Джендър мафия?! Нещо страшно налази децата в училищата! Джендърите нахлуха в училищата и питат децата: В коя тоалетна влизаш; суичър ли искаш, или рокличка?

Джендър организация пита децата във всички училища у нас – къде ходят до тоалетна, в мъжката или женската и това вреди ли им на пола. Въпросите, спуснати с благословията на МОН, са част от анкета, съобщава „Телеграф“. Целта на препитването е да се установи дали в родните школа съществуват насилие и стереотипи, основани на базата на пола.

За насилието във въпросника не се говори много. За сметка на това питанията са насочени към това дали хлапетата от първи до 12 клас се чувстват ощетени полово от решенията, взимани от тяхното училище. Организацията, която се полазва с пълното съдействие на МОН, се нарича Фондация „Джендър образование, изследвания и технологии“ и прави това проучване за пета година. Досега обаче е успяла да организира анкетите си без проблем, досега сега те се превърнаха в горещ картоф покрай темата за приемането на Истанбулската конвенция, предполагат експерти на МОН. За първи път по тази тема преди няколко дни протестира ВМРО в Стара Загора, където явно родители или активисти са открили, че питат децата им за доста странни неща, чийто предмет на изучаване не е училище.

Шефът на столичния инспекторат по образованието Ваня Кастрева потвърди, че въпросната анкета е разпратена и до училищата в цяла София.

„Суичър ли искаш, или рокличка?“ е един от въпросите в анкетата. Повечето от школските директори признават, че не са прегледали въпросите, защото са им били изпратени директно от МОН. Директно са ги предали на своите подчинени за отговор, без да обърнат внимание за какво става дума. Децата са били питани например дали ползват общи тоалетни или в училището има отделни за момченца и момиченца.

Дано не приемат третия пол, защото тогава ще ни се наложи да строим и джендър тоалетни“, коментира училищен директор по този повод. Друг „сериозен“ въпрос в анкетата бил дали децата се чувстват дискриминирани от униформата в училище. В много от школата хлапетата имат само еднакви тениски или суичари и по тази причина част от момичетата твърдят, че не се чувстват добре в момчешки дрешки, поясни Диян Стаматов, директор на 119-о СУ „Акад. Михаил Арнаудов.“

Въпросите към децата включвали също дали задачите, които им да били поставяни, са свързани с тяхната полова принадлежност. Не е ясно как може да се тълкува това – дали момиченцата не трябва да рисуват пеперудки и принцеси, а момченцата – автомати и пистолети, но се подразбира, че и двата пола трябва да рисуват едно и също. Едва два въпроса са свързани с това дали върху учениците директно е оказвано насилие на базата на пола, тоест дали е нанасян побой или психически тормоз въз основа на това дали си момче или момиче. Никой от училищните директори в столицата не можа да поясни за какво точно се използват събраните данни, освен за това някой да получава допълнителни средства от тази организация.

Школските шефове не са получавали обратна връзка от джендър сдружението за какво е послужила събраната от тях информация. Въпреки че Регионалното управление на образованието в столицата смята, че няма проблем с тази тема, защото тя съществува от години, анкетната карта, която им е изпратена, както и писмото от джендърите, вече е засекретено и не може да бъде прочетено на сайта им. Всъщност въпросната анкетна карта вече е изтрита във всички сайтове и социални мрежи, където е била споделяна. / БЛИЦ

«Допускането на НПО да провеждат свои програми, изследвания и експерименти в държавните училища е практика, която трябва да се изкорени. Не просто заради такива случаи, а по принцип. Хората поверяват децата си на държавата, пращайки ги на училище, а не на НПО активисти и експерти, които има различни идеологии, цели и ценностни ориентации. Същото с особена сила се отнася и до фондация “Америка за България”»,- Борислав Цеков, Фейсбук

Око да види Вижте ги, вижте ги какво са замислили изчанчените германски “мислители и поети” за децата си и в каква матрица ги вкарват. Засега е само в провинция Хесен по настояване на партията на меркелана. Но бързо ще се внедри и в другите провинции и всички други европейски държави, чийто управници не са с акъла си. Показвам ви един малък откъс от вчерашната реч в гр. Илменау на Бьорн Хьоке, който е от партията Алтернатива за Германия и депутат в ландтага в Тюрингия. Самият той е учител по история и борец за опазване ценностите на народите най-вече в образованието, културата и възпитанието. Той е безкрайно възмутен. Ние също. Да не допускаме това да се случи в България. 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Вижте: Шокиращи данни за децата, израснали в хомосексуални “семейства“ – ( ПЪРВО ИЗСЛЕДВАНЕ В СВЕТА ЗА ТРАГЕДИЯТА НА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ХОМОСЕКСУАЛНИ „СЕМЕЙСТВА“) 

Източник:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*