Битката между Слави и Христо Иванов Не е за Властта, а за Фондовете на US-Глобалистите!

Протестът умря. Имаме труп. Протестът, който започна миналата година, когато прокуратурата влезе в президентството, днес умря гадно, смрадливо и с обиди. И причината за тази кончина съвсем не са днешните скандали в парламента между заявилите се като партии на промяната соросоидни формации „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се БГ! Ние идваме!“. Скандалите не са причината, а само следствие от големия разлом.

Но първо нека кажем, че Слави Трифонов се прояви като абсолютен дилетант. Взе се за велик и невероятен и опита да направи най-виртуозното изпълнение в политиката – нещо, което в България е правено само веднъж и то неуспешно – правителство на малцинството. През 92 г. такова правителство направи Филип Димитров и кабинетът му падна само след година с т. нар. „депесарски шут“. Да направиш правителство на малцинството е най-тежкият политически лупинг, изисква безкрайни хитрости, компромиси с партньори и непрестанни совалки между различните партийни централи. Трифонов опита да направи този лупинг, но не успя – тупна на земята, падна. Но Слави влезе в политиката не за да упражнява реална власт, а като втора или трета политическа сила да се добере до фондовете на Джордж Сорос, а партията му ИТН да е нито повече, нито по-малко от едно политическо НПО с американско финансиране. Каквито междувпрочем са ДБ и „Изправи се БГ! Ние идваме!“

На срещите си с ИТН и в лични срещи със самия Трифонов, другите две протестни партии ДБ и ИБГНИ са им казали, че въпреки препоръките, които кандидатът им за премиер Николай Василев има от неолибералните кръгове в САЩ, той все пак е бил агент на Държавна сигурност и турско мекере. А както знаем Доган е близък с Ердоган, когото САЩ все повече припознават като враг. Същото Христо Иванов и хората му са казали и пред представители на Демократическата партия в САЩ. А тъкмо от нея и нейните финансови фондове като „Америка за България“ зависи кой ще влезе в българския парламент, а също кой и колко време ще управлява България. Затова и последва ядовитото и непремерено изказване на Трифонов срещу Христо Иванов, подето от Тошко Йорданов, който обвини лидерът на „Да, България“ в предателство … за да се стигне до днешните обвинения на Слави срещу Иванов, че родителите му били членове на БКП. Само по себе си много тежко обвинение между соросоиди, което може силно да дискредитира обвинения в очите на глобалистките финансови кръгове и даже да му спре американското финансиране. Тази компроматна престрелка със сигурност ще има своето отражение за един от двамата. И сега въпросът е кой ще е новият фаворит на Джордж Сорос за България – старият Христо Иванов, или новият кандидат Слави Трифонов.

А парламентарните сценки са за пред простолюдието, за което някои твърдят, че се състояло от 80 % дебили. Впрочем в парламента и по време на преговорите за правителство най-адекватно се държа БСП. Нинова се държа просто образцово, като се опита да гаси пожара. Впрочем, БСП е комай единствената партия, влязла в парламента, за да прави политика. Само Нинова не се бори за американско финансиране, защото е консерватор, а неолибералните кръгове в Демократическата партия на САЩ са поръчали БСП да изчезне от политическия пейзаж в колонията им България.

Примитивното ниво на разговор между трите соросоидни партии-фондации на протеста в момента изключва не просто трети мандат, то изключва мандат и в следващия парламент. Борбата между „Има такъв народ“ и „Демократична България“ кой да води глобалисткото неолиберално хоро у нас, стана прекалено ожесточена и вече е невъзможно да направят заедно правителство. Те много добре знаят, че си играят с парламентарната система на България. Залогът обаче е за милиарди, а също и кой ще получи цялата неограничена еднолична власт над България. И те няма да спрат да се обвиняват взаимно, защото им е важно на кого ще издърпа ушите неолибералния Чичо Сам. Тогава ще е ясно, че другият получава властта. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*