Румен Радев предизвика РЕВОЛЮЦИЯ В ЕС! Сорос и ЦРУ С ТАЕН ПЛАН ДА ГО СВАЛЯТ на 22 януари! Виж Тук:

Соросовата креатура от НПО-грантаджии в София готви цял план за дискредитация и сваляне на новоизбрания президент на България Румен Радев. Това заяви днес не кой да е, а Игор Пшеничников- съветник на директора на Руския институт за стратегически изследвания (РИСИ). Според секретния план, още преди встъпването на новия български президент в длъжността, на 22 януари, в центъра на София трябва да се проведат „всенародни“ протести, които да покажат, че българите не искат Румен Радев.

Генералът от авиацията Румен Радев бе избран за президент  с огромно мнозинство от почти  60% от гласовете на гражданите и по този начин изхвърли с мощен шут Цецка Цачева, кандидат на провалилата се партийка на Борисов. Всъщност ГЕРБ се провали тотално- и като „защитник“ на неолибералния глобализъм, и като претендент за нов мандат на предстоящите извънредни парламентарни избори. И именно защото българските послушници на неолибералния капитализъм (ГЕРБ и РБ) се провалиха по всички показатели, сега те търсят реванш, подстрекавани от най-злия враг на човечеството и техен ментор и основен спонсор – Джордж Сорос.

И така, на 21 януари, платените с пари на ЦРУ, грантови НПО-та ще организират „акция на протеста“ пред сградата на президентството, в самия център на София.

Неофициални данни сочат, че соросоидните грантаджии са получили инструкции, според които трябва да се организират масови демонстрации от платени граждани, около които добре подготвени „бойни групи“ да предизвикат стълкновения с гражданите и полицията и колкото се може по-големи безредици.

Според „инструкциите“ на Сорос в тези „активни мероприятия“ трябва да се привлекат хора от криминалния контингент на възраст до 40 години. Предвидено е заплащане, като всеки участник в акциите (дали като побойник или само като мирен протестър) ще получава по 30 евро на ден.

Дали е случайно избрана тази сума, или не, но Христос също е бил предаден и убит за 30 сребърника. Българските последователи на Юда Искариотски изобщо не се страхуват или срамуват от такива аналогии. Напротив те се готвят да крещят в несвяст и до припадък на протеста лозунги против Румен Радев и Русия.

Междувременно, Нанси Шилер,  изпълнителен директор на фондация „Америка за България“, която е създадена и финансирана с пари на Сорос и ЦРУ, заяви, че те повече няма да се крият, а високо ще заявят за своето съществуване. И оттук нататък открито ще подкрепят „правилните“ хора в България, за да направят страната по-добра.

Няма съмнение, че Нанси Шилер иска една България – по-добра за Америка и по-лоша за Русия. Но колкото и стотици милиони долари да дават на протестъри, социологически агенции, политолози, културтрегери, национални телевизии, вестници и информационни сайтове, горчивата за соросоидите истина е, че те си хвърлят парите на вятъра.

Захранването с пари на един ограничен кръг от обществото, предимно медии и НПО-та, съвсем не означава, че тези няколко хиляди, добре платени и гръмогласни папагали-телевизионери и прочие „експерти“, съумяват ефективно да лъжат и изкривяват с години обществените нагласи.

Напротив: С огромните „субсидии“, които получаваха от соросовата фондация „Америка за България“ и неадекватните си често силно цинични обществени позиции, „лъжеобщественици“ като Иван Кръстев, Иво Прокопиев, Александър Йорданов, Иво Инджев, Асен Генов и пр. отблъснаха българите от себе си. И единственото, което получиха като „награда“ за антинародната си дейност бе презрението и омразата на хората, които се гърчеха в отчаяни опити да оцелеят.

И още нещо: С изключително правдивия си усет за истината, българите още в началото усетиха, че именно Румен Радев е техния човек.

Те за пръв път чуха от български президент, че Русия не е враг на България. Радев продължи и детайлизира тази своя визия като нееднократно заявяваше, че въпреки нашето членство в ЕС и НАТО, ние трябва коренно да променим стигналите до точката на замръзване политически и икономически отношения с Русия. Трябва да станем партньори и съюзници със славянска, православна и братска Русия. Не само защото сме братя, но и защото това изисква българският национален икономически и културен интерес.

Румен Радев предизвика и малка революция в неолибералния ЕС. Никой европейски президент или министър-председател преди него не посмя да каже на всеослушание, че Крим е руски. А Румен Радев неколкократно и безапелационно, с неоспоримата логика на военен подчертаваше, че всякакви приказки за статута на Крим са излишни. Че над Крим се вее руски флаг, и че ЕС и НАТО трябва да приемат тази реалност, защото иначе ще потънат в собствените си фантасмагории. Според Радев, народът на Крим е този, който решава, а не чужди организации, които чрез опитите си за вмешателство, само могат да  усложнят, но не и да подобрят ситуацията.

Нееднократно Румен Радев заяви още, че незабавно трябва да бъдат снети антируските санкции, понеже те вредят и на българския национален интерес, и на интересите на другите държави-членки на ЕС. Така нашият президент застана на страната на България, и на страната на всички държави, които като Унгария, Чехия, Словакия, Австрия, Италия и Франция, настояваха да бъде прекратен диктатът на Брюксел над националните държави и да се премине към смислен и взаимоизгоден диалог в рамките на Евросъюза.

Неслучайно на 30 януари Брюксел вика Румен Радев, за да се опитат да го „превъзпитат“ в неолибералното сектантско „верую“.

Ние от Skandalno.net обаче категорично смятаме, че евродогматиците няма да успеят. Понеже нашият президент се закле да служи на интересите на народа. Които интереси той назова поименно и обеща да залегнат в програмата му. А тези интереси са противоположни на интересите на зловещата брюкселска глобалистка гилдия.

За да успее Радев в това си начинание, ние трябва да продължим безрезервно и все така волево да го подкрепяме. За да почувства той онази атавистична прабългарска мощ, а врагове ни – животински страх от стихийната дива сила на древния български род! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*