СКАНДАЛНО! Бойко Борисов предложи на Меркел – България да се слее с Турция? Обяви испанската RTVE!

Във Фейсбук от няколко часа върви една снимка публикувана от Радост Найденова от Испания, която си е направила труда да снима текста, който върви под репортаж за България по Испанската телевизия RTVE.
Текста гласи следното:
„Меркел отхвърли предложението на България да се обедини ( слее) с Турция, за да може Турция да влезе в ЕС.“

Понеже сме на 100% сигурни, че Бойко Борисов от името на България е направил това предложение на Ангела Меркел искаме да попитаме какво точно е наказанието за Национално Предателство?

– Докога един Национален Предател ще е Министър председател?

– Кога точно ще се намеси Прокуратурата, за да разследва Бойко Борисов?

Надали Испанската телевизия RTVE би си позволила да пусне материал за България и нейните предложения към ЕС, ако не са на 100% сигурни в източника си и информацията с която разполагат.

Затова и очакваме адекватна реакция от всички български служби за Национална сигурност. А ако някой много държи отново да ставаме Турски вилает нека знае едно: Един Камък да даде от България на Турция и стълбовете (уличните лампи) на Цариградско шосе вече няма да са за осветление, заканиха се патриоти.

Напомняме, че Премиерът ще организира помирителна среща на високо равнище между  ЕС и Турция,  която ще се проведе  през март във Варна. За организирането й той получи благословията на майката на европейския съюз Ангела Меркел.

Източник:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*