Народът към Борисов: Като искаш да сме джендър, дай пример – СМЕНИ СИ ПОЛА!!

Общества, само които само допреди 200 години гориха вещици и слагаха девствени пояси на момите, ще ни учат на уважение към жените… Не знам давате ли си сметка до каква задънена улица стигнахме ние българите в 21-ви век, водени единствено от абсурдния критерий, че който има пари е прав. 

А ако добавим и стародавната истина, че парите менят собственика си, съвсем лъсва по колко погрешен път сме тръгнали. Преди 30 години България имаше повече пари и по-мощна икономика от Гърция или Турция взети заедно. Сега не е, но след 30 може отново да е така. Преди 70 години рибарска Норвегия бе най-бедната държава в света, а след четвърт век, когато им свърши бренд-нефта, може отново да е така.
И въпреки това познание, днес ние приемаме Западна Европа като винаги права и като модел, само защото ТЕКУЩО е по-богата. (Ами то и Косьо Самоковеца беше богат, возеше се на скъпи коли и яхти… Но беше ли модел за подражание на умните хора, бидейки наркопласьор и поръчител на убийства? Е, същото е и с прихласването ни по бандитския Запад.)
Мисля, стана ясно, че мъдростта не се мери в пари. 

Думата ми беше, че я докарахме дотам държави, които само допреди 2 века горяха вещици на кладата, а сега да ни учат на уважение към жените! Нас, най-стария народ в Европа, с вековни православно- християнски натрупвания и демократично-социални традиции!

Знаете ли кога на Запад спират да преследват вещиците?
През 18 век. Малко преди Френската революция преди 230 години.

И сега… 230 години по-късно сме свидетели на една нова революция – Джендър. Която е на път да превземе и поквари света.

Не им стига, че ще промиват мозъците на децата ни, ами и с пръст не можеш да ги пипнеш!

Защото Истанбулската конвенция се разпорежда: Джендър проповедниците ще се ползват с имунитет и защита?! Местните закони на държавите-членки няма да важат за различните му там гей, транс и лесбо-емисари?!
С какъв акъл министър Захариева го е подписала? Та тази конвенция дава имунитет срещу преследване на всеки престъпник, педофил или убиец, който влезе в страната ни и се пише „джендър“. Джендър ли е, полицията ни не може и с пръст да го пипне! Това знаехте ли го?

Конвенция в защита на жените ли?
Това е живо поробване! И пълно падение!
Народе български, стягай се за бой, защото борбата ще е дълга, че и кървава! Не отлагане на подписването! Не парафиране с резерви! Пълно отхвърляне и заклеймяване на тая евро-извратения трябва! И час по-скоро излизане от това сборище на сатанисти, наречено ЕС. Трябва!

Но нека не сме голословни. Четете какво предвижда въпросната Истанбулска Третополова Конвенция:

ПРАВА НА ДЖЕНДЪР ПРОПОВЕДНИЦИТЕ – ЦИТАТ ОТ КОНВЕНЦИЯТА

„Членовете на GREVIO и другите членове на делегации, извършващи посещения в страните, се ползват от следните привилегии и имунитети по време на изпълнение на функциите си във връзка с подготовката и провеждането на посещенията в страните,при последващите действия и по време на пътуването във връзка с тези функции:

а)Имунитет от личен арест или задържане под стража и от конфискуване на личния им багаж, и имунитет от всякакъв вид правни действия във връзка с техни устни или писмени изказвания и всякакви действия, извършени от тях в служебно качество;

б)Освобождаване от всякакви ограничения на свободното им движение при излизане от и влизане в страната им на местопребиваване, както и влизане в и излизане от страната, в която изпълняват функциите си, и от регистрация като чужденци в страната, която посещават или през която преминават при изпълнение на функциите си.

Тоест! Могат да влизат в детските градини и училища както и колкото искат!

А това видяхте ли?!…Улеснения за митнически и валутен контрол?!

3) По време на пътуванията, предприети при изпълнение на функциите им, членовете на GREVIO и другите членове на делегации, извършващи посещения в страните, получават същите улеснения по отношение на митническия и валутния контрол като представителите на чуждестранни правителства на временна официална мисия.

4) Документите във връзка с оценката на изпълнението на Конвенцията, осъществявана
от членовете на GREVIO и другите членове на делегации, извършващи посещения в страните, са неприкосновени, доколкото засягат дейността на GREVIO. Не се допуска спиране или цензуриране на официалната кореспонденция на GREVIO или на официалните съобщения на членовете на GREVIO и другите членове на делегации, извършващи посещения в страните.

5) За да се осигури на членовете на GREVIO и на другите членове на делегации, извършващи посещения в страните, пълна свобода на словото и пълна независимост при изпълнението на задачите им, имунитетът от правни действия във връзка с техни устни или писмени изказвания и с всички техни действия в изпълнение на задачите им трябва да продължи да бъде предоставян дори и след приключването на мандата им
за изпълнение на тези задачи.“

Бойко, полудя ли?! Или забогатя?! Като толкова държиш да сме джендър, дай личен пример – смени си пола! 

Автор: Добрина Каменова, Свободен народ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*