България Изригна: НЯМА ДА ДАДЕМ ДЕЦАТА СИ БЕЗ БОЙ на Брюкселските Джендъри! И що е то „Трети пол“!

Удари звездният час на Евро педофилите и транс джендърите. С приемането на Истанбулската конвенция и българите са напът да се уредят със срещи от „третия вид“, при това още от най-ранна детска възраст. След като откраднаха дъгата от децата, извратеняците и лобито им в Брюксел сега са се емнали да откраднат и бъдещето на децата. Под благовидния предлог, че се бори с домашното насилие върху жени и деца. Сякаш с някаква си международна бумага мъжете ще спрат да бият жените и децата вкъщи.

На всичко отгоре заради тази международна бумага ще се наложи да променим и Конституцията си. За да се допише в нея, че има „социален пол“, каквото и да означава това. И да се отвори окончателно пътя към разврата с деца у нас. Още един добър мотив за вота на недоверие на БСП на 17 януари срещу правителството на ГЕРБ. А ако ни питате нас, обикновените данъкоплатци, от които ще се иска да финансират тази долна гавра с децата – дошло е време и за един як кютек на тия министри и цялата им презряна партийка ГЕРБ, дето се подписват най-безхаберно под подобни мракобесни документи.

Истанбулската конвенция за защита на жените и децата от домашно насилие, която набързо подписаха в Министерски съвет и пробутаха за ратификация в българския парламент, направо ни вгорчи празниците. Значи, разпределят си в правителството властта и рушветите и хайде- всички останали да си преосмислят пола. Което повдига основния въпрос: А не е ли време да преосмислим и присъствието на тази продажна и анти-българска партия ГЕРБ в българското политическо пространство въобще, подписала с лека ръка това международно безобразие.

Да видим обаче какво означава „трети пол“ в една набързо разказана история за американския сержант Джеми Шуп, прослужил 18 години в армията и излязъл с крайно объркани представи за собствената си същност. Вече в резерва, Шуб започнал да приема женски хормони, а съпругата му го подкрепила, пише пловдивският вестник „Марица“, цитирайки американски медии. По-късно Шуп разбрал, че не се чувства и жена. Гледайки съпругата си, той усещал, че не може да бъде като нея. Тогава осъзнал себе си като човек от „третия пол“. И съдът в Малтном (щата Орегон) постановил, че 52-годишният Джеми Шуп не е нито мъж, нито жена, а човек от трети пол. Сега той предпочита да се обръщат към него не с „Той“ или „Тя“, а с „Те“.

Това представлява „Третият пол“ и трябва да напомним, че близките срещи с подобни въоръжени кретени никак не са безопасни.

Една от основните задачи на въпросната Истанбулска конвенция е и „ранна превенция на насилието, основана на пола“.

Смятат да я въведат в образователната ни система чрез „обучителни модули по джендър проблематика в предучилищни групи, в детските градини и в училищата. Повишени знания и умения на децата в ранна възраст за преодоляване на половите стереотипи и изграждане на здрави отношения“. Така е записано в оня документ, който виси на министерския сайт.

Толкоз по въпроса за домашното насилие. Лъжат като дърти цигани ГЕРБаджиите. В Истанбулската конвенция става въпрос за това как да се размете пътят за развращаване на децата още в най-ранна възраст. Никаква друга цел не прозира зад това международно усилие. Освен може би подмолните намерения на управляваща ти антибългарска колониална клика утре да си уредят сладки длъжности в структурите на ЕС зад граница. Както и НПО-тата – да се видят с пари. Че минаха 4 години и протестърите изгладняха. Накъде без НПО-тата в тази долна игра, които са на хранилка на извратеняците от Брюксел?! Защото именно НПО-тата са се записали в Конвенцията като, забележете: „единствен възпитател по въпроса за половите стереотипи“. Няма убители, няма педагози, няма МОН. Даваш си детето в Детската градина и идва някакъв хилав педераст от ен-ското НПО на Сорос и започва да обяснява на памперсите как да „преодоляват половите си стереотипи“. Тия съвсем са изкукали. Човек си създава полови стереотипи с натрупването на опит в сексуалните отношения, а не докато си напикава памперса.

Как си представяте, че вашето дете ще смели информацията що е то „социален пол“, „джендър програма“? Няма ли да ви е яд, че плащате на извратеняци от соросоидните НПО-та да учат детето ви да играе на Чичо Доктор, само този път момиченцата – с момиченца, а момченцата – с момченца.

На всичко отгоре тия евро-вампири пари ще взимат, за да мътят мозъците на децата. В тоя ред на мисли пак да питаме: Откъде ще се финансират тия програми и извращения по училища и детски градини. Само не ми казвайте, че ние – българските данъкоплатци ще плащаме на частни организации да развращават децата ни през бюджета на МОН! Не! Това няма да го преживеем. Това не е свободата, а пътят към робския Ад!

