Доц. Мангъров Изригна срещу Борисов: СВАЛЯЙ КАРАНТИНАТА, Ковид-19 е почти БЕЗВРЕДЕН! Ето ти Доказателствата: (С ВИДЕО)

Пик на епидемията от коронавирус в България няма да има. Камиони с трупове, недостиг на найлонови чували и препълнените морги, които прогнозира българския премиер… такива неща няма да се случат. Това заяви днес доц. д-р Атанас Мангъров в интервю за тв. „Евроком“. (ВИДЕО Интервюто с доц. Мангъров можете да видите под тази статия)

Доц. Мангъров разясни, че той и екипът му са събрали данните на 16 независими медицински лаборатории, а резултатите им са красноречиви: Коронавирусът Ковид-19 е няколко пъти по-слабо смъртоносенот обикновения сезонен грип.

От 2230 изследвани души към вчерашна дата, Мангъров и колегите му са установили, че 110 вече са преболедували вируса и имат изградени антитела. Това са 4,9% от изследваните. Извадката е достатъчно представителна от статистическа гледна точка.

По думите му, от това изследване може да се заключи, че 4,9% от населението на България вече е прекарало вируса. „Тия близо 5 % са 338 000 човека… Хора, които вече са прекарали коронавирусната инфекция. Към вчерашна дата починалите у нас са 43-ма, което прави 1 на 1000 от заразените от Ковид-19. Ако твърденията на СЗО и нашия Щаб, че коронавирусът убива 2 % от заразените, бяха верни, то в България към днешна дата вече трябваше да имаме над 6 хил. починали, коментира доц. Мангъров.

Според епидемиолога е време страната ни да свали карантината и да се отвори, за да се даде възможност на младите и активните да работят.

На фона на днешните разкрития на доц. Мангъров, Skandalno.net припомня разследването на Валя Ахчиева отпреди седмица, в което собственици на частни лаборатории споделиха почудата си от това, че властта и Корона-Щабът са отказали да приемат предоставяните им безвъзмездно резултати от изследвания за коронавирус. Защото тези резултати доказват категорично истината: Че Ковид-19 е вирус, предизвикващ по-ниска смъртност дори от масовия сезонен грип. Разследването на Валя Ахчиева можете да гледате ТУК

Пею Благов, Skandalno.net

Ето и Интервюто с доц. Мангъров! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://www.facebook.com/watch/?v=568825207094348

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

15 коментара

 1. ЛЪЖАТА И ОПИТА ЗА ПСИХОЗА И ЗАБЛУДА МНОГО ,МНОГО БАВНО ПРОБЛЯСКВА ,ЗА ДА ЛЪСНЕ МНОГО СКОРО И В СВЕТОВАЯЕН ПЛАН И ДА СЕ ДАДЕ ОТГОВОРА НА НАРОДА НА ЕДНО КОРУМПИРАНО И ДЪРЖАНО НА „ПОВОД“ УПРАВЛЕНИЕ. ВИДОВ ДЕН Е СКОРО…

 2. На кого да вярваме вече,познати от чужбина наши сънародници от два месеца казват опасно е стойте си в къщи не се струпясвайте на едно място и лична хигиена ,а тукашни лекари и други пропоагандират че не е опасно е все пак щом тревата се клати в целия свят значи нещо я мръдва!!!

 3. Доц. Мангъров вчера заразените бяха 66, а днес са 98…не заблуждавайте хората, този вирус е съвсем различен от другите грипни вируси…Не Ви прави чест за такива коментари!

  • Повече на брой тестове – съответно повече открити заразени. Имат сметка да правят повече тестове когато трябва да покажат че случаите се увеличават. Това се прави целенасочени и методично всеки ден, за да има повод да се удължават „мерките“!

  • А днес пък са 63. Увеличението на бройките вчера е резултат от повече направени тестове, тестване на огнищата на зараза в Плевен и Видин…Не се паникьосвайте, хора. Паниката е много по-опасна от вируса!

