Бoян Чукoв: СAЩ се Oттеглят от Укpaйнa!

„Голямата новина от САЩ дойде лично от нейния президент Джо Байдън и дясната му ръка Антъни Блинкен. И тя е, че Русия е загубила войната срещу Украйна. Щом тия двамата твърдят убедено, че е така, значи е „истина“ и нашите медии трябва да я повтарят до припадък.“ Това написа днес известният геополитически анализатор Боян Чуков в профила си във Фейсбук.

„Разпространяването на тази очевидна лъжа от Джо Байдън и неговия екип показва еднозначно, че по-нататъшното американско присъствие в Незалежната е „Мисия невъзможна“. Но пред общественото мнение трябва да се върти инфото, че „Мисията е изпълнена“. Като във филмите на Том Круз„, добавя още геополитическия ни анализатор.

„Екипът на Байдън се стреми да придаде блясък и величие на иначе драматичния и мрачен провал на ВСУ. Затова  ще повтаря в обозримо бъдеще „перемога“, „перемога“… до несвяст. САЩ се готвят да се оттеглят от Украйна и да прехвърлят горещия картоф с окончателната загуба на васалните си европейци. Неслучайно сервилните вашингтонски глобални медии започнаха да показват признаци, че нещата на украинския фронт не са такива, както ги представяха евроатлантическите пропагандатори. Картината се оказва доста тежка, а котранастъплението на ВСУ – кървава трагедия. Даже CNN се събуди, за да отрази новата линия на Белия дом относно украинския конфликт. А тя е: „Украинците печелят, но на прекалено кървава цена. Затова е необходимо да се върви към мирни преговори с Русия“.

САЩ и инструментът им НАТО се оттеглят от Украйна и конфликтът приключва. Само у нас големите национални медии са зациклили и не се вълнуват от реалността. У нас, като американска колония и дълбока периферия на НАТО, чакаме фактите да ни ударят по челото“, заключва известният геополитически анализатор Боян Чуков. 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

  1. Войната приключва защото Украйна „поведи“ според Байдън и Блинкен?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*