Доналд Тръмп Преди Минути: ЕС Е МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ! Браво на Великобритания, че я Напусна! Виж Тук:

В интервю за английския вестник „Таймс“, американският президент Доналд Тръмп заяви категорично, че излизането на Великобритания от ЕС е нещо много хубаво, което ще донесе големи изгоди за островната страна. Докато Британия беше в Европейския съюз, твърди Тръмп, за нея не беше възможно да прави доходоносен бизнес и вътре в страната, и извън нея, заради многото ограничения налагани от бюрократите в Брюксел.

Второто, което заяви безапелационно Тръмп бе, че Германия е превърнала ЕС в свой инструмент за политическо и икономическо влияние над страните-членки. Разбирай – над цяла Европа. „Вие гледате ЕС, а виждате само Германия и нейните интереси“, обяви Доналд Тръмп.

С това свое изказване, волно или неволно, новоизбраният американски президент призна, че „организацията“, наречена Европейски съюз, всъщност се опитва да унищожи икономиките, дори на такива мощни страни като Англия. И съвсем естествено, Англия избяга от ЕС, за да опази себе си. За да се спаси!

Има ли обаче кой да опази и спаси нас, българите?!

Икономиката на нашата страна бе тотално унищожена от падналия в плен на неолибералната догма германо-американски Брюксел и неговите български послушници Борисов, Плевнелиев, Митов, Лукарски и т.н.

Ние вече нямаме селско стопанство, нямаме промишленост, нямаме енергетика, нямаме износ… А на всичкото отгоре  Брюксел ни е забранил да създаваме търговско-икономически отношения с нашите традиционни партньори Русия и арабските страни.

В резултат на тази обмислена АНТИБЪЛГАРСКА политика, нашата държава рухна. И няма пари нито за социалната сфера, нито за здравеопазването или образованието, нито за армията или полицията.

Преди няколко месеца кабинетът „Борисов-2“ взе 30 милиарда заем, за да закърпи някак рухващата държава. Но докога ще стигнат тези пари?

Истината е, че никоя държава не може да се издържа само от данъци. Или от заеми. Колкото и данъчното бреме да се увеличава. Колкото и да стават скъпи примерно винетките или тол таксите. Затова държавите правят всичко- възможно и невъзможно, за да развиват икономиките си. Иначе няма как да финансират дори най-елементарните нужди на своите граждани.

Но нашите гербаджийски  „управленци“ нехаят и за икономиката, и за гражданите. Най-важното за тях е да се говори навсякъде, че Бойко Борисов е единствен и незаменим премиер на България, а другите за нищо не стават. За която цел всяка година ГЕРБ отклонява огромни средства от бюджета и захранва с тях медиите.

Доналд Тръмп в своето интервю каза обаче и още нещо: Че от съществуването на така наречения „Европейски“ съюз има полза само една страна – Германия. Тя е разпростряла пипалата си из цяла Европа. И се стреми да оглозга до кокал всичко, което е останало от икономиките на останалите евро-държави.

И веднага се натрапва аналогията с Германия отпреди 70 години. Онази – с пречупения кръст! С тази разлика, че девизът „Германия над всички“,  от политико-военен девиз се превърна в икономически такъв. Засега! Понеже, както казват французите, апетитът идва с яденето. И никой не може да прогнозира до какви безумия ще стигнат германските и американски политици и стоящите зад тях могъщи мултинационални корпорации, ако не се опитаме да ограничим влиянието им поне в България.

Но как малка и слаба България с разрушена икономика и армия може да стопира на своя територия разрушителната инвазия на световния капитал?

Родните грантаджии, и изобщо НПО-тата и политиците, бозаещи от чуждо виме, веднага ще кажат, че ние нямаме абсолютно никаква възможност да се противопоставим на корпорациите от ЕС и САЩ. А е и вредно за България, понеже през 2007 г. вече веднъж сме направили своя „цивилизационен избор“. Затова трябва сляпо и безропотно да следваме брюкселските нареждания.

Знайте обаче, че грантаджиите ви лъжат. На тях за това им се плаща. Споменатите мултинационални корпорации всъщност действат против българския национален интерес. Както и против интереса на която и да е национална държава по света. Същите вече почти успяха да унищожат икономиката ни.

Но точно защото успяха да ни унищожат, ние вече нямаме какво да губим. И трябва да се противопоставим най-решително на всеки опит за доунищожаване на страната ни. Просто нямаме друг избор, освен яростна и отчаяна съпротива. Ако искаме да се сдобием с някакъв шанс за оцеляване. Защото ако продължим послушно да изпълняваме антибългарските заповеди, шансът ни за оцеляване е нулев. А и само след няколко години вече ще е късно дори за съпротива!

И второ, ако ние като народ и като държава заявим твърдо своята позиция против ограбването на родината ни, против унищожителния брюкселски диктат, то има кой да ни помогне. Има кой да извиси глас в наша защита. Да сключи с нас спасителни за родината ни търговски и политически договори.

Всички знаем, че това е мощният славянски колос, братската нам страна – Русия.

Онова, което трябва да направим, за да получим подкрепа е съвсем простичко. Да поискаме помощ от Русия. На държавно ниво. Нашите държавници трябва да се отърсят от насадения им от Брюксел и Вашингтон страх да произнасят думата Русия. И да започнат възстановяване на традиционните ни икономически и политически отношения с Руската федерация.

ТОВА ИСКА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ОТ СВОИТЕ ДЪРЖАВНИЦИ. И ТЕ ТРЯБВА ДА МУ ГО ДАДАТ. ИЛИ… РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ПОСЛЕДВА РЕВОЛЮЦИЯ!!! Skandalno.net

Автор Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

5 коментара

  1. В ГЛАВИТЕ НА ТЕЗИ ПОСЛУШНИЦИ НЯМА СЕМЕ ИМА САМО БРЪМБАРИ И ТЕ СЛУШАТ САМО БРЮКСЕЛ ОТ ЕДНА СТРАНА САЩ ОТ ДРУГА И НИКОИ НЕ МИСЛИ ЗА ДЪРЖАвата и народа и единствено президента които отстяова правата на България и българите ПРИВЕТСТВАМ ПОКАНАТА НА ПУТИН В българия

  2. Хората се страхуват. Страхуват се дори да изрекат думата Русия.
    Не мога да кажа каква основателна причина има за това, но явния СТРАХ Е ПОВСЕМЕСТЕН.
    Мъчно ми е за народа ни, но той сам прави изборът си. Не бих го нарекла неблагодарен, но страхлив – да!

  3. Защо не сложите линк към статията на Таймс , която цитирате, за да видим къде , кога и какво е казал Тръмп, или какво сте си съчинили като новина?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*