 4. Всички които си мислят че този измислен вирус е смъртоносен, трябва да се отстранят от здраво мислещото общество и да потърсят спешно психиатрична помощ!!!

 5. Господине,това,че има нови заразени,е нормално,и колкото повече са те,толкова смъртността е по-малка/т.е.вируса е по-малко опасен и от сезонния грип!!!Елементарно за всеки мислещ!!!

 6. И кой ДОКАЗА, че вирусът е хмм “съвсем различен от другите“…хахахИван ли??хехех…Не е различен и това го знаят всички инфекционисти….вчера се появи инфо за починалите до този момент от короната в сащ, а и от другите видове вируси А и Б…короната са 50 хил, а от другите са над 63 хил…Не се дава цифрата на починалите от други болести през този период, някой са в резултат на необръщане на внимание и неработене на останалите медици…Това е есеннозимен вирус със средно действие и се предава чрез въздушно какпкова среда или слюнки..но е много слабо термичен като останалите….при високи Т и силното бактерицидно действие не е способен да заразява..така че след април…

 7. Освен това днес четохме, че картината се сваля в 16 по-големи щата в сащ..в някои вече е започнала…на 24 април..ще се отварят останалите малки магазинчета, детските градини, фитнес клубовете, козметични салони, някои кина и театри, някъде ресторанти и кафета, държавни офиси и др….Наредбата стей хом отпада за 16 до 30 април…А в мутроландия българия ни мачкат и унищожават и се гаврят с нас..та задължителни маски та да се седи в къщи евентуално до юли хахаха..Дания, Норвегия отдавна се отвориха, австрия, Испания, Швеция май изобщо не се подчини на никаква картина..хората искат да работят и да си живеят нормален живот…Защо никой не споменава за истинското лекарство и предпазна стена срещу всички вируси и болести – ЗДРАВА ИМУННА СИСТЕМА??? В мутроландия българия за съжаление няма условия за поддържане на здрава имунна система..:((

