Разделиха насила Бербатов и Елена

Любовна мъка тресе семейството на играча

Димитър Бербатов и Елена за първи път ще бъдат разделени за по-дълъг период от време. Митко вече е в Испания, където започна подготовка с новия си тим – индийския Керала Бластърс.

Съществува минимален вариант той да се завърне за кратко в България, след което да отпътува за Индия. По-вероятно е обаче от Иберийския полуостров Бербо да се отправи директно към втората по население страна в света. Или по-точно – в град Кочин, където е седалището на настоящия му тим.

Елена обаче няма да бъде при него. Предстои им раздяла, която ще продължи до Нова година.

„Над два месеца няма да се виждат. Никога досега не им се е случвало, откакто са заедно, но просто няма как Елена да е при него в Индия заради децата им. Те ще си останат в София, защото едната учи, а другата ще тръгва на детска градина. На нея и е много кофти, но ще издържи. Просто няма друг избор.

На Бербатов също ще му е мъчно. Както за Елена, така и за дъщеричките му. Голямата – Деа, в неделя, 15 октомври, има рожден ден. Става на 8 годинки. По-вероятно е той да не присъства на празника, макар че съществува минимална вероятност да го пуснат за три дни”, разкриват източници на БЛИЦ.

Те потвърдиха нашата информация отпреди време, че за Нова година Елена ще отиде до Индия, а оттам с Митко почти сигурно ще отскочат до намиращите се наблизо Малдивски острови.

Източник Блиц

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*