Екатерина Захариева с ШОКИРАЩО съобщение за НАТО и Русия! Вижте какво следва за България!

Нашата външна политика никога не е попадала в ръцете на професионалисти. Защото те знаят как да защитават интересите на страната, която представляват. За това ги учат. И за това ги подготвят.

Докато калинките, които Борисов назначава за външни и всякакви министри, изобщо не се интересуват от някакви си „национални интереси“. За тях националните интереси са нещо досадно и във висша степен излишно. Нещо, с което може да се жонглира в изказванията пред журналистите. Но на което не бива да се обръща кой знае какво голямо внимание. Защото единствените интереси, които защитават калинките, са интересите на техните американски господари.

Точно от този тип „български“ външни министри е и Екатерина Захариева. Ето защо, когато преди два дни се завърна от САЩ, тя веднага цъфна в сутрешния блок на НОВА телевизия. И започна да ръси всякакви съобщения с нескриван апломб: „НАТО не е военен съюз, а съюз за мир и стабилност, каза тя. Нека да не бъркаме нещата. Целта му не е да предизвиква военни действия.“

И понеже, според външната ни министърка, Алиансът не е военен съюз, то нямало нищо лошо в това, на брега на нашето Черно море да има бази на НАТО. Които щели да ни пазят. От Русия. Която, пък не била заплаха за нас.

От такива откровения ще се хване за главата и най-големият философ. Защото и той няма да може да обясни как НАТО, който уж не е военен съюз и не предизвиква военни действия, е успял да разпали 98 войни по целия свят след Втората световна война?!

Нашата външна министърка сигурно е забравила войните на САЩ в Иран, Корея, Виетнам, Гватемала, Панама, Куба, Конго, Камбоджа, Чили, Салвадор, Афганистан, Ирак, Сърбия, Либия, Сирия…Списъкът е много дълъг. И ако при наличието на всички тези факти, някой каже, че целта на НАТО не е да предизвиква военни действия, то как трябва да наречем този „някой“?!

Но ако все пак, в пристъп на умопомрачение допуснем, че НАТО, въпреки всички доказателства за обратното, не е военен съюз, то в такъв случай възниква резонния въпрос: Какво тогава е НАТО?! Хуманитарна организация?! И ако е така, защо са необходими на „хуманитарната“ организация НАТО, военни бази по света? Че и на брега на нашето Черно море?

После, ако НАТО не е военен съюз, то как тогава ще ни пази от мощната, отлично въоръжена и с изключително висок боен дух, руска армия?

А и защо НАТО трябва да ни пази от руската армия, след като според самата Екатерина Захариева, Русия не е заплаха за България?

Въпроси, въпроси…Можем да си ги задаваме до безкрай. Само че отговор от външната ни министърка няма да получим.

Но словесните „бисери“ на „най-умната“ ни министърка не свършват дотук. Захариева знае, че в случай на война, руските ракети ще бъдат насочени срещу  базите на НАТО. Което означава, че ще бъдат насочени и срещу България.

Това, обаче изобщо не притеснява министърката, която няма нищо против да се изградят още бази на Алианса в страната ни. Този път не във вътрешността, а на самия ни черноморски бряг. И може би, директно на плажовете. Та хем хората да се къпят, хем НАТО да ги пази. А ако почнат да падат ракетите, НАТО като „грижовна“ и „хуманитарна“ организация да раздаде на всички плажуващи по един бял чаршаф и да ги инструктира да не бягат бързо, за да не създават паника.

Екатерина Захариева е наясно, че военните бази на САЩ в България, създават непосредствена заплаха за здравето и живота на българските граждани. Защото правят от страната ни първа бойна линия. Но това изобщо не я притеснява. Американски военни бази в България, според нея, могат да се правят още и още. Докато страната ни се превърне в една голяма военна база.

Така гражданите от ГЕРБ, които искаха „европейско“ бъдеще, и другите, които не искат такова бъдеще, ще бъдат наистина изпратени в един по-добър свят. Някъде в блаженството на седмото небе.

Ето това се нарича чудо на чудесата, гарантирано от ГЕРБ.. Кой ти е мислил, че една външна министърка може да изпрати целокупния български народ направо…в Рая, а?!

