Войната за KРИПТОВАЛУТИТЕ – Новата система за КОНТРОЛ и ГРАБЕЖ на Глобалистите!

Супербалонът на криптовалутите продължава да се надува. Дигиталните валути са механизъм за окончателния контрол над глобалното парично снабдяване. След започналия крах на американския нефтодолар започва бягството в дигиталното пространство. Потъването на Запада в кризата е обратно пропорционално на ръста на биткойна, чийто балон вече надмина най-големия балон в историята на човечеството – на лалетата в Холандия през ХVІІ век.

Цената на биткойна само през 2017 г. нарасна 18 пъти, а за последните три години – 65 пъти.

Целта на глобалната върхушка е да открадне цялото богатство на планетата с долари от въздуха и да го изпере в дигитални валути.

https://strogosekretno.com/img/271/5-1.jpg

По този начин хибридната война влезе в нови измерения – на дигиталните финанси, изключващи от живота 7 милиарда души на планетата, ако се вземе предвид, че числото на биткойните е ограничено до 21 милиона.

На този фон още по-голяма изненада е по какъв начин актуалният BG-пожарникарско-физкултурнически режим, олицетворение на корупцията в европейски мащаб, е „арестувал“ през май 2017 г. биткойни, които през декември се изчисляваха на 3 милиарда долара.

Това е тайна на тайните, знаейки техния наистина виртуален интелект. Арестувани били 213 519 биткойни за „корупция на български митничари“, които, както е всеобщо известно работят за споменатата мафия, която ги била арестувала. Поредна „българска работа“.

Искаме само да предупредим тези шашкъни и техния главатар, че биткойна не са хартийки, които може да скрие под шлифера като излиза от КТБ, или да ги продава като цъка ес-ем-ес-чета до мафията.

https://strogosekretno.com/img/271/5-2.jpg

Източник:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*