измисляте тъпотии!!

 21. Моля,авторът на статията да посочи официален източник на тази информация? Не, някакви богове…, които не са налични.

 22. Тази е гадна отвратителна биволица /съвсем не ща да обиждам полезните рогати/. Типичен пример за продажността на комунистическите копелдаци,обърнали гръб на идеите на бащите и дедите си. Не мога да проумея какво толкова може да й бъде благородно на една джамия. А Европа по-скоро е глупава, отколкото толерантна. Тъпотата й не я прави силна, а уязвима – абсолютно доказано с безбройните вече атентати, извършени от ислямистите.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*