Ето ги Снимките на Спящия Борисов с пистолета, пачките и златните кюлчета! 100 % Автентични!

Ето ги скандалните снимки от спалнята на премиера в рецизенция Бояна. Фотосите с кратък разказ по картинка бяха изпратени от анонимен имейл до няколко интернет сайта. Вижте снимките заедно с придружаващият ги текст:

След като премиерът се позабавлява със собствените си изцепки, а лакеите скочиха да го спасяват с елементарни клипчета, решихме, че може би имаме срещу себе си твърде прости хора, които не разбират какво се опитваме да им кажем и покажем. Затова – днес е ден за „разкази в картинки“.

Имало едно време един министър-председател на Република България. Той се казвал Бойко Борисов. И същият продължава да й е министър-председател, за ужас на целокупното българско население, имащо нещастието все още да живее на Територията. Борисов е мил, щедър и изискан човек. За доказателство днес даже ни е поканил у тях (резиденция „Секвоя“ в Бояна), да надникнем къде спи.

Всяка сутрин, щом стане от сън, той рязко почва да мисли как да ни вкара в чакалнята на Еврозоната. И даже в самата Еврозона. Защото Бойко Борисов вече си има своята Еврозона (картинка 3, 4).

Държи я в нощното си шкафче, точно под любимата си играчка- пистолет. Той е малко прост, не познава добре парите, затова трупа само от най- едрите – банкноти от по 500 евро, стегнати в ластици на пачки от по 50 000 евро. А напълненото му нощно шкафче събира 1 милион евро. Личната Еврозона на Борисов се отличава и със златен резерв (както е видно от картинки 5 и 6).

Всяка седмица шкафчето му се пълни с нови пачки с банкноти от по 500 евро – личи си по различния цвят на ластичета (картинки 5, 6, 7). А когато шкафчето вече не може да се затваря, пачките от по 500 евро се балират и изнасят извън Европейския съюз. Пари, много пари, пари на палета… може пък затова да ги наричат „Евро-палета“.

Самообявилата се за Шехеразада (но според нас много по-удачна като папагала Яго) Севделина замита следите, но… „следите остават“! Всеки месец през личната Еврозона на Бойко минават между 5 и 10 милиона в пачки от по 500 евро, вързани с ластичета.

Не е за вярване, нали?! А може пък това да не е неговата спалня?! Хм… (картинка 2) Неговата е! Инак защоспи там?!

Да ни е честит братя българи самоотвержения ни премиер – достоен евроатлантик и натовец!!!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

  1. Ако имаше истинска прокуратура, това щеше да бъде обект на разследване, но едва ли ще се случи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*