БОРИСОВ ИЗЛЪГА ЗА РАКОВО БОЛНАТА СИ МАЙКА и Обяви: Не ме е Страх нито от Болните, нито от Пенсионерите! Властта на ГЕРБ е Непоклатима!“ Виж Тук:

Вчера от Брюксел Бойко Борисов обяви, че „не се страхува от нищо – нито от протеста на пенсионерите, нито от този на раково болните“. ГЕРБ държали властта здраво и нямало да се откажат от нея. Тъй като на последните избори народът категорично решил те да управляват – ГЕРБ били длъжни да продължат курса и политиката си на управление!
Това си цинично декларативно изказване Борисов направи в момент, в който народът се активизира в улични протести срещу властта му. Изнемогващи от мизерия пенсионери припадат по протестни митинги, а ужасени от леталния си край онкоболни се хвърлиха на бой последен срещу бездушната гербаджийска държавна машина, в отчаян опит да спасят живота си. Припомняме че чиналата седмица Министерски съвет взе решение, с което рязко и от корен кастри безплатните и евтини лекарства за раково болните в страната. Така, че оттук – насетне всеки раково болен трябва да вади от джоба си средно по 2 500 лв. на месец, ако иска да живее.

Стигна се и до цинично изказване на Цветан Цветанов, който коментира античовешкото правителствено решение с думите: „Не е рентабилно да се харчат толкова много пари за раково болните. Те така или иначе – с лекарства или без- умират!“ Властта отказа да даде дори 25 млн. лв., с които да купи лекарства на онкоболните до края на тази година. И това при положение, че само годишната държавна субсидия за партиите у нас се равнява на 50 млн. лв. А колкото до молекулите, Борисов повтори позицията на здравния си министър – никакви нови лекарства, преди да са одобрени в поне 9 страни от ЕС. Т.е.- раково болните спират времето и чакат безсрочно, докато властта намери пари за тях… някой хубав ден… когато половината ще са умрели от тежката си болест.

Но нека се спрем на думите безумни премиерски и ги анализираме:
Какво ни каза Борисов от Брюксел: Че народът масово гласувал за ГЕРБ. Долна лъжа! На последните парлачентарни избори за ГЕРБ гласуваха единствено платени тумби цигани и част от чиновниците в подчинената им администрация. А процентите, които не им достигнаха, Боко, Цецо и компания допълниха с фалшиви бюлетини тип „Костинброд“ – от онези, които Бареков не успя да залови и снима.

Борисов опита да замаже скандала с онкоболните и да успокои духовете с неговите си простовати, но силно манипулативни прийоми: „И моята майка почина от рак! За да й купим лекарствата, които струваха 8 хил. долара с кака ми разпродадохме цялото семейно имущество“, ожали се Борисов пред целокупния български народ.

И веднага стана ясно, че за пореден път лъже като дърт банкянски циганин! Ето защо:

През 98-ма г., когато майката на Бойко Борисов умира от рак, Баце е крупен бизнесмен и мултимилионер. Освен мастита мутра, той е едър фактор в СИК и свързаните с тази групировка фирми. Свидетелство за това е запазеният протокол от Общо събрание на акционерите на силно печелившата фирма за внос на цигари и алкохол „Тео Интернейшънъл“ от 09.12.1995 г.

В документът ясно се вижда подписа на Борисов като крупен акционер в огромната и силно печеливша по това време компания.

Точно под неговия параф е и подписът на Цветелина Бориславова, вписана в документа като „Карагьозова“. А точно под нейния подпис пък се мъдри и този на Румен Николов – Пашата.
Освен това, в различни периоди самият Бойко е бил член на съвета на директорите, и дори – негов председател.

Протокол от Общото събрание на акционерите на фирма „Тео Интернейшънъл“ от 09.12.1995 г.:

Всъщност дори само от този си пост Борисов е изкарвал поне по няколко десетки хиляди долара годишно – като заплата.

Въпросната фирма, както казахме по-горе, никак не е случайна. Тя е развивала супер печеливш бизнес с цигари, като включая на три пъти е залавяна за нелегално производство.
Какви реки от пари се стичаха на всеки, който произвежда или внася цигари в мутренските времена, всеки знае.

Майката на Бойко е починала през 1998 г. Лека и пръст на жената! Но твърденията на Бойко Борисов, че е събирал с бедната си сестричка 8 000 долара, за да я спасява, е абсолютна гавра както с истината, така и с паметта на собствената му майка.

1995г., коктейл на СИК. Бойко Борисов, Красимир Маринов – Големия Маргин и Венци Стефанов

Така че ако изобщо й е купувал „молекула“, то загриженият син го е направил с лекота. Достатъчно е да си спомним само уникалния за Европа джип на Цветелина Бориславова от онова време, който по-късно беше взривен, и ще видим в какво море от пари се е къпал охранителният бос тогава. Според медийни публикации от края на 90-те години, возилото е струвало 350 хиляди германски марки. В онези години това бяха адски много пари.

В патологичния си стремеж да задържи властта на всяка цена, Борисов не подбира средства. Доказал го е. Доказа го и днес, когато, за да оправдае наложеното му от брюкселската мафия решение да лиши онкоболните от жизненоважните им лекарства, псевдо-премиера и изпечен лъжец не се посвени да вдигне от гроба костите на майка си.

Така е било, така е и така ще бъде! Защото за Борисов и мафиотската му шайка ГЕРБ управлението на една страна се изчерпва със заграбването на власт, пари и проекти. А за народа – убити надежди. За масовото гражданство пък – теглила от бича и срам… че са се оставили да ги управлява една неграмотна сбирщина от самозабравили се сини кхмери!
Два отделни свята – единият е излишен!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*