Ето как България ще Изчезне по Шенгенски! Или Как ГЕРБ Топи и Унищожава НАЦИЯТА!

Управляващите у нас ни промиват мозъците, че влизането ни в Шенгенската зона и еврозоната е приоритет №1 на българското население. Затова Те щели да работят за него в хода на българското председателство. Неволно се питаш тези хора в коя държава живеят или пък за коя държава работят. Какво друго да си промислиш, след като се правят на слепи за демографския ни погром?

Ако през 1989 г. прескочихме 9-милиония праг (9 009 018 души) днес населението ни падна до 6,8 милиона. Нацията ни се е сринала с 2 милиона. На година се топим средно с по 50 000 души, на ден със 136, а на час- с по 6 души. Сиреч годишно изчезва по един град като Велико Търново или Благоевград. Перспективите ни обаче са още по-зловещи. Според доклад на ООН след 35 години страната ни ще се срине до 5,1 милиона население. Това ще е второто демографско рухване.

Прогнозите обаче вещаят трети демографски колапс на България: Още в края на този век или в началото на следващия българите ще сме се стопили до вече трагичното ниво от 3,4 милиона души. Колко от тези 3,4 млн. население ще са етнически българи? Българите ще сме третият етнос, ще бъдем принудени да се интегрираме в собствената си държава. При това от едно мнозинство, което е със съвсем друг ген и ценности.

Демографският погром днес е съдбоносен за страната ни. А в същото време ГЕРБ ни баламосват с Шенген и еврозоната.

Естествено, че с този погром няма да се справим за 6 месеца председателство. Но поне да започнем открито да говорим за него пред институции на ЕС и еврократите. А премиерът ни и дума не отрони на официалната церемония. И не само открито, ами постоянно да говорим – на двустранни и многостранни форуми, пред Европарламента, на Европейския съвет, в Еврокомисията, пред съответните еврокомисари. Или пък да лобираме по въпроса заедно с прибалтийските държави, които са на същото трагично демографско дередже като нас. Нашият български национален интерес е да предизвикаме след време такива решения на ЕС (било създаване на специален фонд, било някои дерегулации, други инструменти или решения), чрез които да започне демографското и социално отлепване на България от дъното.

Ама как да стане това, след като ГЕРБ няма цялостна демографска стратегия.

За кого ли работи тази партия?

Нищо чудно за еврократите, които Борисовци категорично отказват да обременяват с българския погром!

Автор: Юри Михалков

източник:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*