Проф. Келбечева защо лъжете за социализма, за Народния съд? На лъжи ли ще учите децата по история? Срам нямате

Проф. Келбечева от Американския университет в Благоевград участва в написването на новия учебник по История за 10-ти клас

Чета простотиите и идиотизмите, които е ръсила някаква си проф. Евелина Келбечева от Американския университет, която с други платени от „Америка за България“ псевдо-учени е написала новия учебник по История за 10-ти клад. Въпросният учебник е пълен потрес! Изопачава историята на България на 180 градуса.

Повръща ми се от подобни псевдоисторици, които по заповед на господарите си от Вашингтон са готови да изменят историята и да подадат род и родина. “Децата ще учат за убийствата извършени от Народния съд, за изселванията и всички останали престъпни действия., казвате в ефир… а ще нучат ли как и защо е създаден този съд, ще научат ли по какви правила е работил и кой е контролирал работата или ще лъжете долнопробно нагло и безочливо като американските си господари, че комунистите са виновни, а? Ще лъжете ли или ще кажете истината?

И хайде да видим какво ще ми обясните за индустриализация и социалистическа индустриализация, че ми стана смешно от тая простотия дето сте я изръсили и ще пълните главите на учениците с дивотиите си, които са ви заповядали началниците ви от Вашингтон.

Г-жо Келбечева, след като според вас в новата учебна програма по история социализмът е толкова лош и е донесъл само беди на България, бъдете така добра да се отречете от образованието си или ако искате да си го запазите, го заплатете по скъпите ви и мили демократични цени.

Откажете се и от всички облаги, които вие и вашите родители сте получили през този така мрачен период от нашата история.

И още нещо, г-жо Келбечева, БСП няма нужда да пази това минало, но вас, псевдодемократичните соросоидни изменници на България страх ви тресе, че хората все повече искат това омразно за вашата псевдодемократична предателска пасмина време, в което имаше сигурност, имаше работа, имаше здравеопазване, имаше образование, имаше икономика.

И псевдопрофесорке, много лъжи изговорихте, много простотии и за мен сте кръгла нула в историята. За мен не сте историк за уважение. А и националните предатели не са достойни за уважение.

Аман от предателски боклуци в тая държава!

Автор: Никола Димов

източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

7 коментара

  1. Масовите убийства със съд и без съд тогава са факт – наложени от кръволока в Кремъл. И предишният авторитарен режим не е бил цвете за мирисане, но следващият го надмина в масовото насилие „на старта“. Да не говорим, че и после не му се получи „светлото бъдеще“. Факти. А сакатият другарски „преход“, влошил вместо да подобри нещата, е дело на същите убийци и техните изтърсачета. Цялата истина – в учебниците! Не фрагменти подбрани от стари и нови големи „братя“! /бегай за гумата… че иначе няма рубли! 😀 /

    • Топче, Народният съд е наложен от Англия с цел да се търси отговорност от политиците, въвели България във войната на страната на Германия. Но тази истина удобно се премълчава. Както и много други истини за ролята на Великобритания и САЩ във съдбата на България през този период. Друг е въпросът за българския манталитет, който и днес не се е променил много. Властта е сладка и изважда от хората най-отвратителните им черти. В съвременна България – примери много. Лагерите не са измислени нито от нацистка Германия, нито от Сталин, а именно от англичаните, но тази истина също не беше удобна и, съответно, беше премахната от учебниците. Така, че аз съм за истината, но днес се иска тя пак да обслужва определени политически интереси – на Америка за България и други соросоидни „учени“. А Келбечева нито е историк, нито е професор и се чудя какъв ръб трябва да си и недостоен човек, за да се кичиш с титли, за които нищо не си направил.

  2. Ако по наше време се ръководехме от „научните“ принципи на Келбечева, щяхме да се изколим. Ние учехме заедно със синовете и дъщерите на онези, които са участвали в тези репресии и имаха основна вина за кланетата. Родителите не говотреха за това, само казваха с кого да дружим и с кого не. Но не ни налагаха решение, ние се водехме от свои настроения. Освен това беше организиран на учениците такъв живот в училище, че сда се изкупи по възможност тази вина. Да оставим настрана клетвите, които отправяха бабите към убийците, много от които бяха застигнати от тези клетви и си платиха…

    Има поговорка: „Кто прошлое помянет – тому глаз вон! Но кто забудет – тому два!“
    За съжаление „историците“ или по-точно „истериците“, не могат да си намерят мястото в светлината на тази поговорка.

  3. ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПОКАЗВАТЕ ТАЗИ ДОЛНА ПАЧАВРА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ!ТОВА,КОЕТО ЛАЕ,НЯМА ВРЪЗКА С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА!ПЛАТЕН ПРОМИТ МОЗЪК Е ТЯ!!!

  4. Тая ако я боли, колкото е грозна, ще легне болна. А ако я боли, колкото лъже, направо ще хвърли топа. А дано!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*