11 септември…Клетите талибани обявиха, че хepoинът противоречал на Иcлямa…и днес US армията охранява производството…

На този ден преди 17 години се случи най-голямата мистификация, от кацането на Луната насам.
Група брадати и неуки „терористи“ превзеха 4 самолета и под носа на най-могъщите тайни служби в света, ги удариха в двата емблематични небостъргача на Ню Йорк. Та и в Пентагона, който има собствено ПВО, и трябваше да устои на атака със съветски ракети.

След това, около Пентагона не се видяха никакви останки от самолети.

А кулите-близнаци рухнаха „като по учебник“ – надолу, етаж по-етаж, все едно ги взривява професионален сапьор, така че минимално да се засегне околността.

Малко по-късно САЩ свалиха неудобното правителство от талибани на Афганистан, което бе почти занулило производството на хероин. Бил противоречал на Исляма и затова бизнесът от 8000 тона годишно се бе свлякъл на 70-80 тона.

Всички предни управници на Афганистан се финансираха с опиумен мак, но не и талибаните. Те останаха без тези пари. Но останаха без печалбите и всички по веригата.
Веднага след свалянето на талибаните, настана хаос, но едно се случи със сигурност – отново имаме 8000 тона на година производство на дрога…

Войната в Афганистан се влачи вече 17 години, струва трилиони долари на американския народ, но маковите плантации са надеждно охранявани за държавна сметка.
А „виновникът“ Осама Бен Ладен бе открит в Пакистан. И въпреки, че стоеше невъоръжен на колене в една стая, американските убийци просто го ликвидираха. Не постъпиха по собствения си устав, който нареждаше да бъде арестуван и съден. Гръмнаха го като куче.
Защо ли?
Сигурно защото САЩ се страхуваха какво може да каже в съда…
Кой го е финансирал, кой го е създал като терорист. Но най-вече – имал ли е нещо общо с 11 септември…
източник:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*