Преди минути: ИЗПРАВЯТ ЛИЛЯНА ПАВЛОВА ПРЕД СЪДА В БРЮКСЕЛ! ЩЕ ВЛЕЗЕ ЛИ В ЗАТВОРА Евро-министърката ни!

Създаденият от Георги Готев сайт BulgarianPresidency.eu бе обвинен от Лиляна Павлова, че разпространява „фалшиви новини“ и „слово на омразата“! В деня на откриването на председателството на България на Съвета на ЕС министърката за европредседателството Лиляна Павлова бе предупредена от базирания в Брюксел журналист Георги Готев, че се консултира с адвокати да я съди в белгийски съд за клевета.

Той се възмути, че пред група чуждестранни журналисти в София тя е определила неговия сайт BulgarianPresidency.eu като разпространител на „фалшиви новини“ и „слово на омразата“. „След консултация с юристи съм готов да изправя Павлова пред белгийски съд (не пред български) за клевета. Аз съм както български, така и белгийски гражданин. Сайтът ми оперира от Белгия и смятам нейните твърдения за увреждащи моята работа“, обяви Готев.

Министър Павлова се срещна тази сутрин с група от 56 журналисти, поканени да отразят откриването на българското председателство на Съвета на ЕС, съобщи сайтът на Готев. Повечето от тях са негови читатели и са му се обаждали по повод публикации.

Журналистът Георги Готев

Запитана от финландския журналист Пека Миканен, който е колега и приятел на Готев, какво мисли за сайта му, както и за  факта, че България е на незавидното 123-то място по свобода на словото в света от 180 държави, Лиляна Павлова нагло отвърнала, че дори не желае да говори за този Готев, защото сайтът му разпространявал „слово на омразата“ (‘hate speech’) и „фалшиви новини“ (‘fake news’). И по този начин Георги Готев работел „срещу своята страна“ (“against his country”).

източник: 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

8 коментара

    • Какво е виновен човека той публикува нещата каквито са.
      А таа офца Павлова трябва да гние зад решетките. Остави другото ама дебелата пачавра покрай Тиквата стана още по дебела. Не може тъпата олигофренясала офца да говори грозни неща за българския народ и най вече за пенсионерите.

  1. САМОЧУВСТВИЕТО КОЕТО ДОБИ ГЕРБЕРСКАТА НОМЕНКЛАТУРА Е ..БЕЗ ПОКРИТИЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ОТЧЕТЕНАТА ДЕЙНОСТ. ТЪЙ КАТО ,ТОВА САМОЧУВСТВИЕ СЕ „ПОМПА“ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ И СЕ НАТРУПВА, ДОБРЕ УСВЕДОМЕНИ ЛИЧНОСТИ , ЗАПОЧНАХА ДА ИМ ЗАДАВАТ „НЕУДОБНИ“ ВЪПРОС…ТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СТАВАТ НАГЛИ, ДОРИ ДА ЛЪЖАТ !!!Е, ЗА ТОВА СТАВА ДУМА !!!АЗ, НАЙ ОТГОВОРНО ЩЕ КАЖА,ЧЕ ЗА ВОДНАТА КРИЗА В ПЕРНИК ,ОСНОВНИЯТ ВИНОВНИК Е Г-ЖА ПАВЛОВА .мОГА ДА ГО ДОКАЖА С ДОКУМЕНТИ !!! ВИЕ КАК МИСЛИТЕ,ЧЕ „РЕВИЗОРО“ НЕ ЗНАЕ ТОЗИ ФАКТ???ЗНАЕ ОЩЕ МНОГО,МНОГО НЕЩА …. И НЕ НАПРАЗНО Е ГОТОВ ВЕДНАГА ДА СИ ХВЪРЛИ ОСТАВКАТА !!! ТАКА,ЧЕ ПОЖЕЛАВАМ НА Г-Н ГОТЕВ ДА ПОЛУЧИ УДОВОЛЕТВОРЕНИЕ В ИМЕТО НА ДОБРОТО ВЪЗПИТАНИЕ И ИСТИНАТА !!!

    • ИМА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА : „ХУБАВИТЕ РАБОТИ СТАВАТ БАВНО..“ ДА, АМА ИМА И ЕДИН РУСКИ ВИЦ В КОЙТО СЕ КАЗВА : „ИВАН ИВАНИЧ БИЛ ОТ КГБ.НА ЛЕТИЩЕТО МУ СЕ НАЛОЖИЛО ДА СЕ ДЕКИЗИРА КАТО ЖЕНА И …МНОГО СЕ ЗАБАВИЛ. ТОГАВА ПО ИНФОРМАЦИЯТА СЪОБЩИЛИ ,„ЧЕ : “ ДО КАТО, https://youtu.be/MkVV2hvuQdM ……………..ИВАН ИВАНИЧ СЕ ПРАВИ НА ЖЕНА , …САМОЛЕТА ИЗЛЕТЯ “ !!НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА , ВЪВ ВРЪЗКА С …ЛИЛЯНА / ДЕБЕЛАНА / ПАВЛОВА !!!

  2. Много правилно решение! За тук в БГ резултата ще е ясен още преди делото! Дано си е намерила майстора! Тя е много безкруполен човек!!!

  3. Ясна метаморфоза на подлеца .Това същество от женски пол ,което се гушеше впрегръдките на Т.Живков,по време на манифестации с пионерска връзка,изведнъж стана яростен предател на класата която я създаде.Докато не беше толкова дебела,Бойко се възползва от нея като за бл са годарност и даде пост и пари.Дойде време да отговаря за шафрантийското си държание и предателството към народа си.За кражбите няма да говоря,много са.Извода е един- курвата не може да бъде само един път курва! Е дойде видьов ден ,сега ще плаща!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*