 8. „Пандемията“ е чудовищна, изкуствено създадена манипулация от политически, финансово–икономически кръгове предимно от англо-американския и израелския политически елит, няколко несметно богати и властни фамилии като Ротшилд и Рокфелер както и прословутото британско кралско семейство, заедно с многобройни други по-високо или по-ниско в йерархията и по същество интернационални (а също и религиозни) елити, структури и организации по веригата, които преследват хилядолетния план за Нов Световен Ред начело с политически лидер (Антихрист), център (Йерусалим), закони (7-те Ноеви закони), и храм (Третия храм) чиито подточки са едновременно депопулация на територии до определено ниво заедно с контрол над останалото население наложен от заложеното в плана Световно правителство (каквото под една или друга размита форма реално властва в сянка или не, от години) под претекста на „борба“ с „пандемията“ както и „борба“ с икономическите последици от нея като масовото обедняване и разчитането от страна на това население на помощи и работни места със всичките породени от това състресение социални проблеми.
  Този Нов Световен Ред по същество е Звярът от Откровение на Йоан, с други думи – световна политическа и икономическа система на тоталитарен технологичен (включително и медицински, здравен) контрол чрез масова ваксинация придружена с масово проследяване и подчинение плюс депопулация – милиони хора действително ще си отидат от тоя свят покрай обстоятелствата по налагането на този ред, пряко или косвено. Ваксинирането е неотменна част от този план доколкото е стъпка напред в създаването на този технологичен всевиждащ Гулаг. Маркирането на хората чрез ваксиниране и много вероятното им превръщане в бъдещи клиенти на „здравеопазването“ поради здравословните проблеми и болести които ще произтекат от тази ваксинация, и впоследствие издаването на медицински сертификат (vaccination ID) или паспорт като свидетелство че си един от „безопасните послушници“, а не потенциален „заразоносител“ т.е. обществен враг и „биотерорист“, е от изключителна важност за придвижването и съхранението на този Нов Световен Концлагер. Това маркиране по същество е т.нар. в Откровението на Йоан, белег на Звяра, без който живота на съответния човек ще бъде превърнат в една безкрайна мъка от безработица, недоимък, безизходица и в крайна сметка смърт. Ще започнат и вече започнаха опити тази ваксинация срещу фиктивната пандемия да бъде пробутвана (легализирана) като задължителна и принудителна, като последиците от неприемането й ще бъдат изключително тежки тъй като тези които не приемат в тялото им да бъде вкарвана субстанция с неясен произход и ефект, ще бъдат направени легално опити подстрекавани също и от обществения натиск, насъскван и преувеличаван от медиите, да бъдат изключвани от социалния живот по всякакви възможни линии включително образование, работно място и т.н. по същество своеобразна социална изолация придружена с обществено порицание и демонизация като мотивацията на повечето хора да настояват за това изключване на „антиваксърите“ и/или неваксинираните ще бъде просто желанието им за нормализацията на обществения живот тъй като ваксинацията ще бъде упорито представяна в медийното пространство като единствения възможен изход от ограниченията на свободите.
  Понеже по-нататък с окрупняването и централизирането на финансовия контрол покрай невижданата икономическа криза, поглъщането на по-малките икономически играчи от по-големите, ще стане възможно и пробутването и вероятно възторженото приемане от мнозина в името на бързината и удобството, на покупко-продажбите, и изобщо на всеки един вид икономическа транзакция без наличието на книжни пари, като всички финансови ресурси бъдат дигитализирани и вкарани в единна банкова система като по този начин „портфейлът“, целия финансов ресурс, а оттам и социалната стабилност и сигурност на всеки един човек ще бъде дигитализиран и свързан с имплантиран в тялото микрочип, който ще бъде контролиран чрез дигиталните технологии от властите, като аргументът за тези действия ще бъде свързан с наличието на ваксинация. Открай време има обсебени от технологиите хора които с нетърпение очакват този технологичен „напредък“. Тук се намърдва и прословутата 5G връзка и Starlink мрежата от десетки хиляди комуникационни спътници на компанията SpaceX на един друг милиардер „филантроп“, които освен спорните за здравето честоти на които работи и ще заработи, ще е всъщност по-важна с всеобхватността си и вездесъщието си, цели които напълно се вписват в плана за тотален контрол над личността и нейната свобода и които удобно стартираха масово малко преди или точно покрай „пандемията“ и удобния в случая повсеместен домашен арест и забраната за струпване на хора. На практика няма да съществува кътче от планетата което да не е покрито. Всичко това с ваксинацията е своего рода търговия с „имунитет“, купуваш си (или биваш принуден да си купиш или осигуриш) „имунитет“ (със съответното свидетелство, сертификат) и чак тогава имаш правото да вършиш това което вършиш. Това своеобразно маркиране (чрез ваксинация) разбира се ще бъде представяно от медиите като спасение от Големия Страшен Вирус. Още от сега можем да си представим обичайните полезни идиоти в такива кампании, като известни публични личности, лекари, звезди, спортисти и артисти (много от тях принудени от обстоятелствата и несигурните времена), които за някое евро отгоре, ще застават охотно пред камерите да