Вижте Кой е Изродът, който Изби Семейството в Нови Искър! Истинско Чудовище! СНИМКА:

Полицията официално издирва 56-годишният Росен Желев Ангелов, който вече задочно е обвинен за бруталното шесторно убийство в Нови Искър. Има вероятност мъжът да е въоръжен. Хората, които имат информация за местонахождението на издирвания, могат да подават сигнали на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.

Според събраната информация той е поддържал непрекъснато отношения с една от жертвите  – Кети Кюхова. Регистриран е в МВР за блудство и по тая причина периодично сменял местожителството си. Росен Ангелов е живял в Нови Искър преди десетина години, а зад решетките е попадал многократно с присъди за блудства, изнасилвания, педофилия и други сексуални престъпления.

Вече десет часа продължава специализираната акция на МВР в района на село Луково във връзка с шесторното убийство. За бруталният кървав убиец Росен Ангелов се знае също, че е добър планинар. По тая причина МВР го издирва и с хеликоптер, който лети над вилната зона в Луково. Жандармерия е блокирала един от пътищата високо в планината, където се извършват и процесуално-следствени действия. Именно там се намира къщата, в която допреди няколко часа се е укривал извършителят на тежкото престъпление.

ЕТО ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА КЪРВАВИЯ ШЕСТОРЕН УБИЕЦ РОСЕН АНГЕЛОВ 

56-годишният Росен Ангелов е официалният обвинен за убийството на семейството от Нови Искър

Според неофициална информация Росен Ангелов е свързан с убитата Кети Кюхова, втора жена на друга от жертвите – ДДС-измамника Неделчо Юнаков. Слуховете свързват Кюхова и издирвания мъж като бивши гаджета. Отново според непотвърдена информация преди 10 г. мъжът е живял в Нови Искър и че през 80-те години е изтърпял присъда за педофилия. Според събраната информация той е поддържал непрекъснато отношения с една от жертвите – Кети Кюхова.

Убитите от чудовището Росен Кети Кюхова и Неделчо Юнаков

По информация на „Под лупа“ пък Ангелов е регистриран в МВР за блудство, непрекъснато си е сменял местожителството. Проверката ни в Търговския регистър показа, че мъжът е притежавал своя фирма, която обаче не е пререгистрирана и вече е неактивна. „Росико“ се занимавала с ресторантска дейност, а адресът на управление се намира в столичния квартал Люлин. Самата Кюхова преди година е живяла в съседна част на Люлин, но внезапно продала жилището си и заедно със съдружничката си изчезнала. Интересен факт е това, че фирмата на Ангелов е прекратила дейността си долу горе по времето, по което Кюхова е напуснала Люлин и е заживяла на семейни начала с Юнаков.

Заради заподозрения като убиец на фамилията на Кети Кюхова и Неделчо Юнаков, полиция и жандармерия заградиха в четвъртък рано сутринта около 7 часа свогенското село Луково в опит да заловят Росен. Акцията продължи през целия ден, но най-вероятно заподозряният за убийство е успял да се укрие. Късно вечерта в четвъртък МВР обяви Росен за общодържавно издирване. Ангелов бе издирван с хеликоптер, който лети над вилната зона в Луково. Жандармерия е блокирала един от пътищата високо в планината.

В къща, където се предполага, че е живял или се е укривал Ангелов се извършват претърсвания. Мъжът бил добър планинар и познавал добре района на Нови Искър, понеже преди десетина години живеел в града. Неофициално се твърди, че двамата с Кети Кюхова имали връзка преди 4 години. Въпреки, че двамата се разделили, той не могъл да го преживее и постоянно звънял на бившата си изгора. Започнал да следи изкъсо изявите на Кети във Фейсбук в средата на октомври като лайквал нейни снимки и на кучето й – немска овчарка, което най-вероятно е познавал много добре от съвместния си живот с жената.

Най-вероятно в социалната мрежа се подвизава с псевдонима Роко Боко. Първата харесана снимка на Кети е от 23 октомври, на която тя е снимана на входа на църквата в Несебър, показа проверка на профила на Кети Кюхова. Самият профил на Роко Боко е празен, с една единствена снимка на планински хълм.

Има над 80 приятелства с известни публични профили в цял свят. Заради постоянното напомняне за съществуването на 26 декември 2017 г. Кети е съобщила в профила си, че е в съвместно съжителство с Неделчо Юнаков. Кети няма сред приятелите си Росен или Роко Боко, но е възможно да го е разприятелила. През деня пък стана ясно, че полицията е открила и телефона на убитата Кети.

Устройството е намерено на метри от кладенеца, в който бе хвърлен трупът й. Следователите все още не са открили и оръжието, с което беше извършено шесторното убийство в Нови Искър, но се знае, че убиецът е боравил професионално с него, както и че е местил телата преди да напусне местопрестъплението. Засега разследващите отхвърлят единствено версията, че член на избитото семейство в Нови Искър може да е извършител на тежкото престъпление, а след това да се е самоубил. Като работна версия бе посочен бизнесът на бащата Неделчо Юнаков, който в момента се изследвал.

По думите на главния секретар на МВР Младен Маринов „има информация, че се е занимавал с търговска дейност, включително и с т.нар. кухи фирми, които чистят ДДС“.  Престъплението бе извършено с особена ярост – някои от жертвите са разстреляни с множество куршуми, което първоначално по неизвестни причини бе скрито от ръководствата прокуратурата и МВР. Засега няма яснота дали убиецът е един или са няколко, нито дали при убийствата е ползвано едно оръжие или повече. Съобщава се единствено, че престъплението е извършено в новогодишната нощ на 31 декември срещу 1 януари.

Освен Неделчо Юнаков, останалите жертви са синът му Георги Юнаков, тъщата му Еленка Бурджиева, доведената му дъщеря Нанси Иванова, нейният приятел Боби Иванов и втората му съпруга Кети Кюхова. Ангелов бе издирван с хеликоптер, който лети над вилната зона в Луково. Жандармерия е блокирала един от пътищата високо в планината. В къща, където се предполага, че е живял или се е укривал Ангелов се извършват претърсвания.

Жертвите на шесторното убийство в Нови Искър, потресло България

Мъжът бил добър планинар и познавал добре района на Нови Искър, понеже преди десетина години живеел в града. Неофициално се твърди, че двамата с Кети Кюхова имали връзка преди 4 години. Въпреки, че двамата се разделили, той не могъл да го преживее и постоянно звънял на бившата си изгора. Започнал да следи изкъсо изявите на Кети във Фейсбук в средата на октомври като лайквал нейни снимки и на кучето й – немска овчарка, което най-вероятно е познавал много добре от съвместния си живот с жената.

Най-вероятно в социалната мрежа се подвизава с псевдонима Роко Боко. Първата харесана снимка на Кети е от 23 октомври, на която тя е снимана на входа на църквата в Несебър, показа проверка на профила на Кети Кюхова. Самият профил на Роко Боко е празен, с една единствена снимка на планински хълм. Има над 80 приятелства с известни публични профили в цял свят. Заради постоянното напомняне за съществуването на 26 декември 2017 г. Кети е съобщила в профила си, че е в съвместно съжителство с Неделчо Юнаков. Кети няма сред приятелите си Росен или Роко Боко, но е възможно да го е разприятелила.

През деня пък стана ясно, че полицията е открила и телефона на убитата Кети. Устройството е намерено на метри от кладенеца, в който бе хвърлен трупът й. Следователите все още не са открили и оръжието, с което беше извършено шесторното убийство в Нови Искър, но се знае, че убиецът е боравил професионално с него, както и че е местил телата преди да напусне местопрестъплението.

източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*