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

5 коментара

 1. Alaska is Stolen from JUdEU-masons:7 mln.$ is Rent for 99 years.Alaska must be Return to Russia.JUdEU-Masons kill Russian Zar&Contract for Alaska is Stolen… Bulshivikite-Slugite na JUdEU-Massonite, sa svurshili Tazi Mrusna „rabota“ po Prikrivane Sledite za Falshifiziraneto na Dogovora za Alaska …Tova e Golamata Zel na JUdEU-Massonite-ILLuminati za Zagrabvaneto na Alaska..Te sa Proniknali i Produlzavat da Upravlavat Rusia … Zatova i ot Tam Nama Nikakva Reakzia po Vuprosa za Alaska …Napravi vi Vpechatlenie, che Alaska e obavena za STat na US prez 1959 godina … pochti 100 godini sled pregovorite za Dogovora za Davane pod Naem Alaska na US za 99 godini … Kakto Hong Kong i Makao ,koito baha Vurnati, kakvato e bila obiknoveno Praktikata togava … … … … … … .

 2. Новите Руски ЩИТОВЕ стражи на МИРЪТ в Света;
  „АВАНГАРД“, „ХАМЕЛЕОН“, САРМАТ и „КИНЖАЛ“ нямащи аналог,
  Направиха съвсем ненужни НАТО и цялата западна, петрол-геноцидна, военщина.
  Светът иска МИР, а единствен страж и гарант за това е РУСИЯ!
  Россия показала самая модерная нанотехнология которой нет аналогов в Мире.
  На авиабазе Хмеймим в Сирии, замечены новейшие российские – „Хамелеоны“Су-57 шестого поколение, автоматически меняющий цвет что делает их абсолютно невидимыми не только для электронику, но и для наземной оптики, и которое „Нано-хамелеоновое“ покрытие отражает лазерные лучи, защищая и не нанося им вред.
  НОВИЕ „Комплексы „Искандер-К“, и „М“, развернутыйе в Калининградской области, с своими совершенно новыми баллистическими и крылатыми ракетами, сейчас перекрывает практически всю НАТО-ризованую Европу, всю БРЕКЗИТНОЙ королевство, всех Балканах до столице Турции!!
  YANK€€S GO BACK HOME, иначе не выживите в €вропе!!
  „Ако ги няма Руснаците на Земята ,
  Човечеството ще живee във вечен-НАЦИЗЪМ и ВОЙНА!“,
  каза Giulietto Chiesa !!
  С уважение: Енчев

 3. 21ви век абсолютно ясно доказа че;
  „Западният-капитализъм“ роди „западният-колониализъм“, т.e.,
  кражбата на територии и енергийни ресурси на превилегированите-„ние“, от безизходно-онеправданите-„ония“, факт който от своя страна роди „тероризма“, и честно може да го наречем „западен-тероризъм“, т.е. майката на всички други негови терор-отрочета по света.
  „Западният-колониализъм“ създаде социалната деконсолидация и огромната социална пропаст, разделила човешкото съсловие на бедни и богати, със садистичните прозвища; безнадеждните-„ония“ и проспериращите-„ние“, като диферeнцира и децата даже с прозвището-„индиго“.
  Всичко това запада нарича-„демокрация“
  Фактите са неуспорими!
  Именно тази огромна пропаст в днешното човешко общество, която разни „гуру-експер- званци“ умишлено крият истинското и име „колониална-експлуотация“, създаде явлението „теророризъм“.
  Тероризма в 21ви век е един неприемлив, по-агресивен начин на реакция от страна на
  “ безизходно онеправданите-ония“, чрез която търсят начин да върнат ограбените им от запада права, състояние, имущество и жизнена територия, отстоявайки по беден начин съществуването си.
  Пренебрегвайки и отхвърляйки напълно всякакви международни конвенции и договори за Мир и контрол на оръжие, военните авантюри на „западният-капитализъм“ в 21ви век, бяха наречени, „западен-тероризъм“ в центъра на който е забъркан пак НАТО.
  След разпада и на Варшавският договор, НАТО вместо да бъде разпусната, бе лансирана политически от няколко избор-съмнителни мандата на задокеанското им правителството и бе финансово подкрепена от престъпни организации като „Билдерберг“ и „банкстери“ от клана на Барон Ерик де Ротшйлд.
  За последните им престъпни злодейства се говори че, те са причина за развала на Югославия, Ирак, Либия, майданщината в Украйна и убийствата на С. Милошевич. С. Хусеин и М. Кадафи. Всичко това за кражба на енергийни ресурси с налагане на една военна диктатура в света. От началото на 21ви век, НАТО чрез безсрамните си и престъпни действия стартирали с самовзрива им на Търговския център в Н. Йорк 11/09/2001, все по-брутално доказа стремежа на западно-капиталистическите си лансьори, да го превърнат в главен и единствен
  неконтролируем от никой в света военизиран-жандарм, налагащ безнаказано задокеанският, западен начин на живот, култура бит, стил на мислене, религия и даже език.
  По статистика, от краят на Втората Световна война до 2018г, NATO е в центъра на над 108 международни военни конфликта.
  Така, НАТО след края на „студенатр а война“ и социално-новите промени, останал вече без явен противник, от страх да не загуби и военно-пазарните си позиции, не само запази всичките си колониални бази, но и разшири присъствието си по планетата, привличайки марионетно в редовете на наемната си армия, повечето изгубилите се в прехода, източно-€вропейски страин.
  По думите на Тексаският политолог Рон Пол, НАТО от уплаха да не я разформироват ако изчезне пропагандата им за „Руската угроза“, запази наемният си (платен) персонал в 177 държави с над 900 задгранични бази.
  В условията на привършващите се енергийни ресурси, капиталистическият-монопол се принуди на невиждани до тогава агресия и престъпления даже срещу собственият си народ , с цел заграбване енергийни ресурси из света.
  За това красноречиво и ясно говорят умишлено скриваните факти около самовзривите на трите сгради на търговският център в Ню Йорк на 11/09/2001г.
  https://www.youtube.com/watch?v=o0T_zhpSILU
  По думите на Тексаският политолог Рон Пол, НАТО от уплаха да не я разформироват ако изчезне пропагандата им за „Руската угроза“, запази наемният си (платен) персонал в 177 държави с над 900 задгранични бази.
  В условията на привършващите се енергийни ресурси, капиталистическият-монопол се принуди на невиждани до тогава агресия и престъпления даже срещу собственият си народ , с цел заграбване енергийни ресурси из света.
  За това красноречиво и ясно говорят умишлено скриваните факти около самовзривите на трите сгради на търговският център в Ню Йорк на 11/09/2001г.
  https://www.youtube.com/watch?v=o0T_zhpSILU
  Марионетна пионка в центъра на това невиждано престъпление бе НАТО, манипулирана чрез американските секретни служби и правителството на Буш-младши.
  ( член на тайната масонска секта „skull & bones“, със седалище в Йелският университйет-Англия).

