ДОНАЛД ТУСК СЕ ИЗГАВРИ С БЪЛГАРИЯ! Прости и Невъзпитани РОБИ ли са Българите?! + ВИДЕО Виж Тук:

Доналд Туск и прословутата му реч при откриването на Европредседателството вчера в София предизвика противоречиви коментари в социалните мрежи, повечето от които биха могли да бъдат определени като гневни. За да демонстрираме преобладаващото настроение сред народа български, ви предсавяме следния текст. Ето какво написа в профила си във фейсбук потребител с името Петър Стоилков:: Този хитър и циничен етнически кешуб и поляк само по паспорт Доналд Туск на Откриването вчера всъщност публично се подигра с българския народ. Привидно затрогващата му рецитация на Иван Вазовото “Отечество любезно” е прийом на политическия пиар, разчитащ да докосне впечатлителна, възбудена, сантиментално-глуповата и примитивна публика.

Представете си колко би било неуместно Н. Пр. Бойко Борисов да изсвири Райска мелодия на Шопен пред подобна публика във Варшава! (виж в ютюба), или пък Ген. Радев, възторгнат, да изрецитира в Полша любовни стихове от Адам Мицкевич на полски (“Навред и винаги духът ми с теб ще бъде, любима моя…”) Фразата на Туск за “европейските успехи на българите”, които сме били постигнали, представете си, “с работа, кураж и решимост”, ми изглежда по-скоро като подигравка, като нараняваща глума.

Та ние сме най-бедната, най-болната, най-корумпираната, най-престъпната, най-неграмотната и най-нещастната държава в Европа! Имаме най-голяма смъртност в света и сме световни шампиони по намаляване на населението и изчезване на нацията. Всеки четвърти българин днес се е евакуирал и живее извън пределите на родината ни, без идеята някога да се завърне. Туск знае всичко това. Какви “европейски успехи” бе, ей?

Доналд Туск

Аз мисля така: европейският шеф Доналд Туск, бърборейки за Спартак, за д-р Стоичков, за Н. Пр. Б. Б., за сериали, дракони, и за някой си Бахаров, всъщност ни каза в очите на нас, българите, че сме роби! И като роби-гладиатори с умирането си служим за забавление в европейския Колизеум. Каза ни, че сме неуки, невъзпитани и прости, че сме сума години в необяснима социална обсесия и преклонение пред наглия евро-атлантически бандитизъм, кражбите и престъпността, че сме повърхностни, и май не ставаме за нищо друго, освен да гледаме сериали за тронове и диваци, и да трием картончета за Съкровищата на Тутанкамон Пеевски.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Автор: Петър Стоилков

Източник:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

5 коментара

  1. И защо да се е изгаврил с БЪЛГАРИЯ? Да, гавра, но с нарцистичните ибрикчии, които ни управляват. Според мен, той пусна по пързалката нарциса Борисов, особено с последното си изречение за спртанския войн. Който разбрал, разбрал!

  2. Много правилно се изказа.такъв е българина и цялата долнопробна държава.само че някой трябва да си го признае.

  3. Вижте как текат лигите на нашите ганьовци , докато слушат злобно съскащата рецитация на Туск!!!… Борисов чак се е захласнал от умиление и е преплел длани в молитвена поза ….чести ръкопляскания за Дракона от Игра на тронове….!Прилича на обредно сборище на влечуги! Да красива ни е родината, но са ни грозни управниците и прокарват злите планове на евромасонството – най древният народ да бъде заличен от лицето на земята, а на красивата ни българска земя да живеят техни избраници.

  4. Поляк не е националност, а професия. Знам го от времето, когато тези помияри на Е
    вропа, продаваха по кръстовищата на България – на връщане от Черно море, „парфюм“ „Бич може“ и някакви изкуственяци от типа на буланата. А това глискЕ /глист/ какво е по произхождение, не искам и да знам. Явно е че се гъбарка с нас, а онези в НТ „Иван Вазов“ – 80% от хората на проф. Иво Христов, се хилотят като п.ч.и в нови гащи. Ама то е, щото прост човек обича да го лъжат. Бил съм в Краков и Закопане, където съм пил българско вино – напук на тяхното къркане на топла бира. Цо робиш? Говно дробиш. Бардзо дьенкуем!

  5. Господин Стоилков, както казвате Вие: „Та ние сме най-бедната, най-болната, най-корумпираната, най-престъпната, най-неграмотната и най-нещастната държава в Европа!“ Насочете гнева си към онези, на които го дължим, това сме всички ние, които се наричаме българи! Какво да каже Доналд Туск? Нужно ли е някой нещо да ни казва? Нужно е ние сами да си окопаем градинката, нищо повече. Но на нас винаги някой друг ни е виновен, едва ли не Туск и всички поляци. Каква пошлост, наглост, какъв цинизъм. Всички, които гневно и посредствено „коментират“ тази реч: Уважавайте представителите на другите нации, и вместо да ни показвате личното си мнение за това какви били тези нации, бъдете истински човеци вие самите. Вашето мнение не ни дава нищо, само увеличава срама ни.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*