ЕС Реши: Всеки мигрант, който се обяви за Гeй- получава убежище! Виж Тук:

Върховният съд на ЕС реши, че психологическите тестове не трябва да се използват като основание да се отхвърлят искове за убежище от хора, бягащи от страни, където хомосексуализма е незаконен, съобщи Би Би Си.

Тестовете за определяне на сексуалната ориентация на човек са противоречиви, но се използват при оценяване на молбите за убежище. Решението на Съда на ЕС трябва да се въведе задължително от всичките 28 страни-членки на съюза.

Това спорно решение бе взето след съдебно дело на нигериец, който подал молба за убежище в Унгария през април 2015 г. На властите в Будапеща обяснил, че се страхува от преследване в Нигерия заради това, че е гей.

Хиляди хомосексуалисти от Африка, Близкия изток и Кавказ търсят убежище в ЕС по причина, че в родните си държави се чувстват дискриминирани, коментира Европейската агенция по правата на гражданите.

Желанието на нигериеца за унгарско гражданство обаче било отхвърлено, след като докладът на психолог не потвърдил хомосексуалността му.

Съдът в Сегед, Унгария, сега трябва да преразгледа случая на база решението на Съда на ЕС. През декември 2014 г. Съдът на ЕС се произнесе по подобен случай в Холандия и установи, че тестовете за сексуална ориентация нарушават човешките права на търсещите убежище.

В новото решение Съдът на Европейския съюз коментира, че „някои форми на експертни доклади могат да се окажат полезни“ в такива случаи, но добавя, че такива доклади засягат личното пространство на всеки човек. Затова съответните държавни органите трябвало да определят надеждността на твърденията на ищеца, допълват съдиите.

Историята на хомо-гражданството в Европа е следната: През 2013 г. Съдът на ЕС реши, че може да бъде предоставено убежище на мигранти, които в родината си са лежали в затвора заради хомосексуализъм.

Да споменем, че хомосексуализмът и към днешна дата е незаконен в повечето африкански държави, включително в ключови съюзници на Запада като Уганда, Нигерия, Кения и Ботсвана.

А днешното решение на Европейския съд фактически означава, че от тук – насетне всеки мигрант, обявил се за гей вече автоматично ще получава европейско гражданство само на база на голите си твърдения първо- че е хомосексуален и второ- че е дискриминиран в родината си заради това. Без съответните европейски власти да имат правото да проверяват истинността на думите му.

Истината за Истанбулската конвенция и натиска защо трябва да бъде приета от всички страни членки на ЕС се крие в Глава седем член 60 и член 61, която гласи:

Задължително предоставяне на убежище без право на връщане.

Глава VII — Миграция и убежище. Член 60 — Молби за убежище, основани на пола. Точка 2: „Страните осигуряват тълкуване, отчитащо особеностите на пола, на всяко от основанията на Конвенцията, а когато бъде установено, че преследването, от което се опасява лицето, е на едно или повече от тези основания, кандидатите следва да получават статут на бежанец съгласно съответните приложими инструменти.“

Глава VII. Член 60. Точка 3: „Страните предприемат необходимите законодателни или други мерки за разработване на отчитащи особеностите на пола процедури за приемане и служби за подкрепа на лицата, търсещи убежище, както и на насоки, свързани с пола, и процедури за убежище, отчитащи особеностите на пола, включително определяне на статут на бежанец и заявление за международна закрила.“

Глава VII. Член 61 — Принцип за забрана на връщането: „Страните предприемат необходимите законодателни или други мерки за спазване на принципа за забрана на връщането в съответствие със съществуващите задължения съгласно международното право.“

Скъпи сънародници, сега става ли ви ясно защо от ГЕРБ, някои техни учени на хранилка, също така и техните НПО – та толкова държат да се приеме Конвенцията в която има и цяла глава за финансиране от Европа на тези същите незащитени и един път приети по силата на тази Конвенция мигранти които няма да имаме право вече да връщаме в техните страни, толкова държат да бъде приета Истанбулската конвенция и между другото конвенцията ще действа и на територията на самолети, кораби, влакове, яхти и всичко което се движи под флага на ЕС.

Източник:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

  1. ILLuminatite-Massonite Rothschilds- Rockefellers-Morgan… vladeat i US i Kitai i Russia … moze tova Da e chast ot Tehnia SSzenarii za 3 -ta Svetovna voina ,koato Te planirat oste ot 100 – 200 godini … Veche Drugite Planove za 1 -vata Svetovna ,Bulshi.vishkite im agenti da Prevzemat ZARSTVO RUSSIA , 2 -ta Svetovna voiina ,RRRazdelaneto na 2 Lagera – SStudenata voina … Veche sa Osustestveni i sa Osnova Diavolite – SSatani da Podgotvat 3 -ta Svetovna voina … Vzdame ,che ot pochti 20 godini Te Organizirat Lokalni voini , SSankzii i RRRazdelat Sveta na 2 Lagera Otnovo ,Prehvurlat Millioni „migranti“ ot Azia i Afrika s Korabi Umishleno po Plan Genetichno da Podchinat Horata na Zemata … … … … … … … … … … ..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*