Безбожници! Хиляди Платените Мекерета на Сорос ОПЛЮХА Българската Църква след парещите обвинения на Архим. Дионисий! Вижте защо:

Соросоидите скочиха по команда срещу Българската Православна Църква, след като духовната институция призова за забрана на Истанбулската конвенция. Платените викачи на Джордж Сорос у нас се нахвърлиха стръвно на отец Дионисий, който вчера призова за отлъчване от църквата на правителството на ГЕРБ, както и на всички останали политици, които подкрепят скандалния документ.

Смелите думи на младия свещеник от вчера сутринта обиколиха социалните мрежи и бяха подкрепени от стотици хиляди българи. След огромната подкрепа и солидаризирането на народа с правдивата позиция на отец Дионисий обаче, вечерта започна планирана и подла контра-атака на платените соросоидни НПО-та срещу Българската Православна Църква. Над 200 спонсорирани от Сорос НПО-организации и фондации излязоха на протест пред Парламента в подкрепа Истанбулската конвенция. А вечерта заляха интернет с контра-постове. Първият залп даде проваленият лидер на ДСБ и бивш коалиционен партньор на ГЕРБ – Радан Кънев. Той директно обвини Българската Православна Църква, че заплашва националната сигурност на България! Не било нейна работа да се изказва по казуса с Истанбулската конвенция. А становището на Светия Синод против Третия пол било неморално и в пълен разрез с европейските ценности! „В кой век сме, че да се забранява на някой да стъпва в църква“, разпени се проваленият политик от провалилия се соросоиден проект „Реформаторски блок“ Радан Кънев в социалните мрежи снощи.

След него, едно по едно, всяко соросоидо-американско ченге се изреди да оплюе българската духовна институция и да я заклейми. Защо не била толкова активна Църквата и по други казуси? Защо заклеймявала точно Истанбулската конвенция? От къде на къде Българската Църква заемала толкова категорична позиция точно по този въпрос? И пр., и пр. изсмукани от пръстите псевдо-въпроси от знайни и незнайни псевдо-интелектуалци, вързани на хранилката на стотиците НПО-та заляха фейсбук

Колко продажно и низко същество трябва да си, за да скочиш срещу Църквата и Бога? Колко изпразнен от съдържание анти-човек трябва да си, за да богохулстваш срещу заплащане? Какво ще си купите с тези пари, бе неуважаеми соросоидни предатели! Коли, апартаменти, телефони? А душа ще си купите ли? Или тя, за вас соросоидите, е само стока, с която да се търгува?

Българската Православна Църква правилно попита соросоидите в становището си по Истанбулската конвенция: Вие за повече от Бога ли се имате?

Платената паплач на Сорос от години води война срещу устоите на християнството в България. Атаките им се изразяваха в скалъпени скандали срещу представители на Църквата, раздухвани от продажните телевизии в България- Бтв., Нова тв. и Канал-1, първите две от които са изцяло на финансовата издръжка на НПО-фондацията „Америка за България“. Уважаеми читатели, да сте наясно, че всяка една статия, всеки един репортаж за гейовете в църквата и кражбите на българското духовенство, който сте гледали или чели през годините, е бил поръчан и щедро заплатен на журналиста от фондациите на Сорос. (Тези дни Скандално.нет ще публикува нарочна статия по въпроса) Един от най-ярките глашатаи на Сорос в шоубизнеса ни е арменският продуцент Магърдич Халваджиян, през чиито предаваният минаваха и минават много от поръчките на НПО-тата. Неслучайно тази сутрин служителката му Гала, водеща на „На кафе“ също скочи отривисто срещу Църквата, като предложи БПЦ да я отлъчи, да не стъпи повече в храм… но да се ратифицира Истанбулската конвенция.

Скъпи приятели на Skandalno.net! Ако снощи някой от приятелите ви в социалните мрежи е написал охулен коментар срещу Българската Православна Църква, знайте, че не го е направил случайно. Взел е пари за тази работа. И такъв не ви е никакъв „приятел“ или „близък“, а най- презрян предател, който няма нито срама, нито страх от Бога! А причината да е такъв, е че няма душа! Вече я е продал за жълти стотинки в полза на анти-български и анти-християнски сили.

И все пак бъдете християни: Простете и съжалете тази продажна соросоидна отрепка, защото пари, спечелени по такъв нечестив и мерзък начин, няма да му донесат нищо хубаво.

Бог да пази България! Skandalno.net

Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*