се снимат как нямат нищо против ваксината, как тя не вреди на здравето и че всеки друг избор е безотговорност към себе си, децата ви и обществото. Медийната пропаганда (каквато тече всъщност от години) в тези посоки се задвижи с пълна пара само няколко дена след обявяването на „пандемията“ на 11 Март, 2020. Дори и на родна почва, до болка познати наши медийни вируси (особено единият) изкочиха в една масова медия с идея-план за превръщането на Европа в медицински концлагер – – и както всеки може би е наясно – стратегии не се пишат за няколко дена от което следва че такава една стратегия е планирана доста преди „пандемията“ и изобщо кой и какъв трябва да бъдеш за да се занимаваш с писането на подобни стратегии? Точно така – патологичен изверг с мания за величие или полезен идиот струващ точно трийсет сребърника.
  В статията по-горе ще разберете кои са, какви са и защо поради наличието, услугите и щедрата „помощ“ на подобни „личности“ по цял свят и във всяка една страна на съответните постове и длъжности, тази „пандемия“ стана възможна и се превърна в днешната „реалност“.
  В момента сме във фазата на родилните мъки на този Нов Световен Ред като „пандемията“ и безпрецедентните мерки със затварянето на почти цели икономики, на границите и на свободното движение на стоки, услуги, храни и хора, са необходимия катализатор за зараждането му концентрирайки богатството, а оттам и властта у тези които предизвикваха самата пандемия на първо място.
  Същия световен политически и финансов елит след рухването на комунистическата идеология, те самите които също подкрепяха политически и финансово нейното възникване и развитие, подготви и осъществи терористичните актове на 11 Септември 2001 във Вашингтон и Ню Йорк, САЩ, представяйки се за жертва на насилие. Последва Войната срещу Терора (своеобразна пандемия също) която се води вече почти 20 години до ден днешен и която струва четири държави (при това светски, в сравнение с останалите в района), стотици хиляди човешки животи чрез убийства, терор и самоубийства, осакатени ветерани на ръба на съществуването, безброй разбити човешки съдби, милиони мигранти и бежанци от Африка и мюсюлманските страни на път за Европа, хаос и насилие в Близкия изток и не на последно място няколко трилиона долара от джоба на американския данъкоплатец, а косвено и от европейския, а оттам и от нашия. Няколко трилиона долара за почти двадесетгодишен геноцид пред очите на мълчаливо наблюдаващия свят. Светът и тогава не направи нищо освен да изкаже съболезнованията си на извършителите на този терористичен акт и дори им предложи помощ в „борбата срещу терора“. Шаблонът на 11 Септември се следва и в момента. В мирно време хората не могат да бъдат (лесно) убедени и накарани масово да извършват неща против волята им или нуждите им. За тази цел обаче, на тази реално „шепа“ извънредно богати и властни хора им трябва криза, шоково събитие, катастрофа в достатъчен мащаб, който да създаде фалшива реалност на фиктивен, смъртоносен „враг“ чрез който да мобилизират милиони хора сами да одобрят ограничаването на правата им в името на тяхната сигурност като предоставят извънредни правомощия на държавния апарат и органите за вътрешна сигурност и репресии, като този враг все пак трябва да има и някаква субстанциална основа, в случая с 11 Септември – реалността на ислямистските организациии и идеология, голяма част от които също подкрепяни финансово и логистично от „враговете“ им, а от 11 Март тази година – новия всепомитащ „враг“ т.нар. коронавирус. С други думи, на враговете на човечеството в модерния, демократичен пред и следвоенен и посткомунистически свят им трябва „враг-плашило“, за да мобилизират народите на борба с него, но тъй като добре развитият ЕС, Щатите и изобщо цялата западна, светска но традиционно „юдео“-християнска цивилизация, отдавна нямат достоен по мощ икономически или военен съперник, се налага такъв да бъде изобретен. Това се случи след 11 Септември, това се случва и сега. Хората не само че делегират извънредна власт на и без това корумпираните си правителства, но и сами започнаха да се контролират и доносничат, въобразявайки си като под хипноза, че правят това за всеобщото благо. Позната картинка от не толкова далечното минало. Горди със съвестта си граждани с нечуван ентусиазъм нахлузиха маски с идеята че допринасят за великата здравеопазваща идея също както горди бригадири нарамиха кирки и лопати да строят живота нов преди няколко десетилетия. Нищо не може да е по-далеч от истината. Светът само за няколко дни, по внушение на една наднационална структура – Световната Здравна Организация, чийто спонсори са не кой да е, а мегакорпорации за стотици милиарди долари от фармацевтичната индустрия, пряко заинтересовани от наличието на болнаво население, както и вече печално известния милиардер, „филантроп“ и фалшив пророк Бил Гейтс, спонсорът на производството на ваксинa срещу т.нар. коронавирус която „чакаме с нетърпение“, заедно със солидно платени услужливи медии, раздухаха масова психоза и паника, създавайки фалшивата пандемична реалност. Платените фабрики за илюзии наречени Четвъртата власт веднага побързаха да завъртят по каналите си и издигнат на бял кон спасителя и „пророка“ на пандемиите Бил Гейтс заедно с упоритото натякване ден и нощ за „ада на камионите с трупове и препълнените морги“ – едно познато и съвсем неслучайно „меме“ от документалните кадри от т.