ЩЕ СЕ ЛЕЕ КРЪВ! ГЕРБ стягат ЧАСТНИ АРМИИ ОТ МУТРИ, за да Спечелят Предсрочните Избори наесен!

Все по- силно се усеща как управлението на ГЕРБ връща България обратно в мрачните й мутренски времена на 90- те. Не само заради серията от просташки ъндърграунд скандали с вулгарни записи, златни кюлчета и пачки по чекмеджетата, които заляха страната през последния месец. Поредното скандално решение на управляващите е охраната и сигурността в населените места да се изземе от Полицията и да се даде на частни охранителни фирми. Може би на това се дължи и безпрецедентната атака срещу ГДБОП от последната седмица. Всеки кмет ще се задължи да сключва договор с частна охранителна фирма, но по какъв критерий да ги избира – все още не е ясно. По този начин, частният охранителен сектор изземва значителна част от функциите на МВР.

Още по- фрапиращото е, че частните охранители получават карт-бланш от държавата да използват физическа сила, оръжия, бухалки и технически средства за подслушване, когато и както намерят за добре. Също така, ще могат да задържат по свое усмотрение хора, намиращи се на охраняваното от тях населено място. И това ако не е триумфално завръщане на мутренските ВИС И СИК, здраве му кажи! Сега обаче вече мутрите ще вилнеят легитимно и под благосклонния поглед на властта. Не като през 90-те, когато българските правителства си затваряха очите за съществуването им.

Ясно е, че особено в малките градчета и селата, който държи частната охранителна фирма – той ще коли и беси. Никой няма да може да му се опълчи. А как държавата ще контролира действията на частните охранители и кой ще гарантира, че те няма да злоупотребяват с правомощията си, от ГЕРБ отговор не дават.

Не става ясно и кой ще отговаря за това дали частните гардове са психически стабилни и годни да носят оръжие. И ще спазват ли изобщо някакъв правилник в действията си? А кой изобщо ще ги контролира, след като именно те ще са и полицията, и шерифа?! Отговор на тези въпроси също не се дава.

А представяте ли си какво ще се случва по избори?

Тези частни мутренски армии, контролирани от кметовете на ГЕРБ и (или от местния патрон) чии интереси ще бранят? Всеки неудобен ще може да бъде задържан, бит и тормозен, без частните охранители да дължат обяснение на когото и да е. И без малтретираният да има възможност да се оплаче, защото държавата ще е отстъпила правата си в сигурността в ръцете на съответната частна фирма.

Зловещият план на ГЕРБ, чрез който отчаяно драпат да си гарантират още една изборна победа, ще видим в действие още тази есен. Очакванията са, че Бойко Борисов ще оплиска изборите с кръв. А че се задават предсрочни избори през есента вече няма и съмнение. БСП и още една дузина опозиционни фактори в страната се готвят да нанесат на Борисов унищожителен удар с още поне 10-тина тежки компромата, които уличават Банкянския в крупни кражби за милиарди. Вотът на недоверие на социалистите, който те подготвят за юли, този път ще е много сериозен и със сигурност ще резне премиерската глава на Баце. А ако Той не се раздаде докрай на последващите предсрочни избори, директно ще влезе в затвора: Заради БарселонаГейт, БожковГейт, далаверата с хазарта и още много други афери, чрез които е ограбил държавата и частни бизнеси с над 30 млрд. лв. Пари, които той и останалите от глутницата му ГЕРБ са прибрали по джобовете си. Борисов не бива да пада от власт ако му е мил живота. И го съзнава. Затова той ще впрегне всички сили наесен, да удържи победа. Защото знае, че ако загуби, корумпираните му европейски господари на бърза ръка ще се отрекат от него и ще го хвърлят на кучетата в България.

Ето защо Борисов все повече се връща към образа си на мутрата от 90-те. За справка – виж снимките му с пистолети, пачки и кюлчета и чуй какви ги плещи за останалите европейски лидери. В амплоато си на мутра той се чувства най-сигурен. Изправен до стената той в момента се страхува неистово. Затова са му и частните охранителни фирми – като гарант за предстояката „честна“ изборна победа на ГЕРБ през есента. Skandalno.net

Източник:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

10 коментара

  1. А може ли да пишете датите на публикуване на статиите,под или над всяка статия?

  2. “ ЗМИЯТА ХАПЕ НАЙ ЖЕСТОКО , ПРЕДИ ДА УМРЕ“..ТЕЗИ ОКОЛО НЕГО ВЕЧЕ ДОСТА СА СЕ ОЯЛИ И СИ ДАВАТ СМЕТКА ,ЧЕ ЕДИН ДЕН ЩЕ ИМ СЕ ПОТЪРСИ “ ГОЛЯМАТА СМЕТКА“ ..ПРЕДСТОЯТ СЕРИОЗНИ СЪБИТИЯ И ДАНО МИНЕ БЕЗ КРЪВ. ИМА СИЛНИ И ПОЧТЕННИ МЪЖЕ В БЪЛГАРИЯ ,КОИТО НЕ РОБУВАТ НА ЦВЕТОВЕ ,А НА ПРИНЦИПИ !

    • МЪЧИТЕЛНА ГИБЕЛ ЗА БАЙ ХУЙ ТЪПОТО. ГАДНА БАНКЯРСКА КРАТУНА ЩЕ ТЕ ИЗДЪРЖАМЕ НИЕ БЕДНИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ДА СЕ КЕФИШ С ДЖИПКАТА В СТРАНАТИ ЧУЖБИНА .СЪД, ЗАТВОР И ОЩЕ НЕЩО ЗА СЪУЧАСТНИЦИТЕ МУ СЕЛЯНКИТЕ ОТ ВСС, ЦАЦАРОВ , ГЕШЕВ.

  3. Комунистите без осиране не могат.Търсят говна в семките, за да ядат,да плюят и да осират всичко около себе си.Доказателства и документи не съм им нужни.Важно е срането и цамането .Господа серящи.нали за да обвиниш някого за нещо са нужни доказателства.Вие такива нямате!И никога не сте имали. Ами знаете ли,че румен Радев За трите си години управление е отграднал осем милиарда евро.А Корнелия Нинава освен“ Техноимпекс“ открадна Мини Бабино / за това доказателства има/ присвои още три милиарда лева партийни пари,за това доказателства нямам/ Както и вие нямате. Така,че серете на воля г дами и господа комунисти.Серете без доказателства.За това никой няма да ви държи сметка

  4. Никога не съм се съмнявал в горе написаното! Знам, Октопода ГРОБ и олигарсите хранещи се от нейното управление, както и всички, които гравитират около него, като малки рибки, които почистват кожата му от полипи и други вредители не биха сдали властта леко и чрез избори, и без съпротива! Въобще не вярвайте, когато някой Ви казва: „…аз не обичам кръв и затова се оттеглям…“! Сценарият им е плосък и разгадаем, нужно им е още един мандат /5 години/ за да изтече давност за повечето сделки, а може и някъде да е обещано още нещо и са длъжни да се закрепят във властта!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*