 4. Светът е беззащитен пред фалшивите (фейк)- измислици на американските тайни служби. Те изтичат умишлено а пресата ги разкрасявайки ги с търговска цел и затъмнявайки истината, е принуждена да разпространява лъжи.
  Такъв доказан факт е, когато американското разузнаване излъга, че е „открило“ оръжия за масово унищожение в Ирак започна войната там, а истинската им цел бе, креажба на природни ресурси!
  Напълно пренебрегвайки истината, пресата усети нов бизнес шанс, заблуди всички, създавайки лъжливо общественото мнение.
  Така Америка и Великобритания разрушиха Ирак (2003~2011) , a продължаващите цивилни метежи родиха терористите-( الإسلاميّة الدّولة ‎) – „Ислямска държава“.
  Жертвите сред мирното население са неизчислими, инфраструктурата е напълно унищожена, а престъпниците от американстата и британска правителствени администрации и преса, са ненаказани до момента.
  Военната ескалация на западният капитал продължи с развалата и на Либия, Сирия, Афганистан и няколко северно-Африкански държави, в чийто център на погроми и раздор е НАТО.
  Фактите са красноречиво неуспорими!
  Няма нито едно место на планетата кедето НАТО да е ръчнал пищовите си и да е създал истинска-Демокрация, която така отявлено-пропагандира че се „бори и пази“.
  Многогодишната (18г.), близкоизточна НАТО-анархия, държавни погроми из Азия и Африка, грабеж на природни ресурци, разруха, насилствена миграция, милиони невинни жертви и нищета в които НАТО и в момента е заровен, потвърждават това.
  За НАТО като террорист Но:1 говори и факта че, напълно пренебрегна решенията ООН, за мирно развитие и агресивно нападна Югославия.
  Своеволничат с оръжие в Афганистан, и Северна Африка.
  Факт са и агресивните им своеволия в;
  ( Палестина, Грузия, република Че’чен, севертна и южна Oсетия, Украйна, и Донбас)
  По този начин не само НАТО, но и всичките коалицирани, западни-милитаристи, заедно със заблудено-вербувани източно-европейски членки и частни-наемници, затвърдиха с действията си, именатата си като террористи Но:1.
  Именно НАТО вербуваха, подготвиха, обучиха и снабдяват с инструктори и муниции престъпните груипировки, ( Ал’кайда – القاعدة‎ и Талибан – طالبان ).

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*