нар. холокост с които волю, неволю израстнахме и детската травма от което все още дава плодове в умовете на хората под формата на сковаващ страх и геноциден ужас и която всъщност идва да подскаже за това какво реално бълнуват и как искат да ви видят тези които дирижират операция КОРОНАВИРУС. Ако сте гледали Хлапето с Чарли Чаплин, спомнете си тяхната добре смазана схема с която двамата си изкарваха хляба, хлапето чупи прозорци, а Чарли изкача пред нищо неподозиращия измамата собственик в ролята на случайно преминаващия, услужлив джамджия за да поправи счупеното. Този подход се следва точка по точка и при настоящата „пандемия“. Съществува дори и чудновато (а може би не толкова чудновато) съвпадение доколкото Windows (Прозорци) е и операционната система на Microsoft чийто ръководител допреди години бе самият Бил Гейтс преди да стане фалшивия пророк на „чумата“, който играе главна роля в спектакъла наречен КОРОНАВИРУС. По всяка вероятност ваксината му ще бъде принципно копие на операционата му система – уязвима на вируси, а ако има и успех то ваксината му ще действа в почти всеки един човек на земята, както Windows присъства в почти всеки дом и офис по света.
  По този измамен „пандемичен“ начин хората биват впрегнати и подложени на два слоя манипулация които тепърва ще трябва да преодоляват. Затова и тази манипулация е изключително тежка понеже всеки слой притежава своя собствена защита.
  Първият е самата „пандемия“ и издигането и в ранг на световен проблем – тук защитата на този слой действа поради факта че повечето хора по света не разсъждават изобщо за политическите и икономически игри по-надалеч от проблемите на собствената си държава и политика, а за религиозния аспект на тези глобални конфликти дори още по-малко. Оттук и тяхната тотална неинформираност и дезинформираност за дълбоките процеси течащи под повърхността на медийно образуваната им мехурна представа за тях. Тук този дезинформационен мехур тепърва ще се пука при много хора свикнали с представата си за световните дела и процеси. Иронията е в това че мнозина са наясно с корупцията и манипулациите на собствените си правителства и власт, но така и не могат да направят онази крачка да пренесат това тяхно подозрение, недоверие и критика върху онези световни играчи които дърпат конците на ниво свят. Изумително е наистина как хората могат да си обясняват съвсем ясно корупцията на локално ниво, но не и на световно при положение че принципите са едни и същи. Виждайки света като една своеобразна държава, разсъдливият и наблюдателен ум вижда същите процеси и корупционни практики както и ако гледа една малка държава с корумпирано ръководство. За съжаление от локално до глобално изглежда съществува психологическа бариера която не всеки е достатъчно смел да прескочи.
  Вторият слой на манипулацията следващ първия, е т.нар. начин по който отделните правителства се „справят“ с фалшивата пандемична реалност. В началото, а и засега народите основно критикуват мерките дали са адекватни и дали помагат или и не срещу „фалшивата пандемична реалност“, т.е. те не разглеждат самата причина, а се вълнуват единствено от нейните симптоми – една доста близка дефиниция на това което всъщност представлява Big Pharma и съвременната медицинска помощ в една нейна незнайно колко разпространена, но със сигурност доходоносна форма – няма нищо по-добро за бизнеса от това да поправяш и доставяш резервни части и консумативи за постоянно развалящи се продукти и системи. Така този втори слой на защита се превръща в това все едно някой да отправя критики към Дон Кихот как и защо взима тези или онези решения в борбата си срещу вятърните мелници присъстващи единствено във въображението му, но за съществуването и заплахата от които сладкодумният Кихот някак си е успял да убеди себе си и неговите настоящи критици.
  Тук няма да се спираме на медицинския аспект на „пандемичната“ реалност. Достатъчно е да кажем че за много лекари и медицински работници нищо не протича по установените стандарти, норми и представи за това как протича една пандемия пък било тя и с „непознат“ вирус т.е. на ниво протокол, включително и на ниво политически протокол като това е действителносттта в повечето държави в момента – тотално разминаване на факти и реалност, странни щабове със странни персони издаващи неадекватни заповеди, министри на здравеопазването нямащи нищо общо с медицината (не само в България), подаване на изкривена информация, несъществуващи или несъответстващи цифри и стойности, най-различни симптоми лекувани по незнайно какви начини, един работи някъде другаде не работи, днес едни симптоми утре други, в една страна на едно място гъмжи от болни в съседния окръг няма и един болен, тестване и/или нетестване, стръмна крива, полегата крива, един тест показва едно, друг друго, погрешни диагнози, един казва едно друг друго. Целият този хаос, спешност, недоразумения и откровени идиотщини и то в развити „демократични“ страни за които се предполага че разполагат с огромен финансов и научен ресурс да се справят с каквато и да е епидемия, е своеобразен лакмус за това за какво всъщност иде реч – тотална и целенасочена манипулация над човешкото съзнание. Едно целенасочено, непрекъснато и устойчиво мътене на водата на информационния поток, научната му и политическа стойност, което е характерен белег на всяка конспирация. Това никога не се случва при случайни, стихийни събития където колективната воля за сигурност принципно винаги протича гладко, без недоразумения и объркан, изкривен информационен поток.