Ето какво мисли по въпроса и Американската педиатрична асоциация. Цитираме янките, понеже нашите даскали и педиатрични асоциации, учени и сексолози мълчат като пукали, склонили покорно глави пред Истанбулската конвенция. Душа не им е останала на нашите даскали от тия безкрайни либерализации в системата, а и заплахата от политкоректен шут- ако не слушкат и не изпълняват, е съвсем реална.

АПА настоява да не се мътят мозъците на децата, а преподавателите и законодателите да отхвърлят всички политики, които създават впечатление на подрастващите, че съществуват повече от два биологични пола. 

Педиатрите са категорични, че фактите, а не идеологията определят реалността. Те настояват, че научното определение за пол се базира върху двата типа хромозоми XX и XY. и са категорични, че няма нито едно доказателство, че при нормално разпределение на хромозомите, съществува биологично определение за „трати пол“. „Нека не смесваме науката с либералното говорене и да правим разлика между сексуалната ориентация и пол“, призовават още те. Никой не се ражда с определена сексуална ориентация, а с ясно дефиниран пол, който се определя не от външните полови белези, а от наличието на определен тип хромозоми.

Ако някой мисли, че е роден с различен от хромозомния му пол мъж в женско тяло или жена- в мъжко… това сочи психологическо разстройство. Лъже ги умът, а не тялото, категорични са учените. Това не важи за хермафродитите, които са родени със сгрешени хромозомни двойки. При тях става дума за изключения.

Към тази научна пледоария можем да добавим, че няма по-нещастно племе от сексуално дезориентираните, от тия, дето имат проблем с употребата на личните местоимения. Защото там, където има сексуални извращения и хората не знаят мъже ли са, жени ли са, насилието вкъщи е всекидневно и ужасяващо. Четете за справка учебника по криминалистика. Отделно, болни ментално и психически хора не могат да отгледат и възпитат здраво поколение. Само здравия дух в здравото тяло е в състояние да изгради нормални здрави отношения с противоположния пол.

Между другото, външната ни министърка, подписала позорната и опасна Истанбулска конвенция Екатерина Захариева преди години изплува изпод немощната мищница на едно друго третополово политическо недоразумение – Росен Плевнелиев, не е само за оставка, но плаче и за още нещо. Как не я е срам тази жена да лъже тъй нагло в ефир! Лъжа е, че истанбулската конвенция няма да доведе до промяна на Конституцията и законите. Конвенцията е наднационално законодателство, което има върховенство спрямо националното законодателство. Ратефицираме ли я – Свърши се! Освен това е гадно и подло да продавате бъдещето на България за жълти стотинки и високи постове в европейски институции.

Лъжа е, че сме длъжни да приемем „Третия пол“- иначе не сме европейци. Словакия, Хърватия, Чехия, Унгария, Латвия, Литва… общо 11 членки на ЕС не са приели тази конвенция и продължават да са европейци.

Субсидиите били застрашени. Еми – не са! България изпълни тежки условия за да получи около 11 млрд. евро-финансиране от ЕС, срещу които пари даде 14 млрд. под формата на членски внос. И през всичките тези 10 години, от Брюксел пречеха и ограничаваха достъпа ни до евро-фондовете с неизпълними условия и безкрайно сложни апликационни форми. Сакън да не би да вземем парите и да си оправим икономиката. На тия от ЕС силна България не им трябва. 

Срещу трохите от европейската трапеза България 10 години подред е подложена на унизителен „мониторинг“ от корумпирани и некадърни брюкселски зелки, които плащат разни статии по европейската преса, за да ни заливат с помия. Не ги е срам!

Според договора за присъединяване на България към ЕС и екшън плана страната ни пое тежестта по хармонизацията на законодателството ни и субсидиите са разписани именно срещу конкретни договорености. Никъде, повтарям специално за Екатерина Захариева, НИКЪДЕ в тези документи няма задължение България да приема разни Истанбулски конвенции и да развращава децата си под благовидния предлог – борба срещу домашното насилие. Никъде в тях България не е поела задължението да записва „Трети пол“ или „социален пол“ в Конституцията си.

Колкото до домашното насилие, агресията в семейството не се изкоренява с хартия, а се оправя с пари. С достатъчно благоприятни икономически условия за българите да създават семейства и спокойно да си отглеждат деца, без да се хванат още на първата година за гушите от недоимък и лошо възпитание. Между другото, неправилното възпитание на момчетата ги превръща в насилници. А добрият пример може да даде само един добър баща. Става въпрос за зрял индивид от мъжки пол, който с лекота носи отговорността за своите решения и своето семейство, който без проблем влиза в ролята на защитник.

Тъкмо здрави и прави българи, мъже в силата си, възпитани, отговорни и образовани липсват на днешната ни държава и на децата. Които да научат момчетата ни какво е да си мъж, какво е да си баща, каква е отговорността пред обществото и родината. Такива мъже категорично липсват и на нашето, и на европейското общество- затова извратеняците са обсебили властта и живота ни. Затова и такива, като Бойко Борисов могат да са премиери, могат да ни скачат по главите и да размитат пътя на Брюкселци пред унищожаването на българската нация. Без някой да му търси сметка за продажното му управление. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*