Писмо на ДЯВОЛА до Българския народ! Статията, която разтърси ФБ:

Какво сте се разкрещяли за Истанбулската конвенция ? Пфу, гюрултията чак до мен стигна. Чак сега ли ви дойде акъла бе, абдали. Разрушихте си икономиката, унищожихте армията, убихте разузнаването, смазахте образованието, пожертвахте старците, плюскате боклуци… Какво пищите сега за децата?!

И тях ще ви вземат. Нищо няма да направите, не ви бива. Няма мърдане, както вика моят човек. Взеха ви земята, водата, планините, парите… И въздуха ще ви изсмучат, а вие пак ще блеете. С Фейсбук постове и псувни под юргана не става. Страх ви е – да не загубите пост, служба, благоволение, проектче някакво, обществена поръчка, да не ви погледнат накриво, да не ви пратят данъчни, мутри, пожарникари, да не ви нарушат спокойствието.

А децата така и така ще избягат. Да не искате да стоят в клоаката, която им спретнахте ? Нека ходят, но да не стават педераси и лесбийки, така ли ? Че какво ви интересува, като няма да ги видите повече. Внуци ? Съвсем сте оглупели, те така и така няма да ви познават, няма да знаят езика ви, какво сте се разциврили.

Какво ? Господ бил българин ли ? Глупости ! Може да е бил, но му обърнахте гръб и се завтекохте при мен. Аз станах българин. Що мои хора имам при вас, не можете да ги изброите. Че ако не бяха те, щяхте ли за 30 години да разрушите държава, градена 1300, бе будали ?

Какво имам още ли ? Две работи – да ви отблъсна от църквата и да ви накарам въобще да не работите. Като ги свърша, ще знам, че ще изчезнете като народ. После ще почина малко, преди да подхвана тези, които ще напъплят по прекрасната ви земя. Много ми харесва. Нали Господ навремето ви е дал своята, най-хубавата част. Ще гледам сега да го изиграя, и него, и вас, и да я взема за себе си.

източник:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*