  Горният сценарий и развитие имат голям шанс да се превърнат един ден в действителност освен ако хората не започнат да се пробуждат и започнат да мислят с главите си, а не с телевизорите и страховете си. Тези неща са описани преди хилядолетия и през хилядолетията, в пророчества и книжнина чрез символи и притчи, с разследвания и факти, за тези които имат уши да чуват и очи да виждат. Мнозина не се интересуват от тях считайки ги за плод на объркани конспиративни умове. Хората са свикнали да определят социалното битие в най-добрия случай като низ от несвързани и случайни събития при все че живота и вродената духовност постоянно им подсказва обратното – че света, историята и самият им житейски път имат определена посока и цел. Човечеството обаче спи дълбок сън манипулиран от видими и невидим духовни йерархии на злото. Дали народите ще се събудят сега зависи изцяло от техните духовни сили и степен на осъзнатост защото тук не са достатъчни добродушието, взаимопомощта и розовите очила, тук трябват и разума и интуицията.

 9. Светле,
  1. А защо има над 30 000 болни в Флорида където е горещо?
  2. Не си разбрала къде какво се отваря в САЩ
  3. Даваш за пример страна в която има 1 000 000 заразени и 53 000 умтели. Браво
  4. Кой друг „грипен“ вирус живее с дни извън receptor
  5. Би ли обяснила какви са дългосрочните увреждания щом си толкова „запозната“. Ако може цитирай достоверен източник.
  6. Данните за България са в условия на карантина. Би ли ни цитирала данните без тази мярка?

 10. имам чуството че мангъров казва истената но има още една истена която никои не ни казва а тя е че си копуваме некачественни храни от големите магазини и изкаме не изкаме болестите идват неканени от тези храна затова трябва да внимаваме с каква храна се храним

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*